До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 306 229
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря за отговора!

# 91
  • Burgas, Bulgaria
не се плаши ,само звучи страшно свичко  Hug наслаждавай се на бременността ,защото ей сега ще мине , а е уникален момент от живота  Heart Eyes

# 92
  • До морето :)
А в Черноморска кой друг работи, освен д-р Ризова?

# 93
  • Бургас
Дорийска и АГ от други градове, но не им знам имената.

В тази връзка някой от вас има ли телефон на регистратура? Исках да си запиша час за преглед, ама нито на страницата им във Фейс бук, нито на интернет страницата им има информация. Чак ми е странно, че поне един телефон за връзка не са оставили...

# 94
Вчера за сетен се път се разочаровах от бургаски лекар-д-р Бояджиев..... Sad

# 95
  • Burgas, Bulgaria
явно и той се е променил .....

# 96
  • Бургас
Рени,аз вече дърта жена не мога да си намеря точния лекар.Последно се следя при Парушева.Провери за нея и ако те устройва иди да те види.Не работи със ЗК,но влиза в Родилна в МБАЛ.Момичетат тук хвалят Душепеев.Не знам! Sad В Бургас явно сме така.

# 97
Какво Ви е мнението за д-р Вълкадинова?

Ходила съм при нея веднъж, не останах особено впечатлена...общо взето нищо не ми каза.
Имах кисти в яйчниците и менструация, която продължи повече от месец, без прекъсване. После ходих при проф. Милчев в Пловдив, решението се оказа много просто - изписа ми противозачатъчни (бях на 17 и бепе ОК за мен) и се оправих за отрицателно време Wink

Hodih vednaj i nikoga nqma da povtorq

# 98
Къде работи сега Д-р Скочева ?

# 99
  • Бургас
Не е ли в Св.София?

# 100
  • Бургас
Вече не е там, в ДМ и Окръжна също я няма. Загуби се някъде тази жена...

# 101
  • Burgas, Bulgaria
на мен ми каза ,че смята да се оттегля  Peace

# 102
Здравейте!  Stop
Търся малко информация за д-р Ризова... През първата си беремност ходих при нея на ЖК в Св.София , сега доколкото разбирам има нов кабинет на ул.Места и работи в МБАЛ "Черноморска"... Искам да отида при нея на преглед ( аз съм още в 7 г.с.) и ви моля за съвет да ме насочите дали в частния и кабинет или в МБАл "Черноморкса" трябва да отида? newsm78
В този кабинет на ул.Места може ли да ми установи бремеността с ехограф, разполага ли и къде води ЖК ?

# 103
  • Бургас
Не съм пациентка на д-р Ризова,но много момичат тук ще ти помогнат.Влязох само да ти кажа да смениш символчето за пола. Laughing

# 104
  • Бургас
И аз не съм пациентка на Ризова, но за установяване на бременност можеш да отидеш на което и да е от двете места. Няма как в частния си кабинет АГ да не разполага с ехограф Simple Smile.
Ти реши къде ще ти е по-удобно.

Общи условия

Активация на акаунт