Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 198 103
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 90
phoenix, както виждам,ти по принцип си подържаш висока БТ и имаш такова зацапване всеки месец, но този е спряло а и БТ МАЙ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ТИ Е ТОЛКОВА ВИСОКА Grinning Hug Praynig нали?, затова мисля,че наистина има реалния шанс чудото да се е случило, Дай Боже да е така Praynig
желая ти го от сърце, стискам палци много Peace
между другото аз видях двете чертички вече, сега чакам прегледа какво ще каже
Ихааааааааа, тихичко честито миличка  bouquet
Много се радвам че пожеланието ми от преди няколко дни се сбъдна Hug
Пожелавам ти сега лека и безпроблемна бременност пълна с много усмивки и официално  ще чиститим след прегледа при чичо доктор Hug

Момичета какво мислите за моята графика Rolling EyesТези дни имахме лош повод и се наложи да изпия няколко валериана и сега се притеснявам при евентуална бременност,дали биха могли да навредят или са безопасни.
Хубав ден от мен на всички  bouquet

# 91
E момичета, пускайте палците.

Можете да се наслаждавате на прекрасна трифазна или каквато е там графика, която оба4е НЕ Е БРЕМЕННА .

резултатът ми е три абсолютни кръгли нуууууллиииииииии.
То при мъжете сигутно има повече от този хормон отколкото при мен.

А извинявам се трииитеее кръгли нули си имат и запетайка по между.
Е поне запетайка имам.

# 92

толкова съжалявам.  Cry
пак ще стискаме палци за другия месец   bouquet

# 93

Можете да се наслаждавате на прекрасна трифазна или каквато е там графика, която оба4е НЕ Е БРЕМЕННА .

резултатът ми е три абсолютни кръгли нуууууллиииииииии.
То при мъжете сигутно има повече от този хормон отколкото при мен.

А извинявам се трииитеее кръгли нули си имат и запетайка по между.
Е поне запетайка имам.

Марти, много съжалявам. Боже как ми се искаше да прочета положителен пост.  Sad Ще стане мила, обсъди ситуацията с лекар, аз си мисля, че е имало нещо. Имате шанс. Спомням си аз в два поредни месеца като правих първо фоликулометрия + после посткоитален тест(това след отлична спермограма и по думите на докторите безпроблемни хорм. при мен) - и двете минаха перфектно и ползотворихме възможностите пък резултата беше нищо, даже БТ не направи минимален опит да ме окуражи и много се сдухах ( но след няколко месеца дойде изненадата) Гушкам те силно, не си и помисляй, че няма да стане  Hug Praynig

# 94
Мерси за успокоителните думи Пухче.

Лошото е, че заради високите ми БТ още тая надежда (нямам и цикъл) да са сгрешили в лабораторията.

Тя надеждата последна умира.
Пък и мъжо заминава за 20 дни командировка и следващия месец е изтърван.

Не е по-темата поста, Херка ще ме срита по сдухания зад..к.
сори

# 95
Здравейте на вси4ки как сте.Наскоро си направих графика и бих се радвала някой да си каже мнението с което да ми помогне пак и аз може да греша като си мисля 4е нямам изобщо овулация.Не сам си правила иследвания за потварждаване на това но скоро и това ще стане ,сега 4акам да видя резултата от клостилбегита 4е тогава.Но искренно се надявам да си кажете мнението и да ми помогнете с опита си.

# 96
  • София
Здравейте на вси4ки как сте.Наскоро си направих графика и бих се радвала някой да си каже мнението .................. като си мисля 4е нямам изобщо овулация.
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=doni.petrova1 може би това ти е графиката... Аз не мога да я коментирам, но ако дадеш малко повече инфо (продължителност на цикъла, начин на мерене на БТ и каквото се сетиш друго) , другите момичета сигурно ще кажат по нещичко...  Hug  Hug  Hug
Martina75Hug

# 97
Здравейте момичета!!! Тази сутрин Т се покачи и вече ми е по-спокойно!!!  Simple Smile Незнам какво съм се побъркала толкова......ама сигурно ще ми мине (някога) А до тогава съм сигурна, че вие сте насреща да помагате  Heart Eyes

# 98
Здравейте, момичета!
Имам един въпрос и се надявам да ми отговорите. Днес, както и обикновено веднъж в седмицата, ми се наложи да стана 3 часа по-рано от обикновено, и съответно и БТ е измерена с толкова по-рано. Колко трябва да добавя към температурата и каква стойност да запиша? За инфо,
тази сутрин термометърът показваше 36,70.
Предварително благодаря на всички, които ще поумуват малко с мен.

# 99
По принцип в този ден от цикъла с каква БТ си?
Може да запишеш тази, която мислиш че би била при нормални условия. Това с добавянето на някакви стотни на всеки половин час не е реалистично, затова не го прави. Или не пиши нищо, или запиши тази, която си измерила, с отметка, че е мерена 3 часа по рано. Ако си близо до овулация е по-сложно, но ако си далеч - каквото и да запишеш няма значение Simple Smile

# 100
Благодаря ти, Стеф. Ами аз за втори месец меря Т. Миналият месец на този ден е била 37,00. Но мисля да послушам съвета ти и да запиша тази, която съм измерила с отметка.

# 101
  • Пловдив
Аз също съм за това да си отбележиш с отметка. Защото всеки цикъл е с различна температура в първата фаза  и съответно във втората и не е добре да се сравняват графиките. Така ме е научила една приятелка, която е много запозната с графиките. На мен ми се е случвало да се наложи да меря 1-2 часа по-рано и дава по-висък резултат, а като си измеря на същия ден в нормалния час си е по-висока - така, че не е много реална според мен тази температура, при всички положения трябва да е по-висока, но ти нали ще си отбележиш в бележките. Утре ще си покаже Simple Smile
Успех и хубав ден от мен!
Hug  bouquet Hug

# 102
Защото всеки цикъл е с различна температура в първата фаза  и съответно във втората и не е добре да се сравняват графиките.
Всъщност, почти винаги графиките си приличат, освен ако поради някаква причина някога в първа фаза или пък във втора стойностите са по-високи от нормалното. Разбира се, чене може да се препише стойност от единия месец в ден от другия месец, но като си познаваш организма, знаеш приблизително каква трябва да ти е БТ в точно определн ден. Все пак, ориентирайки се по други знаци - като цервикална слуз например - може да се прецени дали овуто наближава или е минало и съответно дали тази стойнсот заслужава толкова внимание, колкото й се отделя Laughing

# 103
  • Пловдив
Защото всеки цикъл е с различна температура в първата фаза  и съответно във втората и не е добре да се сравняват графиките.
Всъщност, почти винаги графиките си приличат, освен ако поради някаква причина някога в първа фаза или пък във втора стойностите са по-високи от нормалното. Разбира се, чене може да се препише стойност от единия месец в ден от другия месец, но като си познаваш организма, знаеш приблизително каква трябва да ти е БТ в точно определн ден. Все пак, ориентирайки се по други знаци - като цервикална слуз например - може да се прецени дали овуто наближава или е минало и съответно дали тази стойнсот заслужава толкова внимание, колкото й се отделя Laughing
При мен всеки месец ми е различна температурата в първа фаза и оттам се ориентирам колко трябва да ми е във втора. Например единия месец ми е приблизително около 36,40, другия 36,60 и се бях притеснила тогава и разпитвах много. Казаха ми, че не бива да си сравняваме дори и собствените графики, защото всеки цикъл си е за себе си.
Не съм искала да отричам мнението ти и няма нищо лично. Просто исках да успокоя момичето и да предам това, което ми е казано.

# 104
момичета,може ли някоя от вас да ми погледне графиката?Имало ли е овулация според вас и кога?Аз за първи месец меря БТ и не съм много наясно.

Общи условия

Активация на акаунт