На синьото море НОЕМВРИйче дупето пече!

• 49 607
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Аз да се запиша пак Wink Моето фъстъче хапва по 4 пъти денем- закуска, обяд, следобедна закуска и вечер (каша за лека нощ или мляко). През ноща сме все още и аз нямам идея до кога на 2 шишета мляко. Дайте идея как да я откажа????Имам чувството, че е само по навик.

Вчера за обяд изяла 1,5 чинийки макарони в яслата. Госпожата чак ме пита дали е зекусила у нас Wink
Има апетит насполедък , но пък и доста енергия хаби.

Хайде лека нощ smile3524

# 76
Мама на слънчево момченце, аз захранвам по ЗВБ метода и затова не си позволих да ти давам съвети Simple Smile Иначе мился, че би могла да пробваш да  даваш от вашата храна, разбира се това, което е подходящо.

# 77
Направо ме разбихте, писали, писали....
Едно записче от мен, с благодарности към Бубчето, за хубато заглавие и темичка  smile3525
Сега отивам да чета, дано успея да смогна  Crazy

# 78
  • на Дъждовен остров
Днес Емили Джей стана на 10 месеца. 

За последните 12 дни сме смъкнали 70 грама  newsm78, ама ще го преживея след като вдигна температурата, ходихме в спешно, качвахме я на линейка..... 
Днес я водих на годишен преглед.  Те пък веднага им пратили писмо от болницата, че съм водила детето в спешното.  Най накрая я измериха на височина, че даже и обиколката на главата за бонус.  Подариха и чантичка с книжки и толкова.  Качвах я на влакче за 1 спирка, то пък взе че и хареса.

Реших да дам и жълтък днес, но нещо не беше впечатлена. 

За хонете сме далеч според мен, освен ако не реши да проходи преди да се научи да пълзи достатъчно добре.
Хубав ден на всички.

# 79
Ем Джей, Честит Празник!
Надявам се вече всичко при вас да е наред и никога повече да не ви се налага да я качвате в линейка!

Вики от днес вече има още едно зъбче, 5-то подред Simple Smile И 6-то е тръгнало, дано излезе безболезнено  Praynig
За сега не може да ходи, но се опитва да прави крачки. Много е смешна  Joy Не иска да лази , да стои(седи) на пода. Добре че е проходилката, иначе хич не се виждам  Heart Eyes
За сега тихичко ще се похваля, че започна повечко да спи, дано е за постоянно  Praynig Praynig Praynig
Това от нас за сега, хубава вечер на всички и здрави бебчета Simple Smile))

# 80
Темичката е СуПеР.
Аз докато се усетя вие сте изписали 6 страници. Wink
Какво да се похваля, то май няма какво като цяло всичко е постарому 2 зъба, опити за прохождане и никакви признаци да пълзи. Naughty пък каква шошка е станала - само за мачкане.

# 81
  • гр. Стара Загора
Честито на Ем Джей Simple Smile  Heart Eyes

да се похваля - вече имаме 4-ти зъб... горен ляв първи резец Simple Smile

лека вечер
 Simple Smile

# 82
  • София
Честит празник на ЕмДжей Simple Smile))   bouquet
Ние се храним по 4 пъти на ден- сутрин попара с мляко и сирене , обяд пюре, следобедна закуска каша с плод и вечеря мляко . Човечето издържа, наддава добре ( последния месец 530 гр. ) и няма спирка  Mr. Green Понякога разнообразявам с бебешки бисквитки, кус-кус и пр.
Бубче, за прохождането - проходил го пиша за статистиката. Както писах по-рано- прави по 3 крачки и пада, та не смея да го пусна да върви без да го придържам или да стоя на милиметри от него, за да посегна да го хвана.  За прощъпулник не съм мислила, не бързам.
Хубава вечер и да спинкат всички сладко до сутринта Simple Smile
Зъбчета имаме 8.

# 83
Честит празник, Ем Джей!

Благодаря, момичета  Hug! И ние от вчера се храним по четири пъти.
Зъбчета имаме 4. Две отдолу и две отгоре.
Май писах, че не ходим, придвижваме се само с проходилка, но го слагам за по-малко.
Сладки сънища!

# 84
  • Нови пазар
Добро утро, ние от вчера се обзаведохме с 2ро зъбче, долу в дясно-минахме само с мънкане и глезотиийки, но по-добре така, от колкото с Т...Дани става все по самостоятелен с всяка стъпка, пуска се по-често и прави по 7-8 крачки, но пощъпулник ще павим като стане доста по самостоятелен  Simple Smile За храненията-ядем 4 пъти на ден, но понякога между ханенията му давам плод, сок, чай или пък бисквитки, НО не винаги.
Хубав ден момичета, дано не завали преди обед, че да се поразходим за час-два  Wink

# 85
  • на Дъждовен остров
Добър ден.  Да се разпиша.  Зъби имаме 2та  доллни, предни.  Горе 2та предни и двата резци.  Сега съм и купила паста и четка за зъби (ако това силиконовото може да е нарече четка) и мисля да я пробвам как ще реагира.

За храненията я карам сутрин в 6 мляко, в 10 - каша (овесени ядки, банан, стафиди ) за 7 месечни + плодово пюре отново за 7 месечни банан с парченца ябълка в нея.  На обед ( в 14ч) през ден месо, а при зеленчуковия ден вкарвам сиренце, сега вчера сложих жълтък вместо сиренето.  В 18 ч плодова каша ( за мен това си е абсолютен кисел) и вчера и намачках банан.  В 22ч мляко.  Не знам как ще ги докарвам до 4 яденета, да не говорим че калция и желязото в този хранителен режим леко ми убягват.

В проходилката стои само ако съм в стаята и то за около 15 мин.  Иначе лази на пода 4 крачки и сяда, защото ламината и спомага да се плъзга Simple Smile.  Това и е най удобната поза за момента.  В събота отивам да и купувам обувки за ходене, не за лазене и ще видим.

# 86
Здравейте! Simple Smile
Ние си чакаме третото зъбче всеки момент да прореже. Засега сме с две долни. Simple Smile Папкаме отдавна по 4 пъти на ден, като само за вечеря се кърмим. Скоро ще се отбиваме. Не сме въвели прясно мляко, белтък, риба и агнешко, като прясното мялко ще го вкарам в менюто тия дни. Хапва основно купени пюренца, но напоследък- и домашни. Голям е гладник Ния. По цял ден може нещо да тъпче, ако й давам.  Mr. Green Аз обаче не давам нищо между храненията и затова всички ядем скришом.  Mr. Green Пълзим усилено, загубихме желание за ходене, та сме далеч май от тоя момент с купуването на крачета. Каката по това време тъкмо проходи, но тя пък не пълзя... Спим 2 пъти денем, вечер лягаме към 20:30-21:30ч.

# 87
Ние имаме само едно зъбче, а на 25-ти ставаме на 11 месеца Simple Smile
Бяхме с пневмония до преди седмица:( после от антибиотика имаше и разстройство.. няма апетит тези дни:(
И ние се храним по 4 пъти на ден. Сутрин мляко, обяд манджа от кухнята, следобед кремче(слагам и бисквити) и вечеря супа.

# 88
Еййййй, много пораснали малките бонбони! Лети си временцето  Wink
Мишето е с 8 зъба, пълзи - не, ами се стрелка навсякъде. Проходилката ме спасява  Hug  Иначе е много послушна - спи си сутрин и следобед по около час и половина - два. Вечер ляга към 20,30-21,30 ч. Не се буди нощем, ако си изпусне бибата си я намира сама и продължава да спи. Сутрин можем да си сверяваме часовника - 7 ч. Злато!
С храненто е малко капризна, ама ... бащичко, аз съм добро прасе. Записах я на кухня, от една седмица. Хапва супи всякакви, другите манджи, типично в неин стил ги подбира, ноооооо десертчета никога не отказва. И тя не е много по месото.
А от вчера установи, че може да се изправя самичка.
Косопад и аз имам яко, но и нова косица се подава, горе- долу с дължината на косата на Михаела.
Айде да не ставам досадна.

# 89
Благодаря на Бубчето за темата! Супер е отново! Едвам успявам да ви изчета!
Ние се обзаведохме с гнойна ангина херпангина ... страшна гад. Вдигнахме Т в събота 37,8, вечерта вече 39,3 ... в неделя сутринта спешен, имали сме били стомашен вирус, веднъж се изходи рядко и вече в понеделник личната каза ангина и антибиотик. Три дни ни разби тази Т .... милата ми душинка едва днес прояде. Дано сме здрави вече!
Все още сме на пет хранения. Зъби имаме 4 горе и два долу, като още два долу са се надули.
Да ходи Ани не може, но много иска  Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт