На синьото море НОЕМВРИйче дупето пече!

• 49 837
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Мама на слънчево момченце, Вики си има червено петъце на рамото, не се е махало!
Galski, страхотни мерки имате Simple Smile За традиция незнам, но и аз смътно си спомням да  съм чувала подобно нещо  newsm78.  Някой по компетентен по тия въпроси да се включи  Mr. Green Скорошно оздравяване  Hug
Бубче , разкажи за прощъпулника  Heart Eyes

bdbaloni Честит 1-ви Рожден Ден на Симона!!! Нека расте здраво, умно, усмихнато и много обичано дете! Да не спира да радва мама и тате, да расте заобиколена от много приятели и да има много щастливо детство!

# 166
Не съм чувала за традиция да се кръсти детето на 1 год, какво ще се стресира, когато е по-голямо? Каката я кръстихме на 2,5 год и бе много радостна и доволна, беше й интересно, никакъв стрес Simple Smile.
Честит рожден ден на Симона!

# 167
По-добре късно отколкото никога  Blush Записвам се и аз да чета хубавата темичка

# 168
Здравейте и от нас !

Марти напоследък не е много "във форма " Simple Smile - крив е доста, плаче като го оставя в кошарата, не иска да стои сам...А понякога дори и като го нося плаче. Досега не е било така, това е от 3 дни насам, направо незнам какво става! Дали е възможно да е от никнене на зъбче ? Той има само едно и сега му е тръгнало второто. Има сополи и кашлица от седмица, лекувахме го, сега уж вече е по-добре, но като ревне и сополите пак текват като вода. От тях се дави и кашля.
Иначе ходи хванат за ръце, много му харесва, но го е страх да се пусне все още.

Това е засега от нас, хубав есенен ден на всички !

# 169
  • София
Ами какво да разкажа за прощъпулника - с хиляда гости и направих страхотна питка Heart Eyes Девойката си догони питката и чак след като я скрих си избра мишката. Дадох питка на децата, които бяха на гости, за да тичат с нея. С две думи лудница  Crazy Joy Но пък весел повод да се съберем с близките хора и приятели Hug
А за кръщенето не знам дали е традиция, по-скоро масово се прави, за да се мине с един масраф двата празника. По традиция бебетата се кръщават до 40тия ден и майката не присъства Peace

# 170
Здравейте мами, за половин работен ден успях да изчета темата  Grinning Да са ни живи и здрави малките слънчица. Ние имаме цели три зъба и хванати за ръчички се опитваме да ходим но не е много стабилна. Имаме следния проблем обаче от 2 седмици вече отказва да яде каквото и да било освен АМ. В петък ще ходим при педито, че много съм притеснена. Преди това си ядеше всичко без проблем. Като говорих с лекарката каза, че може да е от зъби (той четвъртия доста се забави), но все пак ще ходим да видим и добре, че ме подсетихте за мантуто и Вигантол-а, че съвсем бях забравила. Та моля ви ако случайно някой се е сблъсквал с нашия проблем да пише, че направо съм на път да полудея. 
Хубав ден на всички  Peace

# 171
Имаме следния проблем обаче от 2 седмици вече отказва да яде каквото и да било освен АМ. В петък ще ходим при педито, че много съм притеснена. Преди това си ядеше всичко без проблем. Като говорих с лекарката каза, че може да е от зъби (той четвъртия доста се забави), но все пак ще ходим да видим и добре, че ме подсетихте за мантуто и Вигантол-а, че съвсем бях забравила. Та моля ви ако случайно някой се е сблъсквал с нашия проблем да пише, че направо съм на път да полудея. 
Хубав ден на всички  Peace

Да ти кажа, и ние сме в групата на неядящите, до към девети месец си хапваше стабилно и много му се радвах, но почнаха зъбките, и оттогава е много капризен.Има дни, в които изкарва с 3-4 шишета мляко по 120-150, и почти нищо не иска, и все го отдавам на зъби това.Но често не яде, пък зъби няма, има периоди от 2-3 дни си хапва, и тъкмо се зарадвам, следва седмица на неядене и едва му набутвам нещо с песнички.

И аз се чудя вече, не знам коремчето ли му се сви, пробвала съм да давам пюрета, домашно приготвено, от детска кухня, само десерти и сладки неща хапва с желание, но пък ми се иска и нещо соленко повече да яде.От вчера пък и нослето е запушено, та съвсем не иска.

И аз чакам някакви предложения.

# 172

И аз се чудя вече, не знам коремчето ли му се сви, пробвала съм да давам пюрета, домашно приготвено, от детска кухня, само десерти и сладки неща хапва с желание, но пък ми се иска и нещо соленко повече да яде.От вчера пък и нослето е запушено, та съвсем не иска.

silvanchence, същата история пробвам с всичко (домашни, купени, от ДК) и нищо, с малката разлика че последните няколко дни се отказа и от сладките неща. Пълен ужас.

# 173

silvanchence, същата история пробвам с всичко (домашни, купени, от ДК) и нищо, с малката разлика че последните няколко дни се отказа и от сладките неща. Пълен ужас.

На какво се дължи според теб, зъбките излизат ли?

Аз от два месеца и половина съм в почудица какво да давам.

А колко сте големи, ако искаш пиши на лични.

# 174
bobspecial,добре дошла при нас!

При нас няма проблем с яденето-всичко се изяжда без значение какво е.Но аз пък искам да питам имаше ли някаква промяна с "голямата работа" когато започнахте да давате ядене от ДК?Днес ни е 3-ти ден,всичко си изяжда с голям апетит,но акото стана по рядко,а пък повече пъти на ден (5-6) Дали е заради по-различната храна от до сега приготвяната от мен или да търся другаде причината?Утре сме на консултация и ще видим и педи какво ще си изкаже по въпроса.

Лека и спокойна вечер на всички мами и бебоци.

# 175
здравейте мами, моят малък мъж Дейв се пусна сам преди 3 дни, както се държеше за пейката хукна след една топка сам, много е смел и бърз, но все още залита, навън е неравно за ходене, понякога кално, вкъщи пък се пързаля на плочките и паркета, опитах с какви ли не чорапи и пантофки, но все още го пазя и водя за ръчичка.

за рожденния ден изпадам в ужас, като си помисля само как ще го прзнуваме, ние сме 3 скорпиона и  имен ден има таткото, не съм решила какво да правим  newsm78

най ми е интересно как се прави кръщене в студените сезони и това разголване в църквата!?! иначе моя позната са направили 3в 1 и рожден ден, кръщене и прощапулник - много ми допадна и на мен идеята Thinking

да ви споделя миналата година трябваше да събера за моя рожден ден мн хора у нас, към 20 тина и вместо да прекарам цял ден в кухнята, платих на мой познат с ресторант да ми сготви оснвно ястие (пържоли със сос) индопълнително панирани зеленчуци и още нещо имаше вече съм забравила и всичко ми излезе към 100 лв, като ми го дадоха с тавите и после ги върнах, мн бях доволна, така излезе към 5-6 лв една порция, нз в заведенията дали има такива менюта!!! и това го мисля за тази година, но нещо няма да успея да сервирам на всеки, да гледам детето и т н   Tired

хайде лека нощ
болните бебчета бързо да се оправят  Hug

# 176
Честит първи рожден ден на Кристиана и Магдалена на мама mimi8406 и на
Кристиана на мама kadasimidka
. Да са живи и здрави малките госпожици!
Добре дошла на bobspecial. И моето дете е на периоди с храненето, изпадам в ужас като спре да се храни и започвам да хвърлям всичко, което съм приготвила и преди ядеше с апетит. Много ме е страх от злоядо дете, че вече 12 години си имам такова ooooh!. Записах я на кухня, но тя изобщо не харесва тамошните яденета и май ще спирам, че и без туй не бях мн навита, ама уж за разнообразна храна.

# 177
Цитат на:  link=topic=678214.msg23280386#msg23280386 date=1350491122
bobspecial,добре дошла при нас!

При нас няма проблем с яденето-всичко се изяжда без значение какво е.Но аз пък искам да питам имаше ли някаква промяна с "голямата работа" когато започнахте да давате ядене от ДК?Днес ни е 3-ти ден,всичко си изяжда с голям апетит,но акото стана по рядко,а пък повече пъти на ден (5-6) Дали е заради по-различната храна от до сега приготвяната от мен или да търся другаде причината?Утре сме на консултация и ще видим и педи какво ще си изкаже по въпроса.

Лека и спокойна вечер на всички мами и бебоци.

Vanchit@, Вики отказа да яде каквото и да било освен АМ точно два дни преди да започнем да взимаме кухня, така че за съжаление нямам представа. Нашето ако при положение, че пие само мляко си е като при новородено бебе. През нощта вдигна и температура, та явно този четвъртия зъб е супер свиреп. И ние утре сме на консултация, та ще видим какво е положението.

albena30, не знам вече, при нас този период почна изведнъж. Просто един ден реши че не иска нищо освен мляко и така вече три седмици. Ужас

Успешен ден на всички мами и бебчовци!

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 10:41 от bobspecial

# 178
  • БУРГАС
Благодаря ти albena30. Днес вдигаме купона! newsm59 .Иначе отчет за 1 година: 4 горни зъбчета, ядем 4 пъти.За 1 година сме наддали общо 5 кг. Яла е вече от всичко. Вземала съм и от кухнята,готвя и аз, яде и от нашите яденета ,но по малко все пак има подправки.Обаче!!!Яде само ако тя иска.Като каже,че няма да яде, колкото и да се правим с таткото на маймуни не можем да я накараме да яде.Още не сме проходили,но пълзим из всички стаи.Колкото до кръщене едната баба си направи лафа ама няма да я огрее.Като порастне тогава.Нека да е по-голяма да разбира за да се радва!

# 179
kadasimidka, да ти е жива и здрава малката принцеса  smile3525 Много да ви радва, а вие много да я слушате!!!

Общи условия

Активация на акаунт