Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 197 981
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 695
Дами аз също си меря температурата с дигитален термометър и в упътването пише да се провери след сигнала,тоест тогава ве4е би трябвало да е измерена.Никъде не про4етох да пише,4е трябва да се държи още 5 мин.след сигнала.Да не би да е до марката на самия термометър  newsm78

# 1 696
Днес като си вървях след работа към в къщи и от един полъх на вятъра ,шала ми залепна на лицето.Взех си акъла.Дали пък това не е признак на бременност?Майтап Hug Hug

# 1 697
ela79 някаква ирония ли долавям в този майтап?  newsm12

# 1 698
Момичета моля ви за коментар на графиката ми.Смятате ли,че разликата между първата и втората фаза е твърде малка и е признак на някакъв проблем,примерно Thinking?В руския сайт пише,че разлика под 0,4 говори за хормонални проблеми.Моля ви за съвет. Praynig
http://www.babyplan.ru/profile/27198

# 1 699
  • ЕН
и аз това все този въпрос си задавам, но пък ти имаш днес страхотно покачване. но момичатата ще ти кажат с точност.
чакаме по едно и също време. успех и на двете ни  Hug Heart Eyes

# 1 700
Момичета моля ви за коментар на графиката ми.Смятате ли,че разликата между първата и втората фаза е твърде малка и е признак на някакъв проблем,примерно Thinking?В руския сайт пише,че разлика под 0,4 говори за хормонални проблеми.Моля ви за съвет. Praynig
http://www.babyplan.ru/profile/27198
Бт  предстои да се покачва и разликата също се променя,изчакай и ще имаш по голяма разлика,а тя най накрая ще си каже точно колко е!та ти си в началото на втората фаза Peace

# 1 701

Иначе оформилата се графика меко казано ме озадачи доста  newsm78
 Peace
Защо?

# 1 702
Йоана, още не е отчело напълно, понеже сайта работи с усреднени стойности, т.е. прави средно аритметично само на 3-те ти записани температури от втората фаза. Добре ти е разликата. Ако се задържи така температурата и цифрата на графиката ти ще се покачи, защото броят на високите стойности ще е повече. Спокойно. Засега ти е много хубава графиката.  Hug

napetia, няма какво да те озадачава ову на 13-14 ден, след това ясно изразена втора фаза.

# 1 703
Дами аз също си меря температурата с дигитален термометър и в упътването пише да се провери след сигнала,тоест тогава ве4е би трябвало да е измерена.Никъде не про4етох да пише,4е трябва да се държи още 5 мин.след сигнала.Да не би да е до марката на самия термометър  newsm78
Здравей,не е до марка,но и аз незнам защо дигиталния трябва да се държи още Shockedдържа си го мояпоне 5 мин.надявам се някой по компетентен да поясни Thinking

# 1 704
Багне,честитооооо,аз видях добрата новина,но не съм имала време да те поздравя!!!!!! Simple Smile

# 1 705
Днес като си вървях след работа към в къщи и от един полъх на вятъра ,шала ми залепна на лицето.Взех си акъла.Дали пък това не е признак на бременност?Майтап Hug Hug
spam2има седмична тема за шеги въпреки че и там едва ли може да се пише всичко,което ни е минало през ума.....

# 1 706
Много съм ви благодарна момичета за бързите отговори!На мен ми е първи месец отчитане в руския сайт и доста се притесних като видях тази минимална разлика.Дано господ е с нас!Мама Нани стискам ти палци за празниците,които се задават,да имаш още един повод за радост! Praynig
А за дигиталния термометър аз го държа до сигнала,не повече,никаде не пише да се изчаква още. Thinking

# 1 707
преди време и аз държах минута след сигнала. и бяха едни ниски стойности, като отчетем и факта, че мерех орално. и графиката ми играеше надолу-нагоре. веднъж задържах 5 минути след сигнала и почна да показва по-готини стойности. сега вече така си държа - навивам часовник за 5 минути от както сложа дигиталния. вече меря анално и графиката е разбираема.

# 1 708
  • ЕН
йоана и аз мерих в началото с дигитален и живачен, но такива стойности показвашееее дигиталния, че  #Crazy .имах 2 графики и се чудих коя е по достоверна. спрях меренето на БТ с дигиталния по препоръка на момичатата тук и си продължих с обикновен живачен. определено сега съм по спокойна като гледам нормални стойности , а не 37,5 или пък 37,8 . направо се шашках всяка сутрин
 Hug Hug Hug

пс: и наистина задържай след сигнала поне 5мин.

# 1 709
Мама Нани,благодаря ти за съветите! Hug Hug
Ще те послушам и от другия месец ще почна да меря с обикновения ми живачен.

Общи условия

Активация на акаунт