На синьото море НОЕМВРИйче дупето пече!

• 49 852
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте мамита. Цяло лято не бях чела темата та сега едвам смогнах да наваксам.                              Честит рожден ден на всички пораснали бебоци- да са живи и здрави и мнооого послушни. И ние сме в очакване на нашия ден-ден. Според мен това е повече празник за нас майките отколкото за тях. На мен ми става едно такова носталгично като се сетя че мин.година по това време ми беше още в корема а след една седмица ще става на годинка и че вече малкото ми бебче не е бебче...

# 226
Здравейте.
Киара, май пипна от яслата вирусче и днес сме си в къщи. Дано и' мине бързо.
И на мен нещо не ми е добре...
Приятен ден!

# 227
при нас е пълен цирк,
малкия кашля от понеделник всяка сутрин, вчера обаче цял ден и аз съм с болно гърло от 2 дни, въпреки че ходихме на УНГ само си дадох парите за прегледи , ефект никакъв, страшен гърлобол, хрема и ме цепи главатаааа  Sick
на всичкото от горе сме заразили и бабата /майка ми/, та съвсем няма кой да ми помага, баща му си е тук но многоооо обяснения трябва за всяко нещо  ooooh!

# 228
Здравейте.

Честити празници на всички празнуващи-рожденни и именни дни!И бързо оздравяване на всички болнички.

Нашето разтройство се оказа,че не е от кухнята.А е лепнал вирусче от едно болно детенце на позната.Видяхме се,а тя без да каже малкото се радваше на Даниел и го пипаше.Защо не предупреждават или пък да ги държат по надалеч като са болнички  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Иначе пуснахме и микробиология- няма нищо страшно.Преборихме го за 2-3 дни,но това беше миналата седмица.Сега пък се борим със запек  #Crazy

При нас нищо ново-нови зъбки нямаме (стоят си 8бр) и сме много далеч от прохождане.Никакви опити,само пълзи из цялата къща и се изправя по мебелите и до там.Хвана ли го за ръчички и веднага вдига краката и сяда във въздуха  Grinning  но аз и не бързам-когато е готов сам ще си проходи.

# 229
И моето "гардже" се разболя - вирус ли, от променливото време ли, незнам. Ходихме на лекар, каза че е сливиците и гърлото й не са добре, пием суметролим, нурофен (ниска температура), биокс-тими (покашляме, рядко). Кисела е, не се храни, все мрънка и все на ц-те ми виси ooooh!.

# 230
Значи не са само тук такива- мен пък ме разцелува за чао една майка, която току- що ми беше казала, че май е хванала вирус, защото и' е лошо. Също така редовно една съседка кани Алберто на гости да си играе с по- големия и син, когато малкия е болен, включително когато беше болен от варицела. Аз не го пращам, разбира се.
Киара имаше температура през нощта, та и давах Панадол. Сутринта пак повърна малко.
Дано се оправят всички сладурчета!!!

# 231
  • гр. Стара Загора
бързо оздравяване на всички и честити празници Simple Smile

при нас нищо ново... само на мен ми е едно депресирано - дали от времето, дали от отново качените кг или от ПМС... или всичко заедно... мъжа пак заминава на обучение за няколко дни...  ooooh!

# 232
Здравейте и от мен, отдавна не съм писала и тук! Честити празници на всички сладурчета, да са много здравички, усмихнати и много, много щастливи. А болните дечица да се оправят бързо, знам колко е гадно и ние изкарахме разстройство.
Моята буболечка е тооолкова злояда, че съм се видяла в чудо - само сухи работи яде, манджи, каши, плодови пюрета едва изяжда по няколко лъжици и вече незнам как да я прилъгвам да ги яде, тя си предпочита кърмата, АМ - то и сухите неща като хляб, бисквити и сухари. От 1,11 сме на кухня, пък да видим дали ще я яде.

# 233
  • София
Здравейте и от мен, отдавна не съм писала и тук! Честити празници на всички сладурчета, да са много здравички, усмихнати и много, много щастливи. А болните дечица да се оправят бързо, знам колко е гадно и ние изкарахме разстройство.
Моята буболечка е тооолкова злояда, че съм се видяла в чудо - само сухи работи яде, манджи, каши, плодови пюрета едва изяжда по няколко лъжици и вече незнам как да я прилъгвам да ги яде, тя си предпочита кърмата, АМ - то и сухите неща като хляб, бисквити и сухари. От 1,11 сме на кухня, пък да видим дали ще я яде.

Тъкмо щях да ти предложа да опитате с кухня, в много случаи помага, стискам палци и при вас да се получи. Peace
Исках да питам колко от вас ще се връщат или се върнаха на рабора след първата година и съответно какво правите с децата?

# 234
За работата-не знам изобщо кога и как ще почна. До края на Ноември ще трябва да го запиша на яслата:((( Ако започне ясла, дали трябва задължително да започна работа? Вече 10 дни сме със сополи. От днес пак киха. Гадна работа са тия болести. Няма температура, гърлото е на минаване, но пустите му сополи мн упорити. Чудя се дали не е от зъбите вече. Иначе продължаваме да се фъчкаме из леглото по цяла нощ. Няма сън за мене вече доста време. Имаме 8 зъба и подут венец отдолу. Дано по-бързо да избият и тези. Искам да попитам по колко пъти през деня спят децата ви? Казаха ми, че за яслата трябва сутрешния сън да го прекратя:(((

# 235
Kkali, ако го пуснеш на ясла ти се прекратява майчинството. Разбира се не е нужно да почваш работа, но няма да получаваш 240лв.
Вики спи веднъж на ден (много рядко 2 пъти), следобяд!
На работа, ако намеря работа, живот и здраве догодина по това време Simple Smile

# 236
bubche и аз се надявам да прояде кухнята, е на всичкото отгоре е и с увствително стомахе. Имаше и периоди, в които си изяждаше всичко, а сега като дойде време да яде ми се реве.
ккали като го дадеш на ясла спират да ти изплащат майчинството.
Аз незнам кога ще се върна на работа, на ясла ако ни вземат мисля септември да я дам. А и в работата положението хич не е розово, в криза са и затова ще го мисля след нова година 

# 237
Сори за спама, за спането - сутрин спи около 40 мин, а следобяд около час и половина, понякога два, но навън в количката, вкъщи е много трудна на спане, та зимата ще видим какво ще правим.

# 238
Мони спинка по веднъж на ден- след като се наобядва по около 2-2.5-3 часа, мнооооого рядко заспива и преди обяд, и то главно когато татко и е в къщи, защото той я приспива като на него му се доспи... Simple Smile

За работата- догодина от септември, живот и здраве , смятам Мончето да тръгне на ясла а мама на работа. Имам да ползвам отпуска, която събрано ще е около 3 месеца, което ще е перфектно за да може да свикне тя с яслата

# 239
Здравейте..Simple Smile
Нашият син на 25 октомври стана на една годинка и вече си имаме ходещи крачета Simple Smile Проходи точно на рождения си ден:) доста символично прохождане  Grinning На 11 месеца правеше по няколко крачки сам, но се изплаши и спря. На рождения си ден проходи и вече ходи Simple Smile Много е сладък:) Клатушка се..пада, става..но като цяло си ходи добре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт