Звездни компромати-150

• 51 468
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
# 661

малии, какво се е случило с това девойче  newsm78

# 662
# 663
 Тя наистина е с него /не Краус/.
Не мога да повярвам как изглежда Агилера сега. Аз си я харесвам, но тя беше една такава слабичка и крехка, все съм мислела , че жени с такава структура не могат да качат...

# 664
  • София
Тя наистина е с него /не Краус/.
Не мога да повярвам как изглежда Агилера сега. Аз си я харесвам, но тя беше една такава слабичка и крехка, все съм мислела , че жени с такава структура не могат да качат...

Могат...и аз съм от тях  Tired.

# 665
Вярно ли е, че Р.П. отново се е събрал с Кристен?Ако е така, много бързо му е минал яда?

# 666
  • о`майна лунна нощ е
От бая места излезна информация за това - коя от коя по-украсена.
Да се обичат младите, само да не правят феновете на маймуни, защото отдавна не висим по клоните и такива пиар акцийки не са по вкуса на почитателя.

# 667
  • На земята, която е всъщност звезда.
Не мога да не пусна тази снимка, макар да не е чисто нова: Лео Бардем си вози багажчето за лятната почивка

# 668
# 669
Николета : "От днес на пазара е новият брой на списание MAX, в който ще видите последната ми фотосесия - мистерия, сексапил, арт, всичко в нея е в MAX количество !!!"

# 670
# 671
  • София
И на мен краката ми направиха впечатление, но смея ли да кажа нещо, че после - злоба, омраза и т.н.  Rolling Eyes

Кристина Агилера уж беше отслабнала малко, а сега сякаш ще експлодира.

# 672
  • в Кошера
И на мен краката ми направиха впечатление, но смея ли да кажа нещо, че после - злоба, омраза и т.н.  Rolling Eyes

Те очите ми извадиха, как да замълча.  Whistling

# 673
  • София
Завистници такива! Тя обаче само със шоколадчета ходи май?

# 674

Общи условия

Активация на акаунт