Честити месечинки - Ивка, Кашпи, обичлива_мама и всички останали. Да ви растат здрави мъниците.
Бейби Ати, ох, аман от специалисти. Симптомите ви приличат ужасно много на алергия към нещо с което се храниш. Спирай млякото и млечните продукти като начало. Бобо имаше подобни симптоми, моя милост изпи една чаша прясно мляко в четвъртък вечер, в петък сутрин диария, слуз (направо сополи в акото

Жени, Елсун, много симпатични тия гащички

bi_bi, еееей, една свястна свекърва. Има надежда и за нас

Марги, на мен след прегледа в 7-ма седмица ми казаха, че мога да си правя вече всичко, но мисля, че лекар трябва да се произнесе за всеки случай.
Котка и Калинка, най-интересни в момента са им човешките лица

За кърменето, в момента при мен поне, има голяма промяна отпреди един месец. Гърдите ми вече не текат, не са тежки, по-скоро като Бобо има нужда от повече, тръгва на момента и ако не е хапвал повече от 4 часа от гърда (през нощта яде само от едната понякога) става по-твърда, но не е като преди.
Ваксините - рев на момента, особено на едната, защото щипела, така каза сестрата. Тогава се и захласна за първи път, но се успокои веднага като го гушнах. Целия ден спа много, през нощта имаше ниска температура (до 37.8С, мерена в дупето) и на другия ден си беше пак същия мушмурок

За режима

Елвирка, Зафира, Блонди, както винаги

Бобо спи, аз изчезвам да си направя обяд преди да се е събидул, че вчера какво беше това будуване цял ден не ми стана ясно, но знам, че обядвах в пет часа. За какво са й на една майка на бебе диети