Звездни компромати-150

• 51 465
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
 На операторско майсторство  Mr. Green
От хепатит C.

# 706
Е, Памела е възрастна, но е легенда...друго си е.
От какво е болна, не знам? Thinking

Май има Хепатит С, поне така съм чела по клюкарски сайтове, но дали е потвърдено нямам идея.

инфантилна ме изпревари  Simple Smile

# 707
# 708
  • където ми харесва
Това слънце, специално за нея ли е блеснало? Защото аз цял ден не видях даже и напомняне на слънчеви лъчи, които да пробият облаците. Явно над летището е гряло...

# 709
Ето тук има повече снимки от пристигането й!
http://www.blitz.bg/news/article/154990

И аз не вярвах, че ще дойде!  Laughing

# 710
 Още си я бива Peace

# 711
# 712
Отворих един линк със снимките на Анджелина и синът ми извика "МАМА!"  За протокола нямам нищо общо с нея, но въпреки това отивам да му купя шоколад  Joy Joy

А моята дъщеря /5 год./ ми вика "Мамо, много си хубава, като Лейди Гага!". Подчертавам, че детето я е виждало само в клипове  Joy  Joy Снимки не давам  Joy

Сори за офф-а, ама не се сдържах

# 713
# 714

Аз много й се възхищавам,защото имаше един много труден период за нея, който тя надживя и сега си има и дете и е щастлива. Пребори рака и за мен е голям пример!!

# 715
....Толкова пари за застаряла, болна Златка, след като си имаме нашенски...
Joy Joy Joy
Не мога!  hahaha

# 716
инфантилна, това беше добро  Joy Joy

Аз обаче съм фен на Памела  Heart Eyes ще гледам днес.

Последна редакция: пн, 17 сеп 2012, 20:29 от меркантилница

# 717
Сладуранки!  Heart Eyes

Отворих един линк със снимките на Анджелина и синът ми извика "МАМА!"  За протокола нямам нищо общо с нея, но въпреки това отивам да му купя шоколад  Joy Joy

А моята дъщеря /5 год./ ми вика "Мамо, много си хубава, като Лейди Гага!". Подчертавам, че детето я е виждало само в клипове  Joy  Joy Снимки не давам  Joy

Сори за офф-а, ама не се сдържах
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 718
# 719

Оле..., какво е станало с Тайра  ooooh! Това е още едно доказателство, че гримът е най-добрия приятел на жената (естествено ако знаеш как да го използваш).

А синът на Бриаторе е голям сладур  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт