До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 305 418
  • 2 391
  •   2
Отговори
# 2 280
  • Пловдив
Здравейте, момичета. Включвам се и аз и дано някои от вас да имат време и търпение да ми отговорят на малко тъпите и може би смешни въпроси. Не съм от Бургас, макар че годна и половина вече живея тук, но знам, че лекарите ви не са от най-добрите:( Та... на 05.11 си направих тест и видях двете чертички. Дата на последен м.ц- 30.09. От шаш си запазих час за лекар в единствената клиника  в Б-с, в която съм ходила - Света София, при д-р Веселин Димитров, за когото четох разнообразни коментари.(ЗА Татарова няма часове, а за Костова имам час за 30-ти).  Докторът ме прегледа  с вагинален ехограф, даде снимка, видяхме плодния сак, назначи преглед на 24.11. Въпросът ми е от  кога започва ЖК и трябва ли ми направление от личен лекар (нямам такъв в Бургас), или си избирам кой да ми води ЖК и просто си ходя при него. Кога се правят изследвания - кръв, урина.... Може да ви се стори смешно, но като чета какво е г.с, се определям като 6-та, 7-а, а в амб. лист е записано 5-та. Лекарят не ме попита как се чувствам, не даде съвети, 24-ти не е ли далече? В коя г.с се прави колпоскопия?
А аз имам 37.1 температура.... Sick

Трябва ти направление от ЛЛ, за да можеш да се запишеш на ЖК при избрания от теб лекар, имаш право да го смениш един път за цялата бременооста.За кръв и урина е още рано.

# 2 281
Здравейте пак. Забравих да попитам - пия фолиева киселина,  а лекарят, след като го попитах за витамини някакви, сам изписа Фемибион 1, като каза да не спирам фолиевата к-на. Не става ли много  това ли са най-добрите витамини за бременни?

# 2 282
37,1 е нормална темп за бременни. Не ти е много фолиевата. Д-р Димитров не води консултации, бих ти препоръчала Ирмов . Татарова не я харесвам по ред причини. Трябва ти направление от личният за жк. Демекмври месец можеш да сменяш личните лекари, та ти препоръчвам да избереш в Бургас лекар  Peace

# 2 283
запиши си се при ЛЛ,което мисля ,че най-рано може като стане декември ,но то е скоро ,взимаш направление от ЛЛ и отиваш да се записваш при гинеколога,препоръчвам ти Ирмов и Костова /от тези в Св.София/,записването става поне при мен беше около 9-10 г.с  и тогава гинеколога ти дава всички начални направления за кръв ,урина и т.н.до тогава може да отидеш на още един преглед да видите сърчицето да си спокойна ,пък веднага началото на декември  като вземеш направлението от ЛЛ се записваш ,мисля ,че така е ок,споко ,ти къде живееш в Бургас ? Да мисля,че до 3 мес.е достатъчно фолиевата киселина,а след това другите витамини.

# 2 284
...Д-р Димитров не води консултации...
Д-р Димитров води консултации Wink
 Simple Smile
Здравейте, момичета. Включвам се и аз и дано някои от вас да имат време и търпение да ми отговорят на малко тъпите и може би смешни въпроси. Не съм от Бургас, макар че годна и половина вече живея тук, но знам, че лекарите ви не са от най-добрите:( Та... на 05.11 си направих тест и видях двете чертички. Дата на последен м.ц- 30.09. От шаш си запазих час за лекар в единствената клиника  в Б-с, в която съм ходила - Света София, при д-р Веселин Димитров, за когото четох разнообразни коментари.(ЗА Татарова няма часове, а за Костова имам час за 30-ти).  Докторът ме прегледа  с вагинален ехограф, даде снимка, видяхме плодния сак, назначи преглед на 24.11. Въпросът ми е от  кога започва ЖК и трябва ли ми направление от личен лекар (нямам такъв в Бургас), или си избирам кой да ми води ЖК и просто си ходя при него. Кога се правят изследвания - кръв, урина.... Може да ви се стори смешно, но като чета какво е г.с, се определям като 6-та, 7-а, а в амб. лист е записано 5-та. Лекарят не ме попита как се чувствам, не даде съвети, 24-ти не е ли далече? В коя г.с се прави колпоскопия?
А аз имам 37.1 температура.... Sick

колпоскопия не е задължителна при бременност,освен ако няма предпоставка за специфичне преглед ; правят се МБ и цитонамазка /след 8гс по спомен/  Peace

# 2 285
Може, може, моето инфо е от преди 2-3 години, все ми се струва , че беше вчера. Аз ходих на частно при него, той ми откри бременността и ми помогна за разни проблеми по време на нея, но тогава не водеше, само операции правеше. Въпреки всичко съм доволна от него и като лекар и като отношение  Peace

# 2 286
Може, може, моето инфо е от преди 2-3 години, все ми се струва , че беше вчера. Аз ходих на частно при него, той ми откри бременността и ми помогна за разни проблеми по време на нея, но тогава не водеше, само операции правеше. Въпреки всичко съм доволна от него и като лекар и като отношение  Peace

моята лична информация също не е особено прясна, но след мен и приятелка се следи при него Wink макар че има много разнородни мнения за него, аз съм изключително доволна от отношение и работа, защото освен бременността имаше и "бонуси"   Peace

# 2 287
Здравейте момичета, може ли да ми дадете актуален телефон на кабинета на д-р Хрусанов. Знам че не е гинеколог, а мамолог, за което се извинявам че питам в тази тема, но ако някоя знае, ще съм благодарна  Hug

# 2 288
Здравейте момичета, може ли да ми дадете актуален телефон на кабинета на д-р Хрусанов. Знам че не е гинеколог, а мамолог, за което се извинявам че питам в тази тема, но ако някоя знае, ще съм благодарна  Hug
Пиша ти на лично, този който имам аз, но имай предвид че и мамолог не е , а онко-хирург  Peace

# 2 289
Пиша ти на лично, този който имам аз, но имай предвид че и мамолог не е , а онко-хирург  Peace

Благодаря  Hug

# 2 290
Здравейте момичета. Много благодаря на всички, които се включиха да ми отговорят, и се извинявам, че със закъснение благодаря.
За съжаление картинката е тъжна. Днес отидох с идеята да чуем тонове, но и двамата с доктора се вглеждахме в нищото. "Кухо яйце и нехидратиформена мола"...
Та така.
Предстои Абразио (как деликатно звучи по този начин абортът). От който ме е срах, но това да е....
Поправка. Предстои да кажа на приятеля ми ...

# 2 291
Много съжалявам Ани, но не се депресирай и не изпадай в дупка. Бог си знае работата Praynig Другия път дай Боже всичко да е, както трябва.Успех

# 2 292
  • Бургас
Ани, много съжалявам  Tired Но недей да униваш. Сигурна съм, че съвсем скоро ще си имаш здраво бебе.

# 2 293
  • Бургас
Д-р Хрусанов е хирург онколог не е мамолог  но изпълнява тази длъжност поради липсата на мамолог в Бургас.

# 2 294
Здравейте момичета. Много благодаря на всички, които се включиха да ми отговорят, и се извинявам, че със закъснение благодаря.
За съжаление картинката е тъжна. Днес отидох с идеята да чуем тонове, но и двамата с доктора се вглеждахме в нищото. "Кухо яйце и нехидратиформена мола"...
Та така.
Предстои Абразио (как деликатно звучи по този начин абортът). От който ме е срах, но това да е....
Поправка. Предстои да кажа на приятеля ми ...

Съжалявам , кураж! Изключително неприятно..но не е страшно, не се притеснявай от амбразиото, аз съм била на кюртаж или амбразио или каквото и да се казва..без значение. Не е нито страшно, нито болезнено. При кой доктор ще го правиш?.Бъди силна и най-вече.. не се обвинявай Hug

Общи условия

Активация на акаунт