Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 198 001
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 620
Mama nani според мен дигиталния ти термометър не работи както трябва- или го смени с друг дигитален или мери само с живачния  Peace Според графиката ти в руския сайт и аз съм на мнението на didikar, че е възможно ову да е днес или утре  Peace Така че правете сърчица с мъжо на воля  Flutter

# 1 621
Айде и аз да си кажа, днес имам едно повишение до 36,9. Досега не ми се е случвало толкова да се вдигне,откакво може да е,вярно меря за първи месец, ама ми се приисква при всяка промяна и нещо странно с вас да си споделя. Hug

# 1 622
Момичета , моля погледнете ми графиката.....нещо се омотах този месец с тестовете за ову...нямах възмойност да ги направя вчера и онзи ден....вчерашния е правен много кусно - в 21:00 часа вечерта ( възможно ли е той да е бил положителния?)...днес 2-рата черта е съвсем малко по-слабо оцветена от контролната..?????....много се обърках,дано температурата ви подскаже дали ову-то е днес..
Благодаря Ви предварително!

# 1 623
Сънгард възможно е да е днес тъй като Т ти е паднала но неможе да се наже докато не видим Т следващите дни - вие си правете сърчица  Hug

# 1 624
# 1 625
хехе,колко хубава графика.
Пожелавам ти така да се задържи още 9месеца. Wink

# 1 626
      Мили момичета , кажете дали според вас съм отбелязала правилно Овуто? Благодаря ви предварително!
Целувки  Heart Eyes   bouquet

# 1 627
  • Бургас
Добро утро!Падна малко моята температура сега ще си чакам М.

# 1 628
shushy80 на мен  ми изглежда да си го отбелязала съвсем правилно  Praynig Praynig Praynig

# 1 629

Здравейте,идвам само да ви кажа здрасти.Засега графиката ми е добре.И много си се радвам независимо резултата на края.Лек ден

# 1 630
Еличка графиката ти е страхотна наистина
А Иринка за теб вече казахме - спокойно  Hug

# 1 631
      Мили момичета , кажете дали според вас съм отбелязала правилно Овуто? Благодаря ви предварително!
Не ти излиза графиката,линка не е точен.Дай си ника в зачатие.

# 1 632
  • Пловдив
Ову на 17-ти ден !
Дано да сте уцелили ! Hug

# 1 633
  • Пловдив
Не ти излиза графиката,линка не е точен.Дай си ника в зачатие.
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … rLoginName=shushy

Ову- то ти е точно както си отбелязала - 35-ти ден Peace

# 1 634
    Здравейте , мили момичета!  Heart Eyes
Благодаря ви за отговорите , аз лично см много щастлива , защото от поне година не съм имала О макари късно , без стимулация от лекарства! Надявам се така да продължат нещата в правилнаа посока !
 Ника ми в Зачатие е shushy .
 Ice Queen  , и аз мисля че графиката ти е много хубава , стискам палци дано всичко да ОК !
 Както и за всички момичета тук , дано всяка една от нас сбъдне мечтата си много скоро и да се запишем в друга тема!   bouquet
 Хубав ден от мен!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт