На синьото море НОЕМВРИйче дупето пече!

• 49 875
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Бубче, както винаги успокояваш положението. Зъбите са си там, но можело оттока да е увредил храненето и до месец можело да почернеят, тогава не знам какво се прави нещо трябвало да се лекувал корена каза.

# 256
  • гр. Стара Загора
знам, че преди месеци се похвалих, че малката направи първите си крачки, но бяха несигурни и както се казва - всяко чудо за три дни... по стечение на пързулвания по паркета, тя спря да има това желание... до вчера, когато показа, че ходи вече Simple Smile

имаме си ходещи крачета и мисля на РД ѝ в петък да направя един прощъпулник... ще изчакам до тогава, за да се затвърди диагнозата Wink

Честити празници на всички Simple Smile

# 257
  • София
Бубче, както винаги успокояваш положението. Зъбите са си там, но можело оттока да е увредил храненето и до месец можело да почернеят, тогава не знам какво се прави нещо трябвало да се лекувал корена каза.
За млечните не гарантирам, че не е прекъснат нерва, наистина може да се самоумъртвят от удар и да потъмнеят. Тогава наистина се лекува корена с цел да не се разруши зъбчето, но потъмняването на мъртъв зъб е необратим процес. И все пак ще се пробвам пак да те успокоя - извадения от коста зъб на Ина беше застанал буквално напреко на венеца, корена му направо се напиваше под устаната. Върнаха го обратно, демек наместиха го и той се оправи. Много лаишки го обяснявам, но искам да кажа, че удара беше зверски, а зъбчето оцеля, така че стискам палци и при вас да се размине Peace

# 258
  • гр. Стара Загора
преди 1 година по това време будувах, защото имах контракци, в следствие на които след 13 часа се появи моето вампирче Майя... сега будувам, защото незнам какво иска... т.е. преди 1 час се събуди и не може да заспи... пожелавам ѝ да е много здрава, щастлива, обичана и обичаща, по-малко инат... и да има здрав и спокоен сън Simple Smile Обичам те, Бухтичка моя. Ти си причината да съм на този свят все още

# 259
Да взема да се разпиша и аз Simple Smile Чак сега ми се отвори временце  Blush
Рисунка, честити ходещи крачета! Честит 1-ви Рожден Ден на Майя! Да ви е здравичка и да ви радва много!!!!!

newsm38 Честит 1-ви най-прекрасен ден рожден и на:
Константин на мама Chain
Людмила  на мама minch
Елена на мама surire
Сияна  на мама jivodane
Даниел на мама zozito

newsm67 Бъдете здравички дечица  newsm59

opsss, надявам се всичко да се нареди и да нямате повече поводи за притеснение  Hug

# 260
преди 1 година по това време будувах, защото имах контракци, в следствие на които след 13 часа се появи моето вампирче Майя... сега будувам, защото незнам какво иска... т.е. преди 1 час се събуди и не може да заспи... пожелавам ѝ да е много здрава, щастлива, обичана и обичаща, по-малко инат... и да има здрав и спокоен сън Simple Smile Обичам те, Бухтичка моя. Ти си причината да съм на този свят все още

Да е жива и здрава малката принцеса, много щастлива, спокойна и обичана!!!   newsm59

# 261
Честит рожден ден, Майя!

# 262
  • София
Честито на годинките   и на майчиците, които бдят над щастието им   bouquet

# 263
  • гр. Стара Загора
Честити рожденни дни и на баш наборчетата на Маичка...

# 264
Днес много празнуващи   bigdance2

Честит рожден ден на всички дечица родени на тази дата,да не пропусна някой.Да са ни живи и много здравички и да се радват на едно щастливо и прекрасно детство,изпълнено с много усмивки и радост.Весело прекарване на празника  newsm38  ura  Party Time  costumed034 Tada

# 265
  • Добрич
Само да пробвам,с още по-големи букви може ли да се пише Simple Smile

# 266
Само да пробвам,с още по-големи букви може ли да се пише Simple Smile
Може по бързо да изпишем темичката така  Mr. Green

# 267
Честит рожден ден на големите хора -навършили годинка.Да имате много хубави мигове!

# 268
Да са ви живи  и здрави рождениците! Много да ви радват и усмивките им да не слизат от личицата им! newsm59 newsm38 newsm59  cook newsm67  party041 nbirthday Tada  4uu

# 269
  • на Дъждовен остров
честито на рождениците.  Да са живи и здрави.  Да радват мама и тати.

Общи условия

Активация на акаунт