На синьото море НОЕМВРИйче дупето пече!

• 49 596
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро!!!
Весел празник на малките сладури,да ни растат здрави и щастливи!   Hug Hug Hug  bigdance2  bigdance2

# 646
  • Добрич
Честит празник на всички мили дечица! Да са много засмени,много обичани и послушни!  family baloni

# 647
Здравейте да попиша и аз, че да завършим тая тема Laughing. Кога мислите да давате какао, с мляко, примерно, шоколад? Не, че аз ще дам, мисля да поотложа с още някоя година. А също, мн ми е трудно "да удържам фронта", когато сме навън и види солети, пуканки и тем подобни. Аз все още не й купувам, пък и не ми се иска, при вас как е. Аз преди мн обичах солети, но от 2 години не съм вкусвала, защото забелязах, че от тях много ме боли стомах.

# 648
  • DE
Здравейте. Около нас всички майки дават на децата си разни боклуци. Ония ден една искаше да ни даде сладолед, аз категорично отказах и ме изгледаха странно.
Има ли още някой със среднощно пиене на мляко. Опитвам се да го махна, но е много трудно. Събужда се и не се залъгва с вода.
Махането на памперса направиха ли го някои вече? Аз смятам като си отида в Бг да пробвам.

# 649
И мен ме интересува памперса, успя ли някоя мама вече  Laughing .Какви гърнета сте купили?

Ако има някоя мама на злоядо дете, нека ми пише, да обменим опит какви хитринки използва, че мнооооого е трудно това ядене и капризничене, само мляко пие с удоволствие, цял ден само на мляко може да си стои  Rolling Eyes .

# 650
  • гр. Стара Загора
Здравейте. Около нас всички майки дават на децата си разни боклуци. Ония ден една искаше да ни даде сладолед, аз категорично отказах и ме изгледаха странно.
Има ли още някой със среднощно пиене на мляко. Опитвам се да го махна, но е много трудно. Събужда се и не се залъгва с вода.
Махането на памперса направиха ли го някои вече? Аз смятам като си отида в Бг да пробвам.

и около нас така дават, а аз само я дърпам и казвам, че не яде такива неща... малко ми е гадно, защото на нея ѝ такат лигите... но пък не ми се иска да ги яде...
от около 2 месеца пие пак АМ посред нощ... последните два дни не се е будила/изникнаха кучешките/, но снощи пак се събуди и каза мама АМ АМ... и направо ми премаля...
за гърнето... само да се стопли и почвам с ученето Simple Smile

# 651
Относно "боклучките" за хапване по площадките, не купувам, но когато другите деца ядът и го почерпят не го дърпам и не го деля. По добре да изяде някоя пръчица или солета от колкото да гледа и да преглъща нервничейки. За шоколад, сладолед и от този род ще почака още.
Памперса не сме го махнали, но упорито ходим на гърне и вече започва да става по-осъзнато и да стиска. От няколко дни забелязвам, че когато отиваме в банята памперса му често е сух и веднага се изпишква. Да минат тези дъждове и да се затопли и мисля да го пусна по гащички. Слагам по часово, през около час.

# 652
И аз като Гали- не че съвсем не купувам, но специално когато ще сме на площадка задължително не купувам, или ако имам - давам след това, но на площадката- не, ако някой и дава да си куса- обикновено позволявам, но тя е доста лакома и винаги иска още  и още. Сладолед яде, дори много обича, но не ежедневно, до сега е яла 3-4 пъти. Шоколад- не давам, освен една шоколадова бонбона преди около месец.

# 653
Здравейте, ние памперса все още не сме го махнали и рядко имаме попадения в гърнето, но упорито продължаваме с опитите,явно няма да е лесна тази битка Thinking За боклуците случва му се да похапва, защото не отказва на почерпки, а дори понякога и нахално си иска Laughing
Сега се опитвам да му избера триколка и сме се спряли на този модел:
http://ohoboho.net/detska-trikolka-lexus-trike-3v1-lexx-trike.html

Споделете използвате ли такива превозни средства, имате ли впечатления колко са качествени и дали ще върши работа за този период.

# 654
  • Хасково
Здравейте и от нас! Ние имаме точно такава триколка. Много съм доволна, лесно се управлява, здрава е /като се има предвид състоянието на тротоарите и улиците/, по-прохладно е на детето. Лесно се демонтира сенника и родителския контрол и за по-нататък ще стане колело.
И ние не сме особено успешни с гърнето, иначе засега успявам да не давам много боклучави храни, добре, че Рая не обича сладко особено Flutter

Лек ден!

# 655
Ние сме само с триколката от много време насам. Много съм доволна, заслужаваше си парите според мен, определено и е по-интересно, отколкото в количката. Нашата е на смарт трайк

# 656
Много ви благодаря за отговорите, значи наистина няма какво да се чудя ще я вземем тази триколка веднага щом я доставят, защото от известно време нещо бавят доставките за България, това ми обясниха от магазина.
Иначе Симеон прекарва лятото с родителите ми, понежа аз се върнах на работа. За мое голямо учудване толкова бързо се адаптира, без никакъв плач, направо бях изумена. Сега прекарва цялото си време в игри и почти не се сеща за нас Laughing Затова искам да взема тази триколка, за да разкарат количката и да се придвижват с нея до площадките.

# 657
  • гр. Стара Загора
Здравейте... отдавна не съм писала, но все пак да питам...
искам да науча Майя на гърне, но понеже не знае как да казва, че има пиш и ако... как да я науча... близо половин година все ѝ повтарям и питам като не наака как да показва/казва... а за пиш - обикновенно като влезем в банята преди къпане си върши работа и ѝ казвам, че има ПИШ... но не проумява май...

др, за което искам да питам - ползвате ли тренировъчни гащички и на коя марка?... взех на Кампол, но понеже Майя ми е първо дете, незнам как трябва да действат - по форумите пише, че не пропускат, но детето усещало мокрото... сложих ги аз веднъж и познайте - дивана ми стана мокър там където се бе облегнала, чехлите пълни с пишано... да купувам ли др или да не си пръскам излишно парите?

мерси предварително за отговорите Simple Smile

# 658
  • София
Ало виждаш, че не осъзнава и не разбира, по-добре изчакай според мен. Ще мине още някой и друг месец и ще се изумиш как е разбрала отведнъж Simple Smile За тези гащи не мога да ти помогна, не съм взимала никога и не знам какви са. Не виждам смисъл детето да стои мокро и да му е дискомфортно, щом не разбира каква е причината.

# 659
  • Горна Оряховица
Ние от три дни се учим на гърне. Засега идва и ми казва веднага като се наака. За пишането не всеки път. Вчера за сефте от доста време уцелихме да пиша в гърнето 3 пъти. Наистиа Исе ще видиш сама промяната. Като махнах първия ден памперса, той като почне да пиша и се намокри се сепваше и спираше. След 10 мин като поиграе пак и така докато  изпиша всичко. Тогава сменях слипчета през 10 мин. Сега държи около час и половина и изпишва на един път всичко.

Общи условия

Активация на акаунт