Есенен дъжд по прозореца трополи, Септемврийска рожба сладко в легълцето си спи!

• 30 146
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Честито Калина!!!Много радост да ти носи мъничето ти и бързо да се възстановяваш да снимаш най-любимия си модел! Hug
Който може да изчака с предизвикването на раждане..от ши*ания окситоцин боли много.При мен беше наложително заради изтеклите води та се видях в чудо... ooooh!
Агира...бързо да се оправя Лора Hug
Ние днес направихме първата си разходка.Много дъждовно обаче,а и количката тежии ooooh!,сама не бих се справила за момента с тия гадни болки в кръста.Но си е баш неделно=дъжд,филм..гушки Peace

# 661
Здравейте, момичета Simple Smile
Най-после и аз да дойда на себе си. Три дни след секциото не мога да си вдигна главата от възглавницата - няма такава адска болка, та така и до сега / дано да не е още дълго/. На всичко отгоре  все едно имах тухли четворки в гърдите, но вече се поуспокоиха нещата.
И да попитам дали някой дали знае за някакъв чай за кърмачки, който да е против колики на бебето, но не и за увеличаване на кърмата?

# 662
Честит син на мама Зорница85bouquet Много радост да и носи! Тя милата как се притесняваше, а как лесно е родила newsm44
Гала8104, много късмет и стиснати палци  Praynig Praynig Praynig, дано всичко да е наред и утре да се похвалиш и ти с леко раждане  Heart Eyes!
И аз да ви кажа колкото повече наближава, толкова по ме хваща страх #Crazy

# 663
Честита да е Габриела на мама paca73!
cassiopeia_vn Честита да ти е Валерия! Много да е здрава, да ви радва и слуша! А и е астрална близначка на нашата Мели и на Миши на Мишони  Blush
natalie_mos Да е жив и здрав малкия Йоан!
Да е честит Симеон на мама Kalinas! Да са много здрави, щастливи и послушни! Simple Smile
Честит Никола на мама zornitsa85!  Hug
Августа   Hug  Чудесно име е Борис!

Lucky* Честита годишнина! Бъдете винаги щастливи и се обичайте и разбирайте без пропуск!
antonia79 Честит рожден ден на Арон! Много да ви радва и слуша!  Hug
Eva_82 Хубаво е, че сте си у дома! Малката е принцеса!  Hug Hug Hug  Другото минава (гадни доктори  #2gunfire )
nub55 тази почерпка за неродилите - за мен ще трябва нещо по-здравословно и да става за кърмачки ...  Whistling Whistling Blush
francheskasweet не остана!  newsm51 newsm51
Gala8104   Peace Бързо ще мине всичко!
danaya80 аз имам силиконови зърна, но още не съм ги ползвала. Малката ме разрани в болницата, но се мазах с крема на авент и ми минаха за 4 дни, а през това време поне като засучеше болезнено знаех, че поне засуква правилно  Flutter
elfy малката е прелестна!

Ние сме с кръвоизливи в очичките! Казаха, че ще мине до месец - още си стоят същите, хич не са намалели  smile3518

nori4ka87 аз родих във втора и съм доволна!  Peace

# 664
Ариел, бързо да се оправя малката! Hug А ето и за всички с бебчета, да имат много мляко Mr. Green

Ариел, това е здравословно и за кърмачки става  Mr. Green

# 665
ЧЕСТИТО НА КАЛИНА И ЗАРНИЦА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МИШОЦИТЕ!!!
Абе ние - тия дето сме двойни - все по-малко оставаме, накрая имам чувството че ще се повтори моята история с гаденето от началото на бремеността - ЩЕ СИ ОСТАНА САМА  newsm45

# 666
Фейт, аз четох една книжка за бебетата и точно за твоя проблем имаше много неща, значи пъпки и зачервявания в началото може да се появат от всичко и постоянно,но нито един от обривите не се лекува с нищо.най-добрия лек е да седи повече без памперс на някоя хавлийка за да се проветрява и да заздравее по-бързо  Heart Eyes

# 667
Фейт, аз четох една книжка за бебетата и точно за твоя проблем имаше много неща, значи пъпки и зачервявания в началото може да се появат от всичко и постоянно,но нито един от обривите не се лекува с нищо.най-добрия лек е да седи повече без памперс на някоя хавлийка за да се проветрява и да заздравее по-бързо  Heart Eyes

Мерси много  Hug

elio не се отчайвай мила ... както и останалите момичета ... бебчетата ви ще решат кога да излязат  Mr. Green

valliav Аз пия на ХИП но е за кърмачки ... може да има и за колики  Rolling Eyes

Ариелче ... да се оправяте мила ... разбирам тревогите ти много добре  Praynig Hug

# 668
Честити бебчета на Натали Мос,Калинас ,Касиопея и Зорница85!Много да ви радват,да слушкат,да папкат и да пораснат големи и красиви!
Леле,момичета,ама наистина колко малко останахме!И на мен вече ми омръзна тумбака,искам да се ражда малката и да й се радваме!А никакви изгледи няма!Контракциите са си все същите както отпреди 2-3 седмици,боли ме отдолу,но то си боли от месец някъде...и вече ми се реве и на мен! SadУтре съм пак на запис на тоновете и се надявам като ме прегледа доки,да имам повече яснота по въпроса....

# 669
Честити бебчета на Натали, Зорница и Калина! Да са здрави и щастливи!

Августа, чакаме разказа ти!

Някой питаше за второто секцио. Бях чувала, че е по-тежко и по-бавно възстановяването. При мен нямаше такова нещо. Не знам има ли значение доктора, но този път много бързо се възстанових и болката беше по-малко.

nori4ka87 аз родих за втори път в Тина Киркова и съм доволна. Но така трудно ще се ориентираш. Един е доволен от една болница, друг от друга. Има специални теми за болниците и там се обсъждат в подробности условията.

# 670
Честито на новите мами! smile3525
Имаме си страхотни бебчета в албума smile3504
Никъде не мога да открия информация каква трябва да е диетата преди раждане и после по време на кърмене в началото? От няколко дни пия чая от малинови листа нз до колко ще  е  полезен,но на вкус е много приятен Simple Smile Сега видях че първите бебчета от темата вече са минали дори цял месец #Crazy Кога мина толкова време??  newsm78

# 671
  • София
Аз така като броя 1/3 оставаме с коремите, ама много малко сме активните и затва ни се струва, че сме малко. Аз и не бързам, де. В момента у нас е като Сараево през войната така, че да си седи малкия маймун на топло.

# 672
аз вече бързам и за момента още не са ми се подкосили краката от страх Simple Smile до сега пробвах номера със секса 2 седмици но не се получи... #Crazy
Днес реших да чистя - лъснах цялата къща (7 стаи не са никак малко) и сега нямам сили за нищо,легнала съм и сън не ме лови - ослушвам се за контракции или изтекли води обаче ..нъцки  Confused

# 673
Честити рожби на мама Калина и мама Зорница нека да са им много здрави бебчетата,а на тях бързо възстановяване.
Аз днес щях да се включвам ама като легнах на обяд чак в 19,00часа станах и сега кукувам.

# 674

Общи условия

Активация на акаунт