Новите ни козметични похождения 30

• 60 307
  • 717
  •   1
Отговори
# 510
Може ли един въпрос, момичета? Имате ли представа къде мога да намеря тази спирала:

От много отдавна не съм я ползвала и нямам идея къде да се насоча да я търся, а бях доволна и ми се ще да повторя. Благодаря! Peace

# 511
  • Lost in a fairytale ...
И аз искам да попитам нещо Simple Smile

Имаше доволни момичета от четки за грим Мания. Имате ли идея къде ммогат да се намерят? За София става въпрос Simple Smile
Благодаря  Hug

# 512
Може ли един въпрос, момичета? Имате ли представа къде мога да намеря тази спирала:

От много отдавна не съм я ползвала и нямам идея къде да се насоча да я търся, а бях доволна и ми се ще да повторя. Благодаря! Peace

Мисля, че тази спирала спряха да я внасят тук преди доста време. Огледай се по разни чужди сайтове или в Ибей  Peace

# 513
Благодаря,  Bunnylicious  Hug
Явно ще трябва да я търся в нета или да ѝ намеря добър заместител. Четчицата ѝ ми беше много удобна.

Млъквам, и за да не е съвсем спам, последно си взех

не слепва и не утежнява косата и оформя като косата остава гъвкава. Лека до средна фиксация.
ЕДИТ: редактирам изборажението, цветът на опаковката ме е подвел  Embarassed

Последна редакция: сб, 29 сеп 2012, 20:09 от Обич Синеока

# 514

Можеш да погледнеш новата спирала на Лореал и в момента е на промоционална цена от 15,99. - има подобна четка Peace

# 515
Много благодаря за препоръката,  chocolate-girl  bouquet

# 516
# 517
# 518
Чудесен избор.  baby_neutral

# 519

Всъщност само съм го поръчала де  Embarassed но като цяло съм много доволна от марката, та се надявам, че и това очно антиСбръчково кремче ще е на ниво  Heart Eyes

# 520
  • Пловдив
dudhen, страхотен парфюм!  Heart Eyes
И аз му се каня - сподели моля те за колко и от къде го взе?

Този ми го подари мъжът ми.
В парфюми бг сега гледах,че се предлага без кутия към 160 лв май беше за 90 ml.
Скрит текст:

# 521
  • някъде под слънцето...

Всъщност само съм го поръчала де  Embarassed но като цяло съм много доволна от марката, та се надявам, че и това очно антиСбръчково кремче ще е на ниво  Heart Eyes
От кои не6та на марката си доволна?  bouquet

# 522
# 523
# 524

Купувам си я от амазон, но  водойстойчивият вариант.

Общи условия

Активация на акаунт