На синьото море НОЕМВРИйче дупето пече!

• 49 590
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
И ние да се похвалим за гърнето - взехме детска тоалетна чиния. Много й се радва и вече все там върши голямата работа, за която си казва с пръцкане с уста. Пишкането не го казва, но аз на час я пробвам, а също и винаги преди и след сън. Предните две седмици бяхме без памперси, само когато спи и навън, и съм доволна, мн малко напишкани и нито едни наакани гащи. Ама пусто време пак застудя и пак нахлузихме пампито, но детето за акито си каза.

# 661
А Влади така бърбори,че си казва всичко вече,особено откакто тръгна на ясла се разви страшно много,казва ака и се хваща за дупето  Laughing Laughing Laughing

# 662
Здравейте! Много отдавна не съм посещавала форума, за което моля да ме извините.Радвам се че дечицата са ви добре, че се развиват, че откриват света около себе си.
От редица заболявания лежахме в  2 болници /общо 15 дни/. Излязохме с диагноза Други юношески артрити. В момента още не може да ходи самостоятелно, надяваме се скоро състоянието и се подобри. Някои ако може да ми даде съвет как да и подобря състоянието моля да ми пише. Благодаря предварително. Wink

# 663
А как сте с възпитанието?

Разходките ни са все с момиченца, и наблюденията ми са, че са много послушни.

При нас всички разходки са с тичане след него, като му кажа не там, съответно обратното прави, все едно не ме разбира, като го завлека насила от калта, започва едно крещене, и пусна ли го, пак там се връща, абе изобщо не ме слуша  Simple Smile .

# 664
И Влади е много див,станал е непоносим направо,само беля да е и на вси'ко отгоре се смее като върши глупости,като му кажеш не той го прави много усилено и така -ЛУДНИЦА Е!   Crazy Crazy Crazy

# 665
Говори вси'ко,но се мисли за много голям и ви'ко му е позволено.Ве'е се усеща обя'е като му се разсърдя и му кажа сърдя ти се и застава в някой ъгъл и ме гледа виновно докато не го викна,ина;е не мърда.   bouquet

# 666
  • София
Ама никога не съм сменяла повече пъти заглавието на една тема Mr. Green

По въпроса със слушането - няма да се оплаквам много, чува ме като кажа нещо. Не винаги разбира се и често си търси нейното, понякога се и ядосва, но с цената на много нерви и усилия от моя страна, прекратих практиката с тръшкането, това е нещото, което не понасям и ме изкарва от кожата ми Twisted Evil

# 667
Aaa, Бубче, има надежда!
Къде рождения ден на мойто хлапе може и да свърши темата.

Ние сме добре. Зъбите са само 8, хапва добре, учи се да дъвче сега и да пие от сламка.
Нямам мнение по текущите теми засега.

# 668
  • Добрич
Олеее,възпитанието ни е....  Whistling
Бубчето как прекрати практиката с тръшкането?
Не ме чува това дете,колкото и да му повтарям,дори да викам,неговото си знае. Не ми дава ръка,да вървим заедно,а си ходи където си реши. Ако настоя да го хвана сяда на земята и реве.
Вилли много хубави снимки в подписа ти.

# 669
  • София
Олеее,възпитанието ни е....  Whistling
Бубчето как прекрати практиката с тръшкането?
Не ме чува това дете,колкото и да му повтарям,дори да викам,неговото си знае. Не ми дава ръка,да вървим заедно,а си ходи където си реши. Ако настоя да го хвана сяда на земята и реве.
Вилли много хубави снимки в подписа ти.

С много нерви и тотален игнор, докато се тръшка и пищи, не я забелязвам. Но за мен това наистина е нещо, което може да ме доведе до нервна криза, нямам нито време, нито желание да убеждавам тръшкащо се по земята дете да върви или да направи нещо, така че това ми е по-важно и от махането на биберона и от махането на памперса Mr. Green

# 670
Здравейте! Много отдавна не съм посещавала форума, за което моля да ме извините.Радвам се че дечицата са ви добре, че се развиват, че откриват света около себе си.
От редица заболявания лежахме в  2 болници /общо 15 дни/. Излязохме с диагноза Други юношески артрити. В момента още не може да ходи самостоятелно, надяваме се скоро състоянието и се подобри. Някои ако може да ми даде съвет как да и подобря състоянието моля да ми пише. Благодаря предварително. Wink

Дано бързо да се оправи!
Не знам доколко мога да бъда полезна, но може би ви е нужна консултация с лекар по физикална медицина и рехабилитация, каквато сигурно вече сте направили.
Може би ако разкажеш повече ще съм по-наясно. Аз водих Ния известно време на рехабилитации и имаше доста голям ефект.
ЗА възпитанието, поне за момента нямам генерални забележки, слушаме се една друга колкото е възможно. Тя прави много бели, но не хабя нерви за такива неща.С тръшкането се справям като бубчето. И аз ненавиждам гледката на тръшкащото се дете.

# 671
Много ни е хубаво новото име,да ни е 'естито!   bouquet  bouquet  Hug

# 672

Все едно за моето дете говориш  Laughing .
Успокоих се малко, мислех си, че в моето възпитание е причината.

# 673
  • Добрич
В къщи когато се тръшне тотално го игнорирам,това отдавна го практикувам без ефект,но навън...той се тръшка постоянно,на средата на улицата сяда и реве,защото го хващам за ръка да пресечем. Аз упорито не го пускам,и "влачейки го" за ръката го пренасям до тротоара и там вече се караме,пляскаме дупето и сяда в колелото. Така до следващото слизане от колелото и същия цирк се повтаря на детската площадка примерно,когато трябва да си тръгнем,или когато реши че площадката му е тясна и излиза извън нея.
Иска ми се да не му се ядосвам на белите в къщи,но просто не се получава. Белите са големи,за моите разбирания и не мога да остана безучастна.
Ненавиждам гледката на тръшкащо се дете от край време,но се чувствам безсилна.

# 674
Sneakers,
Как успява да слезе от колелото? Имаш предвид триколка, нали?
Аз с тръшкането процедирам с тотален игнор вкъщи, а навън се е случвао единици пъти, като следва незабавно прибиране вкъщи. Стратегията ми е да не допусна пробив в системата.
Имахме 3-4 много тежки дни в това отношение.
Ния също прави големи бели, днес изсипа голям буркан мед на пода и се беше овъргаляла в него...Просто нямам сили да хабя нерви с това, така или иначе няма какво да направя, а и според мен е нормално за дете на нейната възраст.

Общи условия

Активация на акаунт