Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 198 011
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 605
Добро утро, моммичета.
Моля пак да ми видите графиката, че вече съвсем се обърках. Незнам трябва да спада ли да се качва ли изобщо незнам какво се случва. ThinkingПринципно цъкълът ми е редовен на 28 дни.Меря с живачен

# 1 606
Ангел1,
Ами то по тази графика излиза, че овулацията трябва да е била веднага след менструацията - 7-8 ден, защото после стойностите са само високи. Честно казано, аз на тази БТ така и не успях да й схвана тънкостите докрай и минах на тестове за овулация. По-лесно е, грешката е по-малко вероятна, не се налага да се събуждаш по едно и също време. Два-три месеца мерих БТ, особено в лутеалната фаза и все ниски стойности ми даваше. Лекарката ми дори ме изплаши, че не може да съм бременна ако БТ ми е под 37, а точно когато забременях не видях БТ повече от 36,6. Та ми се струва доста несигурно, макар че по принцип ако се прави точно измерването при повечето жени показва много добре закономерностите в цикъла.

# 1 607
Добро утро, момичета.

Продължи да мериш,да видим какво ще стане.Засега не е много ясно.

# 1 608
Добро утро, моммичета.
Моля пак да ми видите графиката, че вече съвсем се обърках. Незнам трябва да спада ли да се качва ли изобщо незнам какво се случва. ThinkingПринципно цъкълът ми е редовен на 28 дни.Меря с живачен
Подкрепям ДесиХ2, продължи да мериш, ако си като мен с 10-11 дневна лутеална фаза, може ову-то да предстои.

# 1 609
angel1, видях, че мериш за първи месец. а как точно мериш - най-вероятно анално, като гледам стойностите?
чудя се възможно ли е овуто да е било на 8-9 ден? можем да разберем само като продължиш да мериш. а защо си спряла с тестовете? за мен най-сигурно е да се комбинират с меренето.

# 1 610
меря за първи месец, ами защото ми бяха останали от предния месец и ми свършиха и в аптеката до нас нямаше на следващия ден и така и не си купих нови тестове.Май ще трябва да ида да взема едни. Ами тези дни имам много силни болки в яйчниците, рязко и за кратко.Може ли да имам ову без да ми се повиши температурата драстично,защото имах едно повишение слабо до 36.85.незнам и аз съм в чудене, а от днес са ми и по-чувствителни гърдите,болката в яйчниците не спира.Кажете според вас защо?

# 1 611
бягай за тестове. може би предстои ову. като гледам стойностите преди това повишение, по-скоро не е имало още ову.

# 1 612
Ама цикълът си ми е твърдо 28 дни.Питам пак може ли да има ову без да има повишение на температурата?

# 1 613
ако има спад и на другия ден има и малко повишение,а на следващите все повече и повече нагоре...Ову е имало Flutter

# 1 614
Ама цикълът си ми е твърдо 28 дни.Питам пак може ли да има ову без да има повишение на температурата?

angel1 , нещо ми се виждат високи температурите по принцип. Жалко че няма други графики за сравнение. Нека и другите да кажат как им се виждат. Thinking Иначе нишо не пречи да засечеш и с малко тастчета Hug Hug Hug

# 1 615
Добро утро, момичета.

Аз вече няколко дни си поддържам 36,6, което може би е хубаво.

Много ми се иска от некласическа и объркана графика на БТ да излезе една графика от онези хубавите в съседната тема.

Хайде давайте си графиките и само високи температури.  Laughing Laughing

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 10:47 от Martina75

# 1 616
Мартина имаш чудесна графика...как само си изравнила стоиностите Praynig пу..пу дано е на късмет!
Ето я и моята за днес...ама последните 3,4 дни ще си каже....дано не пада Whistling

# 1 617
  • ЕН
здравейте отново момичета
последните 3-4 дни изчетох толкова материал за БТ , че и аз си се чудя. та тук определено е много обширно и просто обяснено.
http://zachevane.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=711&df=45&dflid=3 (ако искате сложете линка в библиотеката . поне аз не можах да видя този материал там)приятно четене Hug и дано момичетата, които се включат в бъдеще да съм им била полезна
много ви благодаря за напътствията и отговорите до сега. радвам се че ви има  Hug
 Hug Hug Hug

пс: продължавам да се чудя на тези си стойности в моите графики #Crazy
едната с ниски стойности мерени с живачен термометър http://www.babyplan.ru/profile/27642 , другата в зачатие с високи стойности мерени с дигитален термометър #Crazy newsm78 #Crazy newsm78

# 1 618
Мама Нани продължавай с тестовете - няма да коментираме графиката ти с дигиталния Т  Laughing - а тази нормалната си е добре - като гледам Т днес  утре може би ову - виж как ти е паднала Т.А дано днес теста за ову е +  Hug

# 1 619
А и забравих да кажа - секс,секс,секс тези дни - да не забравите  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт