Честит имен ден на всички празнуващи днес

Мойто дете си играе с всякакви неща, от играчки до всичко, което не е за игра по принцип. На вън вече свикнах да нося топки, количка и онази ужасна дрънкалка, която му е любима, а аз съм се зарекла, че ще я изхвърля. Много я мразя, защото това е единствената играчка, която като я вземе и хукне просто няма връщане, тича като луд, а и човек не може да му я вземе по никакъв начин
Направо е някакъв ужас само като я види! Единственото, което ме спира за момента вече да не е в кофата, че в градинката като види дете с такава дрънкалка и ходи да я дърпа и я иска по всякакъв начин. Тогава предпочитам да извадя и да му дам нашата, но гледам да е рядко. Други играчки не дърпа от ръцете на децата, а нашите дори с удоволствие дава...Май взе да си сменя режима, вече втора сутрин ми става в 6:30ч, а до преди това си спеше до 7:30- 8:00ч. Дано тези две сутрини са изключение, защото няма да изкарам дълго със ставане толко рано, при положение, че все още се буди нощно време

Хайде хубав ден на всички
, а тя слязла на пода и си пъхнала и двете крачета в чорапогащника ми, заседнала там и повтаря "Оле Боже, оле Боже"!