На синьото море НОЕМВРИйче дупето пече!

• 49 847
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и от нас!
Честито на всички пораснали дечица,да са живички и здравички!  bouquet
Все още си му пера дрешките с бебешкия прах на Бочко и отделно от нашите дрехи,като мисля да го правя поне до втората му годинка,а след това вее ще реша как да процедирам.
Мишленце надявам се твоето малко мишленце вече е много по-добре! Hug
И ние от известно време насам сме вече на кухня и Дени както до сега си изяжда всичко с много голям апетит и се надявам и занапред да е така.
Преди 3 дни правихме и прощъпулник и си хвана черпака,който бях нарекла за майстор готвач,а след това взе и четката за зъби,която бе за зъболекар.
Вчера бяхме и на консултация и се оказа,че е наддал с 500гр и 4см,което е 9700гр и 76см и си продължаваме с Вигантола през вечер-две по 1 капка.

Хубава и спокойна вечер на всички!  bouquet

# 196
Честит първи рожден ден на Ники на мама Sneakers и на
Мартин на мама tutti_79
!
Безгрижно детство и много здраве ви желая мили дечица!

# 197
Честит празник на днешните рожденници! Да са много здрави, щастливи и мама и тати много да ги слушат newsm59  party041
А пък ние сме болнички  Tired И аз, и малчо. Кашлица, запушен нос, а и хъркаме и двамата като дърти пияници  Confused
Сега се приготвяме и ще ходим до ЛЛ, да видим как ще се лекуваме.

# 198
  newsm59Честит Рожден Ден на всички мъници празнуващи днес  newsm59 !!!!!

Вики е по добре, от два дни няма Т, но за сметка на това аз съм с течащ нос. Дано е само това при мен Simple Smile

# 199
Да се отчетем днес от консултацията 8,520 грама(+300) и 70 см (+1) Скорошно оздравяване на всички болни.Отвратително време на вън ту топло ту студено .
Скъпи мами какво става какво измислихте за рождения ден.Някакви идеи

# 200
Е то вече има приключили РД, казвайте как празнувахте? Аз мисля да съберем родата на заведение, че въпреки голямата ми къща няма да ги събера в една стая Joy. С деца няма да правим, догодина, дано не ми се сърди бебка Blush
А, днес нямаме рожденик newsm78.

# 201
Здравейте.

Ние сме в огромна чуденка как да празнуваме.Най-вече това,че РД се пада в Петък-всички  са на работа.Това означава,че трябва да е към 19:30ч - 20ч.Ако е в заведение по това време ще е трудно с Даниел-той заспива към 21ч.Баща му пък иска да го направим на другия ден-в събота,когато всички са свободни и тържеството може да е по обяд.Аз обаче се дърпам-как може точно първия му рожден ден да го празнуваме в друг ден.Не е редно според мен.Вие какво ще правите?По кое време ще е тържеството и как ще процедирате с работещите роднини и приятели?

# 202
  • гр. Стара Загора
Vanchit@ и нашия рд се пада в петък и бях намислила тогава да идем на фото за снимките и да духне всещичките само с мен и баща ѝ, а на др ден/понеже роднините на мъжа ми са от др град, а и кумовете също/ с всички роднини на късна закуска-обяд в заведение...
но мъжа  ми се възпротиви и каза, че пари за заведение няма да даде и да сме ги събрали у нас - а аз съм против/няма място за толкова хора нищо, че е къща а и всичко е прашно и все още не е приключил ремонта/...  #2gunfire #Cussing out после се скарах с кумата... и така - рд на Майя няма да има - само снимки и торта... но дефакто без роднини... но може пък и да размисли мъжа ми за заведение... уууфффф #Cussing out

# 203
Нито снимки на фото сме правили, нито гости съм викала... Купихме си любимата ни торта, направих 1-2 снимки колкото да имам за спомен и толкова. За мен беше важно детето да се чувства добре на неговия си ден - съответно старах се да го забавлявам, да се смее много, пяхме песни през целия ден, приготвих му неща, които обича да яде най-много, а и за нас - любимото меню.. и толкова. Той не обича голяма шумотевица, така че големи празненства биха само го притеснили. Смятам, че постъпих максимално добре и най-вече съобразено с детето ми, а не с желанията на някой друг. На следващия ден почерпих в клиниката за рехабилтиация познатите майки, за здраве на Влади, и това е.

Щом нямате възможност за заведение, няма да е на заведение, какво толкова. Рисунка, мисля, че всички ваши познати са на ясно, че правите ремонт, прахът у вас не би трябвало да е проблем. Аз, ако исках парти, бих извикала най-близките роднини - баби, дядовци, чичовци, торта, соленки, сладки, икономично, а и детето ще е сред хората, които обича и сред които се чувства най-добре.

# 204
  • Добрич
Здравейте,
Ники вчера беше рожденник. Правихме и кръщене на Кръстова гора. Не беше много приятно,но ще е запомнящо се. Пътя до там е ужасен,стръмен и с много завои,на Ники му прилоша и точно пред църквата повърна 2-3 на силен фонтан върху мен,направо ме изкъпа цялата  Joy но при попа изобщо не плака,дори се смя. Той имаше нов чифт дрехи,но не и аз и си стоях мръсна и мокра в църквата,а навън беше толкова студено,че замръзнах направо. След това отидохме на кратка почивка в Хисаря,където сме още де. Като се приберем,ще направим детски рожден ден с няколко бебета и родителите им.

# 205
  • на Дъждовен остров
rosit@, според мен неблегни на четката за зъби  Thinking Хора с болни зъби винаги ще има и Дени няма да остане гладен  Joy

PucyHka, направи празника както на теб ще ти е най добре.  Така или иначе Маичка след години освен снимката с тортата няма да помни нищо. Ще има време да се доказваме като родители според мен и да събираме гости за децата си докато ни искат.  Като пораснат ще искат само пари, а госите сами ще си ги канят  Naughty

Нито снимки на фото сме правили, нито гости съм викала... Купихме си любимата ни торта, направих 1-2 снимки колкото да имам за спомен и толкова. За мен беше важно детето да се чувства добре на неговия си ден -....
Важното е да са живи и здрави на този етап, всичко останало е разкош и го правим май повече за нас си  Wink

# 206
  • гр. Стара Загора
от едно нещо най-много ме е страх - като порастне Маичка да не кажа, че не я обичаме защото не сме ѝ дали това или защото не сме направили едикакво си като на нейните приятелчета...
знаете какви могат да бъдат децата...

а за мястото - просто ми се иска веднъж да не играя ролята на слугинята и да се чудя как да угодя на всички... докато на мен ми е най-зле... писна ми свекъра да ме критикува пред мъжа ми и да ме мачка... не ги искам в дома си/който казаха, че не е мой/... 
все пак това е и мой празник - денят, в който сърцето ми излезе от мен и заживя в телцето на Бухтичка Simple Smile човека, който най-много ще обичам Heart Eyes

# 207
идеи има много за празнуване, аз стигнах до следния според мен и по-икономичен вариант, имайки предвид че ни чака спад в парите от майчинството - на датат на РД ще събера децвата от квартала у нас, с които си празнуваме /тъй като и нашия РД се пада през седмицата/, а в съботата ще поканим бабите и най-близките роднини на сладкарница, това с ресторанта ще откара мн време и средства, с малко дете не сме за такива тържества  Wink, ако празнуваме вкъщи ще ми бъде супер изгощително  ooooh!

# 208
  • София
Рожденния ден на Ема ще бъде много...специален Joy Ама то ще се чуе  като мине bowuu Това за самата дата, иначе нямам къде да събера родата навднъж, за това през цялата седмица след рожденния ден ще си ги посрещам на порции. Може да сме без делници, ама не сме без празници Mr. Green
Дрехите пера отделно не само на Ема, ами и на Ина, така съм свикнала и ми е по-лесно и за сортиране и за прибиране после, а и количеството препарат и омекотител е различно Peace
Фотосесия ще им направим на двете, ама не за рд, а просто сме си го решили отдавна, ама все излизаме несериозни Embarassed Но за Коледа обещаваме да е готова!

# 209
Искра бъди твърда, управлявай живота си така, както на теб ти изнася! Стига си се оплаквала, ами вземи генерално решение, за да не стане късно! Възпитай детето си да цени не главно материалното, а добрите човешки взаимоотношения, красотата на природата, обичта, която даваме и получаваме, т.е. всичко невидимо, но много по-ценно в живота! От теб зависи дали ще те обвинява за нещо, е неизбежно е, особено в тийнейджърска възраст,но с обич и приятелски разговор нещата се оправят (поне при мен).
А за РД, T_e_A е много права, май го правим, поне сега, когато бебчетата не схващат за какво иде реч, повече за себе си и родата. Но пък нека почерпим най-близките им хора за тяхно здраве, нали така си е българската традиция.

Общи условия

Активация на акаунт