На синьото море НОЕМВРИйче дупето пече!

• 49 912
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте! Ние от седмица спим много неспокойно, мята се, приплаква, аз си мислех че е зъби. Прегледах го внимателно не видях признаци по венчетата и тази нощ след няколко приплаквания и будене постоянно забелязах, че се напъва, пръцва и се успокоява. Какво е това? Прилича на колики, но не като тях няколко часа и да го боли постоянно а трае няколко секунди. Може ли да е от това, че отскоро започна да хапва повечко и евентуално това да натоварва стомахчето? Ние се и кърмим и най-често така се успокоява, може ли това допълнително да натоварва? Като спи през деня е спокоен и почти не се буди. Моля ако някой има подобен проблем или просто е запознат да сподели.

# 361
Аз също още го кърмя и се събужда по 3-4 пъти на нощт,а това е от 2-3 месеца до преди това спеше непробудно.Незнам на какво се дължи ,но заспива единствено след като му дам гърдата иначе не Thinking

# 362
  • гр. Стара Загора
честит рожден ден на всички бебочета

отдавна не съм писала, но хем време няма, хем и аз не се наспивам много и ми е трудно да се концентрирам... за капак и малката ходи все след мен и бърника където не трябва...
най-новото е че си хареса пералнята и сега и тази врата е затворена за нея.... из шкафовете не бърника, защото са ѝ прекалено тежки или пък я пренасям далеч...
малко по малко започнах с коледната украса, но желанието ми бързо се убива...
вчера правех прощъпулник - хареса си първо топката после четката за коса и накрая и химикала...
 в петък заминаваме на почивка с мъжа ми и негови приятели/колеги, а детенце остава при родителите ми... още от сега не ми се иска да се разделям с нея и ми е мъчно... представям си как ще се почуствам като я няма около мен... няма да я взимам, защото няма да сме с др семейни и няма дечица... и немога да карам хората да се съобразяват нея... пък и вечер продължават истеричните ревове...
за нощното хранене - спря го преди около мец, когато включих вечеря... преди хапваше около 18 часа най-късно някакъв десерт, но сега давам малко плод, за да се разяде и към 19 и нещо давам манджичка... после и АМ към 21 часа като изпива 100-120мл.... и така до сутринта

# 363
  • София
  bouquet здравейте!
 При нас има светлина в тунела, намалихме храната нощем, като пак се буди, но на 120 вода слагаме първо 3 после по 1 мерителна лъжица АМ. Сега грамажа на храната през деня се вдигна днес. Дано продължи тенденцията.
  Радослав има доста контакти с деца през цялата седмица, но когато е хремав е ограничен и това го прави наистина унил.
  Вече си ходи сам от сутринта!!! Щастливи сме!
  Не съм се раделяла с дето до сега  повече от два часа. Бих искала да мога, но няма вариянт. Рисунка щом има на кой да го повериш, забавлявай се, ще си при нея след това заредена с положителна енергия и тя няма да изпита липса на обич, а и обсебването не е хубаво като бъдещо развитие. Аз отказвам да го дам защото - преди да стои седнал беше оставен да спи седнал в количката на течение в апартамента, защото точно като го захраних му дадоха боб, защото на рд му дали тарамису с нес кафе и сурови яйца, защото гледайки сериал детето пада и това се случва в епизоди от 30 минути.

# 364
Честит рожден ден на малките ни големи рожденици:
27 НОЕМВРИ
Ния на мама veronika1

28 НОЕМВРИ
Стоян на мама Ani 77
Кръстьо на мама prodigy_26

29 НОЕМВРИ
Дамян на мама ver4eto88
момченце  на мама veseto-dp
Мартин на мама ~Ели~

Бъдете живи и здрави и много усмихнати, дечица!!!

# 365
  • на Дъждовен остров
... преди да стои седнал беше оставен да спи седнал в количката на течение в апартамента, защото точно като го захраних му дадоха боб, защото на рд му дали тарамису с нес кафе и сурови яйца, защото гледайки сериал детето пада и това се случва в епизоди от 30 минути.

бени-вики, то е било с цел да се кали детето ТИ и да свикне да ходи по кафенетата от малко.  Пак като не са му дали да чопли семки докато са гледали турски сериал трябва да си щастлива.   Naughty Mr. Green Naughty

# 366
  • София
 Laughing  Т-е-а !  Ти да видиш колко са грижовни само иначе -   дядото ще ходи на опреснителен курс по френски, за да преподава, вече са говорили да ходи на тенис в един клуб, отделно си има и учителка по цигулка   hahaha   и ще е математик като баща си за това са убедени просто.

# 367
  • Горна Оряховица
Хахахахахах Бени ти ме разсмя искрено с тенис клуба и математиката  Joy Joy Joy

# 368
Така е, така е... Naughty Тенис, математика,цигулка- от малък да се учи  Crazy Тия хора са много амбициозни ми се струва Joy Е и аз се посмях от сърце  Laughing

# 369
Как се даваше нурофена, през 8 часа ли?А ако през това време се наложи панадол, през колко време?

# 370
  • София
Как се даваше нурофена, през 8 часа ли?А ако през това време се наложи панадол, през колко време?
През 4 часа се дава, ако се наложи през тези 4 часа можеш да го редуваш с панадол, не по-рано от два часа след нурофена, като панадола също можеш да повториш отново след 4 часа или хексалгин при много висока температура.

# 371
леле,колко отдавна не ви бях чела,но не ми остава време за съжаление Sad аз вече си чакам второто съкровище,но нещо много изморена се чувствам....иначе яворчето расте като гъбка,но и ние не спим добре нощем както бяхте писали по горе.даже давах няколко дни с вечерното мляко еспумизан,защото и аз мислех че са колики,но нямаше разлика.от зъби ще да е  Naughty

# 372
Хей, Деси, откога те мисля - как си, да не би да си родила вече. Желая ти леко раждане и всичко да мине добре. А после, дано да има кой да ти помага, че с две бебчета, няма да ти е леко.

# 373
Хей, Деси, откога те мисля - как си, да не би да си родила вече. Желая ти леко раждане и всичко да мине добре. А после, дано да има кой да ти помага, че с две бебчета, няма да ти е леко.
не съм още,а за помощта-времето ще покаже Mr. Green ама и сама да ме оставят ще се оправя някак Mr. Green вие не ме забравяйте въпреки че не стигам често до форума Hug
сега съм трудно подвижна ио вечно изморена,но като родя и изчезне корема мисля че ще ми е много по леко и ще се оправям с всички неща по добре.
а между раждането,гледането на явор и домашните задължения имам и 3 изпита за вземане Crazy през декември или януари Party

# 374
Деси,Деси....ти си истински герой!Възхищавам ти се от сърце!Желая ти много леко раждане и много послушно бебче  Hug

Аз искам да ви попитам има ли и други отказващи да правят каквито и да било опити за ходене?Даниел само пълзи и така се придвижва на всякъде.Имаме си буйки за прохождане,аз се опитвам да го държа изправен и да му покажа,че и така може да стигне до целта.Но тц.Но той дори равновесие не може да запази сам.Знам,че има и такива случаи на дечица проходили примерно на година и 3-4 месеца,но малко взех да се притеснявам.

Излиза му 9-ти зъб,но все още не е пробил-само е подут венеца много.Но за щастие не дава сигнали да го боли.Будения през нощта все още имаме по 3-4-5-6 (различно) за кърмене.Пробвах да давам вода,но това не помага.По скоро си ме ползва като биберон за преспиване.

Ами това е от нас за сега.Лек ден и целувки на всички вече пораснали бебоци

Общи условия

Активация на акаунт