До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 306 377
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 2 160
  • в кукувиче гнездо
Момичета вече найстина ми трябва добър уролог, мъжът ми ходи при двама лекари и двамата дават различна диагноза  Tired Нямам идея на кого да вярваме единия му каза,че е за операция другия каза, че ще се оправи със лекарства...   

Георги Георгиев, работи в МБАЛ Бургас или в Света София ходи два дни седмично.

# 2 161
Д-р Калоянов - работи в Девата и в Света София Simple Smile

# 2 162
Здравейте, момичета!
Взех си направление за гинеколог, защото ми се налага да отида на преглед. Не съм бременна. Не знам към кой лекар да се обърна и реших да ви попитам за съвет. От две години живея в Бургас и още не съм ходила тук на гинеколози, преди това в Пловдив все на някакви некадърни попадах.. Препоръчаха ми две докторки - Братова и Габровска. Какво мислите за тях, и кой друг бихте ми препоръчали?
Благодаря ви предварително.

# 2 163
Здравейте, момичета!
Взех си направление за гинеколог, защото ми се налага да отида на преглед. Не съм бременна. Не знам към кой лекар да се обърна и реших да ви попитам за съвет. От две години живея в Бургас и още не съм ходила тук на гинеколози, преди това в Пловдив все на някакви некадърни попадах.. Препоръчаха ми две докторки - Братова и Габровска. Какво мислите за тях, и кой друг бихте ми препоръчали?

Ако погледнете няколко страници назад, ще видите коментарите за д-р Братова. Моите лични впечатления са повече от негативни.
Аз бих ви препоръчала д-р Мирослав Минчев от МБАЛ Дева Мария, преглежда и в МЦ Света София  Peace

# 2 164
Здравейте, момичета!

Ако погледнете няколко страници назад, ще видите коментарите за д-р Братова. Моите лични впечатления са повече от негативни.
Аз бих ви препоръчала д-р Мирослав Минчев от МБАЛ Дева Мария, преглежда и в МЦ Света София  Peace
Благодаря за отговора. В интерес на истината прочетох негативни коментари за Братова, която една колежка много ми препоръча, и затова се отказах да ходя при нея. За Габровска съм чувала и хубави и лоши, и от там идва чуденката ми, защото просто не знам къде да отида. Но може би ще Ви послушам, Св. София ми е близо и ще си запиша час при д-р Минчев.

# 2 165
Бих препоръчала също др Костова Св.София

# 2 166
За Габровска(умишлено е без д-р) съм на принципа или добро, или нищо.
 smile3505

# 2 167
Здравейте, опитът ми е следният, след закъснение и кръвен тест към 6000, администраторската на Калчева лично ме изпрати в къщи и ме посъветва да отида след 2 седмици за установяване на бременност/ плоден сак. Ядосах се, след което отидох в Девата, падна ми се д- р Ирмов. За моя радост установи наличие на плоден сак и записах час след 2 седмици. останах доволна и платих прилична цена, мисля 20-30 лв. На следващия преглед чухме сърце,прегледа беше няма и 5мин. но за моя изненада платил двойна цена,  незнайно защо. За трети преглед там не си и помислих. Препоръчаха ми д-р Татарова и записах с направление женска консултация при нея. Много съм доволна и я препоръчвам, веднага ми пусна всички изследвания, обясни ми всичко, което я попитах и винаги си вдига тел. или връща обаждане, което ме впечатли. За ФМ моя приятелка ми препоръча доктора от Пловдив ( забравих му името), но все пак отидох в София в клиника Надежда, там със сигурност знаят какво правят. Успях на всички!

# 2 168
За Габровска(умишлено е без д-р) съм на принципа или добро, или нищо.
 smile3505
Хаха, ясна е работата значи.
Благодаря много за мненията на всички. Определено внесохте яснота. Като нищо щях да отида при Братова ако не бях решила да отворя форума. А Костова май личната ми я спомена..  Thinking

# 2 169
Фрея,посещавала съм и двете,при Габровска прегледа е няколко минути,не говори въобще,ако не я попиташ как си,просто няма нищо да ти каже... #Crazyто затова и няма хора пред нейния кабинет.
От Братова също не съм с позитивни впечатления,ако можеш отиди при друг,не при тях двете,това е моя съвет.

Бях и при Кироваков-не съм впечатлена, въпреки че много го хвалят.

За съжаление няма кой да ти препоръчам с две ръце. Rolling Eyes

# 2 170
Здравейте момичета.
Преди един месец менструацията ми дойде през 10 дена, като на 5 тия получих леко кървене /кафяво/. Ходих на гинеколог д-р Гавазова, тя ми каза, че имам полипи по матката, но да изчакаме да видим дали ще се получи пак аномалия в менструацията. Следващият месец си ми дойде нормално на 27 мият ден, но пак имах леко кървене през 5-6 дена. Гавазова ми назначи направление за кюртаж.
Каза ми, че е най-добре да го направя в Онкогинекологията.  Интересувам се дали някой си е правил там кюртаж, при кой доктор и какво трябва да нося/ да не нося и тн.
Предполагам някъде в темите има такъв въпрос, но са страшно много страници, а честно казано ми е малко нервно да ги чета всичките smile3538 smile3538

# 2 171
  • Бургас
Аз бих отишла за второ мнение при друг лекар.

# 2 172

А при кой ще ми препоръчате да отида?
Дали направо при Михайлов в частният му кабинет или при някой друг?

# 2 173
  • Бургас

От три години ходя при Кироваков. Доволна съм и го препоръчвам (естествено). В темата е писано и за докторите от Дева Мария -от тях също има доволни.

# 2 174

От три години ходя при Кироваков. Доволна съм и го препоръчвам (естествено). В темата е писано и за докторите от Дева Мария -от тях също има доволни.

Сега ще разгледам темата.
А координати на д-р Кироваков може ли ?

Общи условия

Активация на акаунт