До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 305 416
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 2 265

Аз имам драма с оборудването и стаите там, от най долнопробните е  Tired Tired Tired иначе дръпнаха за сега лекари добри , ама ме дразни цялата обстановка там, уж частна болница, пък никви удобства няма

Последна редакция: нд, 08 ное 2015, 18:20 от Tatti

# 2 266
Именно за това съм в дилема, защото оборудването е старото, от както бях там не са го сменяли и се надявам и там да вложат усилия новите собственици, защото си е долнопробно, няма никакви удобства. Но пък лекарят ми е там и това ми е голямото противоречие. Не съм се интересувала за неонатология, ама съдейки по другото оборудване, едва ли ще е висок клас. А в Девата знам, че имат висок клас кувиози.

Личен познат зареждаше оборудването и знам , че е долнопробно, а и си личи, особено за секциото има много голямо значение, а и като плащаш за подобрени битови условия е редно да ги получаваш. И да радвам се на хубавото и ценя качественото.  Peace Като си плащам, държа да получавам, щото всеки лев ми е ценен.

и за да си спокойна, че не съм някой трол с 5000 мнения  Joy Joy Joy Joy ето ми я епикризата, Отидох, бях, видях и имам мнение.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 08 ное 2015, 13:53 от Звезден^Прах

# 2 267
Много ме дразни, че е много тясно, освен леглата е един елемнтарен гардероб, друго няма по стаите,то няма и място и  няма буквално как да се завъртиш, едни гадни щори, ама от най-евтините и толкоз. Няма къде да седнеш, няма пространство, едвам дишаш вътре, с бебе не ми се мисли как ще е, ама аз лежах там за задържане и тази липса на пространство ме убиваше, чувствах се точно като в затвор и исках да избягам час по-скоро. Едни гадни бледи светли стени гледаш по цял дене и няма как да не усетиш , че си в болница. Радвах се на шаренкото, щото още 2 пъти лежах за задържане в Девата, емииии по като вкъщи или на хотел се чувстваш, важно е , щото цветовете ти създават уют, безтуй е тегаво. Виж ако си отишъл родил и си си заминал, може тея неща да не ти направят впчеталение, ама ако е като при мен да трябва да лежиш бая време........правят и им се радваш. Единият път и на празник бях там, на Никулден. Самите сестри създадоха обстановка и се чувстваше празнично, освен, че станахме седнахме на масичките с девойките, хапнахме рибка, разходихме се долу до кафенцето. Абе кеф ти, като на хотелче. И пак казвам, тея неща правят впечатление и не са маловажни, особено като е напрегнато и тегаво положението , каквото е в патология....и не луд ставаш ми не знам, като не знаеш ще доносиш ли още един ден или не...и тогава всяко цветенце е способно да те отвлече поне за малко вниманието да не мислиш

# 2 268
Ми за мое щастие не ме вълнува хирургия мозъчна/дано не ми се налага/ следя неонатология и битовите условия. За сега промяна няма там, за съжаление и това е което ме дразни. А по-широко няма как да стане, освен ако не махнат легла.

епикризата ти е от 2013 година и то от друга болница. аз съм лежала 2015 в Бургасмед, лекувана съм там и знам какво говоря и пиша, знам какво съм видяла и каква помощ съм получила.

Ти не си била пациентка на Бургасмед, поради което няма как да знаеш какво и как се случва там

# 2 269
Оборудването не е сменяно, не са и пребоядисвали, сградата е същата, кафето- същото, обстановката- същата, собствениците и лекарите- нови. Но в случая това ме удовлетворява мен лично/смяната на кадрите, щото другото което не ми харесваше е липсата на кадри, поне в тази насока има добра промяна/.

Дразни ме обствановката, тя не е променяна, съвсем същата си е, сградата е абсолютно същата , както и декорации и мебелировка. Освен ако не са рушкали стени и не са правили ново преустройство на етажа..... Ако има промяна ще се радвам на линк със снимки и инфо. За мен това ще е добра новина.

И сайт няма, на който да е описано, снимано всичко, с цени с калкулатор с информация. Ето за какво говоря за разликата в обстановката
Скрит текст:

Сега, извинявам се много, ама няма как да не се направи разликата , нали и като плащаш за подобрени условия е редно да ги получиш? Кое му е подобреното на първият вариант. Нека сме обективни. А кое е кичозното на вторият?

И за това мн ме дразни, щото отидоха лекарите ми там и ако ми се наложи да седя повече от няколко часа там, направо не знам.  ooooh! ooooh! Ще пращам шерпове преди мен да носят декорации и ще взимам вип стаята, щото иначе от там директно в лудницата. Joy hahaha А ако и Ризова е още там и Драгнева, ще се подкова с ограничителна заповед предварително да не припарват поне на 300 метра от мен и детето  #Cussing out

Ето още материял.....ше ме извиняваш ама ме предизвика и без извинение, депресарска е обстановката.....едни опънати голи пастелни цветове и чакаш.........ай престави си да трябва да чакаш доста време тъй.....

Скрит текст:

И за сравнение....

Скрит текст:

за кафето нужно ли е да правя сравнение или ще се обединим около идеята, че пак в Девата е решено по уютно. Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 08 ное 2015, 14:48 от Звезден^Прах

# 2 270
Дано в родилното на Бургасмед лекарите не са като колегите си от неврология, че много нерви се хабят.... ooooh!

Последна редакция: нд, 08 ное 2015, 15:04 от Genuine

# 2 271
За Драгнева знам , че имаше проблем с умряла майка, септичен шок......самият факт , че има май дори не 1 такъв случай, за мен е показателен. За Ризова пък имам лични, ужасни впечатления плюс случаи на изчезнали деца....не едно, което пак е показателно, еми сори, един път стомна за вода, втори път.......ама големи болници да държат подобни подозрителни кадри, тоооолкова ли няма кой друг  #Cussing out

# 2 272
  • Пловдив
Влязох да кажа нещо, ама гледам, че темата доста се изместила от топика си и пак в навлязла в обичайната кофа спам, затова ще го задържа засега.
Да питам обаче, някой скоро да е посещавал Д-р Недялков?

# 2 273
Преди 2, 5 месеца скоро ли е  newsm78 newsm78

# 2 274
  • Пловдив
Преди 2, 5 месеца скоро ли е  newsm78 newsm78

Скоро е, да  Grinning Ще ти пиша на лични, благодаря  bouquet

# 2 275
Дано дойде модератор и почисти. Каква е цената за преглед при Недялков?

# 2 276
Дано дойде модератор и почисти. Каква е цената за преглед при Недялков?
30лв.

# 2 277
Жосефина, мерси! В тези 30лв, включва ли се ехография или се плаща отделно?

# 2 278
Да,включена е.

# 2 279
Здравейте, момичета. Включвам се и аз и дано някои от вас да имат време и търпение да ми отговорят на малко тъпите и може би смешни въпроси. Не съм от Бургас, макар че годна и половина вече живея тук, но знам, че лекарите ви не са от най-добрите:( Та... на 05.11 си направих тест и видях двете чертички. Дата на последен м.ц- 30.09. От шаш си запазих час за лекар в единствената клиника  в Б-с, в която съм ходила - Света София, при д-р Веселин Димитров, за когото четох разнообразни коментари.(ЗА Татарова няма часове, а за Костова имам час за 30-ти).  Докторът ме прегледа  с вагинален ехограф, даде снимка, видяхме плодния сак, назначи преглед на 24.11. Въпросът ми е от  кога започва ЖК и трябва ли ми направление от личен лекар (нямам такъв в Бургас), или си избирам кой да ми води ЖК и просто си ходя при него. Кога се правят изследвания - кръв, урина.... Може да ви се стори смешно, но като чета какво е г.с, се определям като 6-та, 7-а, а в амб. лист е записано 5-та. Лекарят не ме попита как се чувствам, не даде съвети, 24-ти не е ли далече? В коя г.с се прави колпоскопия?
А аз имам 37.1 температура.... Sick

Общи условия

Активация на акаунт