На синьото море НОЕМВРИйче дупето пече!

• 49 844
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
  • DE
kadasimidka, честит рожден ден! Да ви е жива и здрава малката дъщеричка и да има много весели дни! КОлко бързо минава времето..Simple Smile

# 181
  • гр. Стара Загора
Честит рожден ден и на трите госпожици Simple Smile да са много здрави, щастливи и обичани, да слушат мама и тати и да постигат целите си с лекота Simple Smile Heart Eyes

# 182
А да питам, кога мислите да перете дрешките с не бебешки прах за пране, и кога да пускате дрешките заедно с вашите?

# 183
  • Велико Търново
А да питам, кога мислите да перете дрешките с не бебешки прах за пране, и кога да пускате дрешките заедно с вашите?

silvanchence, баткото ни е почти на 4 и още го пера с бебешки прах и пускам допълнително изплакване. А като тръгне Филип на ясла мисля тогава да им обединя дрешките - иначе все още си им ги пера отделно. Но с нашите може би скоро няма да ги изпера.

Да се редактирам: Simple Smile
Честит Рожден Ден и от мен на трите госпожички! Да радват мама и тате и да растат в едно безгрижно детство!  bouquet

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 15:48 от dannyny

# 184
Честит празник на трите рожденнички! Да са живи и здрави, и да радват мама и тати   nbirthday
Момичета, Fio ми се губи от доооооста дълго време. Дано са добре и тя, и нейните мъже  Praynig
Сигурно доста дълго време ще пера малчо отделно, а за бебешкия прах- аз само такъв ползвам, защото другите не ми понасят на кожата. Имам алергия към силните прахове.

# 185
  • гр. Стара Загора
за прането - пускам някои мои/нощници и тениски за сън/ и чаршафите на спалнята/понеже спи на нея, а не в кошарата/ с нейните дрехи с Тео бебе... а другите наши ги пера отделно с Ариел и омекотител Simple Smile
да си призная, че много повече ми харесва как са изпрани дрехите с бебешкия прах Simple Smile

# 186
Честити ни Рожденници!!! Да са живи и здрави и много усмихнати!!! newsm59

Аз да ви се оплача малко. Вики втори ден е с висока Т. Днес бяхме на лекар,  има и зачервено гърло. Много ми е мъчно за детенце, мъчи се, не се чуства добре. Дано от утре почне да и минава  Praynig

Хубава вечер на всички!

# 187
Айде и аз да се запиша подобре късно от колкото никога.Малко времето  не ми стига  от тези разходки.
По темата:
-косопад нямам вече едно поостригване сериозно беше достатъчно
-зъбки имаме два долу и горе
-другата седмица сме на консултация
-за Вигантола давам по една капка на ден педи ми каза зимата да и давам
-лазим много ,изправя се самичка и за ръчичка хваната ходи пуска се  ама според мен не съзнателно го прави
-папането от един месец сме на кухня всичко си изяжда не мога да се оплача пу-пу да не са и уроки пие мляко предимно след вечеря и с него се успива ако не  заспи играе си малко и заспива
Честит Рожден Ден на всички бебоци  пожелавам ви безгрижно детство.
Скъпи мами честит празник и на Вас преди една година на този свят дойде едно прекрасно ангелче което осмисли живота ни.

Връщам се да наваксва.............
И да допълня мои та бебешорка много се сърдеше на десертите мляко с ориз,тиква, кисел ама аз тъпа и опори та и давах колкото иска да изяде и така лека по лека всичко прояде

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 01:44 от nikolsy

# 188
  • БУРГАС
Здравейте и благодаря на всички за пожеланията.Купона мина повече от супер.Като изключим,че свекървата бдеше като орел и разправяше на всеки,че малката не обича да я вземат,а тя не спря да я взема всеки път когато някой искаше да я вземе.Това малко изнерви обстановката,но добре ,че гостите са интелигентни хора,а не несъобразителни като нея.Лошото е,че при нея с говорене,дори и със забележки не става.Хайде да не ви занимавам с моето "съкровище", че сигурно и вие си имате такова.И честит рожден ден на днешните малки бонбони.Много да радват мама и тате.

# 189
Честит първи рожден ден на малките принцове Борис на мама Kkali и
Даниел на мама Маринова! Да растат живи и здрави!

И между другото, къде изчезна Фио, скоро не е писала?

# 190
Честит Рожден Ден на Борис и Даниел! Пожелавам им здраве и безгрижно детство!!!

Фио, изчезна, никаква я няма  newsm78 Дано да са добре!!!

# 191
Здравейте..Simple Smile Честит първи рожден на малките палавници..И ние на 25 октомври ще духаме свещичка Simple Smile
От снощи пак започна да се пуска да върви сам, че да видим.. Преди месец и нещо му правихме питка, защото правеше крачки, но явно се стресна и спря. Дано сега всичко е наред Simple Smile

# 192
Честит първи рожден ден на Ники на мама katiousha и
Андрей на мама gergova_n!
!
Да растат живи и здрави за радост на мама и татко!

# 193
  • на Дъждовен остров
Честит рожден ден на малките, големи биберони.

За прането отделно смятам да продължавам поне за сега.  Аз даже омекотител избягвам да слагам.  Гладя всичко и така.....

# 194
  • Добрич
Честито на всички сладури!

Аз дрехите на децата ги пера отделно с Тео бебе и слагам омекотител Сано - бял. Аз вече не гладя всички дрехи на Кристиян.
Похвалете се какви подаръци получиха малките дребосъци. Бяха ли спокойни на празника си?

Общи условия

Активация на акаунт