На синьото море НОЕМВРИйче дупето пече!

• 49 881
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Честит рожден ден на всички, които съм пропуснала! Да са здрави и щастливи сладурчетата!
Киара вече е добре, даже яде, което страшно много ме радва! Ще празнуваме рожденния и' ден в клубче на 17- ти събота, а петък вечерта със свекърва ми и приятеля и'.
Реших да пиша във фейсбук на майката, с която бяхме в една стая и да ги поканя, за да не загубят връзка децата. Би било хубаво да си останат приятелчета. Та, тя пък ни покани баш на датата на тяхното детенце на рожденния ден! Много се зарадвах!
Ех, момичета, малко страни от бебешките теми, но не баш Wink една приятелка ми даде да ползвам нейната парна ютия. Да ви кажа, родих се. Толкова по- лесно и бързо гладя камарата с дрехи Simple Smile

# 271
  • София
Честити рождени дни и първа годишнина от раждането, мами!

След като се роди големият ми син, всяка година много ясно си припомнях и отново си преживявах момента на появата му и на този ден винаги ми беше по-емоционално всичко Simple Smile Сега вероятно предстои същото и с рождените дни на малкия юнак.

Докато ви четях преди малко, си спомних как с вълнение миналата година по това време следях коя от вас кога е родила и как... Беше много вълнуващо и все още моето предстоеше. Wink Бъдете здрави всички - и силните майки и бебчетата, които ни се налагат вече Laughing

За работата беше питала, Бубче- ще се върна в началото на март - така се бяхме разбрали с работодателя. Смятам да търся жена да гледа бебчо половин ден, а през другата половина - свекърва ми. Все още нямам представа как ще намерим точния човек, но се захващам с тази задача в началото на януари. За ясла ще кандидатстваме за следващия септември.

Спокойна нощ на всички Hug

# 272
Здравейте,сладки мамчета!
Нахлувам така във вашата тема да се поуспокоя малко,аз съм ноемврийка 2012:) и при нас "бебенето" тече с пълна сила.Аз още съм си 2 в 1,даже така като гледам може и до декември да го откарам,та затова не съм много активна в нашия форум.При мен се чака трето бебенце,така че аз знам какво е и именно затова толкова ме е страх...
Спомням си как някои от вас ни "посрещаха" през март,макар че аз малко късно разбрах за нашата бебка и по-късно се записах,но съм чела всичко отначало...Та,отплеснах се,влизам да честитя рождения ден на всички дребни батковци и каки на нашите бебчета и да им пожелая да са здравички и все така лъчезарни като на снимката на първа страница newsm59 newsm67 newsm38
И,молбата ми е,ако намерите някакво време от дребните влезте в нашата тема да кажете по някоя успокоителна дума и за раждането и за свалянето на килцата после и за всичко,което ви хрумне:)

# 273
Честит празник на всички пораснали дечица и на техните мами! Бъдете винаги усмихнати и здрави за радост на мама и тати!
Darklady_A , ако отвориш пак нашата тема, точно ти с трето бебче не би трябвало да се страхуваш от нищо - имаш опита, знаеш какво те чака. Аз бях спокойна и с мн малко страх с второто си детенце.

# 274
С каква сол овкусявате храната на бебоците/ако слагате въобще/?

# 275
Честит празник на всички пораснали дечица и на техните мами! Бъдете винаги усмихнати и здрави за радост на мама и тати!
Darklady_A , ако отвориш пак нашата тема, точно ти с трето бебче не би трябвало да се страхуваш от нищо - имаш опита, знаеш какво те чака. Аз бях спокойна и с мн малко страх с второто си детенце.
Абе,така си,права си,ама все пак,все пак...Иначе мерси че ми пишеш точно ти-хем сме адашки,хем почти наборчета,хем и двете сме дамски майки Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 276
  • София
С каква сол овкусявате храната на бебоците/ако слагате въобще/?
Аз още не слагам сол, макар че не мисля че една мааалка щипка би навредила. Мисля, че е добре да си се ползва натриева сол. Някак калиева не ми се струва да има смисъл, при положение, че яде в безумно малки количества. Пък и ние много обичаме банани- в тях също има калий, да не става много.

# 277
Ако готвя специално за бебка не слагам сол. Но тя често яде от нашата манджа, затова там слагам в минимални количества, колкото да не е без хич (за мъка на тати й). Използвам обикновена натриева сол, йодирана.

# 278
  • София
Сол се опитвам по-често да използвам хималайска. По-скъпа е значително, но четох доста за нея и в храните, които хапваме вкъщи, особено в суров вид, слагам такава. Бебчо опитва честичко вече от нашето ядене - понамачкано с вилица Wink От тази седмица ще започна да взимам и детска кухня, пък да видим.

Darklady_A , стискам палци Simple Smile Природата си е подредила всичко съвършено и най-добре е да си спокойна и да вярваш и слушаш лекарите по време на раждането. Знаеш горе-долу как минават нещата Wink, най-важното е, че после ще си имате нов член на семейството, а това е несравнима радост. Всичко ще си дойде на мястото после - и килограми и други суети.
Да се похвалиш с хубави вести скоро  ylinfant

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 08:43 от lorry

# 279
  • на Дъждовен остров
аз когато готвя не слагам сол, когато давам готоби пюрета в тях така или иначе съществува по малко. 

# 280
Днес нашето слънчице Иван стана на 1 годинка.Да ни е жив и здрав и много да ни радва.Обичаме те миличък!

# 281
Сол се опитвам по-често да използвам хималайска. По-скъпа е значително, но четох доста за нея и в храните, които хапваме вкъщи, особено в суров вид, слагам такава. Бебчо опитва честичко вече от нашето ядене - понамачкано с вилица Wink От тази седмица ще започна да взимам и детска кухня, пък да видим.

Darklady_A , стискам палци Simple Smile Природата си е подредила всичко съвършено и най-добре е да си спокойна и да вярваш и слушаш лекарите по време на раждането. Знаеш горе-долу как минават нещата Wink, най-важното е, че после ще си имате нов член на семейството, а това е несравнима радост. Всичко ще си дойде на мястото после - и килограми и други суети.
Да се похвалиш с хубави вести скоро  ylinfant
Обещавам newsm10

# 282
  • на Дъждовен остров
Здравейте,извинявам се че така нахлувам в темата ми :Ако детската усмивка,сладкия смях и чистият поглед на едно дете са ви слабост, подкрепете тази сладурана с един коментар
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=528188083876845&set= … ype=1&theater

мисля подкрепих

Днес нашето слънчице Иван стана на 1 годинка.Да ни е жив и здрав и много да ни радва.Обичаме те миличък!

ЧРД на празнуващия сладур.  Да е здраво, весело и усмихнато детенце.

# 283
Честит Рожден Ден на Иван!!! Да е жив и здрав, много усмихнат и безгрижен!!!   bouquet

# 284
Честит рожден ден на :
Николай на мама katrin7,
Кристияна  на мама Melani_K,
Стелла на мама purplethorn,
Иван на мама kemata и
момиченцето  на мама Cambria, нека са живи и здрави всички деца и растат щастлливи и обичани!
Ох, момичета, да ви се оплача, Киара е започнала да реве и да се тръшка. Аз не и обръщам внимание и се надявам скоро да премине.Напоследък забелязвам, че много по- лесно заспива с мъжа ми, отколкото с мен.
Darklady_A, пожелавам ти леко раждане и ти се възхищавам и радвам за това, че ти е трето бебче. Браво!

Общи условия

Активация на акаунт