На синьото море НОЕМВРИйче дупето пече!

• 49 891
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • гр. Стара Загора
честит рожденни дни на всички бебчета... цял живот само хубави неща да им се случват

какво др да кажа... имаме вече 7 зъба, като последните два и те изкочиха едновременно... с много зор и безсъние за мен... и това е

# 286
Благодаря момичета за хубавите пожелания.Нека всички дечица растат щастливи и обичани.При нас няма  нещо по различно освен че вече се опитваме сами за правим няколко крачки и после туп на земята ,но важното е да се опитва.Ядем на детска кухня всичко .Разчистваме из къщи.На мен ми е много мъчно че трябва да се върна на работа ще ми липсва малкия и всички емоции свързани със ежедневието ни заедно.

# 287
  • на Дъждовен остров
...Напоследък забелязвам, че много по- лесно заспива с мъжа ми, отколкото с мен. ...
не само заспива по бързо с баща си, но ако може да играе с него непрекъснато вуъобще няма да се оплаква.

# 288
Здравейте, дами!
Да честитя рождените дни на всички вече пораснали наши мъничета! Бъдете здарви и щастливи, дечица!
За солта- Ния вече често хапва от нашите манджи, затова започнах да готвя съвсем безсолно. Аз още  заради каката намалих количеството използвана сол вкъщи, но сега съвсем я редуцирах. Замислям се да опитам хималайската. Същото е и със захарта в техните десерти- в по-малки количества.
Да споделя, че моето малко щуроНийче проходи преди 2 дни почти от раз и то доста стабилно. Вече си имам две щъпукащи момичета вкъщи. Simple Smile Май ще празнуваме рожден ден и прощъпулник заедно, както при каката.
Хубав ден!

# 289
ЗДРАВЕЙТЕ!
Честито на всички пораснали дечица и именниците, които празнуват днес!
На 5.11. направихме вече 8 крачки и нямаше накъде Laughing , направих питка, която беше готова в 22 часа, но така то докото умесиш и втаса, а и тя ги направи преди банята си.
От вчера се отбиваме, защото кърмата ми вече съвсем намаля и тя през половин час на гърдата ми през ноща, нито аз, нито тя може да спи спокойно. Поне се храни иначе  #Crazy
Ние вече почнахме да раздаваме поканите за рожденият ден на Виктория. Ще го направим в заведение под наем с приятели и роднини - това последно решихме. Подаръците и вече са поръчани  проходилка 2 в 1 която се трансформира в количка за яздене, а за именият и ден пеещо влакче, а за баткото да не се сърди драконови яйца. Дано са им интересни.
Иначе здравословно баткото не е добре и го гледам в мака ми. Кашля, като магаре, но антибиотика ще оправи нещата, надявам се. Оф тоя път се оплеснах в писане .... Чао за сега

# 290
T_e_A, и тя вече доста се занимава с татко си. Много ме радват като отидат тримата в детската. Толкова е хубаво, за тези блаженни моменти живея. Много им се радвам как си играят и колко са весели!
Браво на Нийчето!
Киара още се чувства по- сигурна лазейки и се пуска само за по 1-2 крачици и то за да се хване за нещо стабилно.
Ох, от дно известно врем Киара с буди през нощта, но последните дни е кошмарно- реве дерейки се и каквото и да направя нищо не помага. Имам чувството, че пак е гладна на 3 часа... Вие давате ли им да ядат през нощта?
Приятен ден!

# 291
Здравейте, момичета!
Ния от една седмица е яко подсечена от по-киселинните ако и пишо, никнат й зъбки. Има рана, която е мокричка, тече водичка и кръв понякога и не мога да я оправя с никакъв крем. Опитахме Судокрем, Бочко, Пенатен, Джин Джира Алба, Клотримазол- ТЦ!   Sad Милото Нийче, много ми е жал, боли го, като го мия и бърша. Нещо да ме посъветвате?
newsm78

# 292
  • Велико Търново
Здравейте, момичета!
Ния от една седмица е яко подсечена от по-киселинните ако и пишо, никнат й зъбки. Има рана, която е мокричка, тече водичка и кръв понякога и не мога да я оправя с никакъв крем. Опитахме Судокрем, Бочко, Пенатен, Джин Джира Алба, Клотримазол- ТЦ!   Sad Милото Нийче, много ми е жал, боли го, като го мия и бърша. Нещо да ме посъветвате?
newsm78

На нас ни бяха изписали ето този крем - Кортикостероиден е и пише че след намазване не трябва да се покрива с пелени, въпреки че нямаше как да го оставя без памперс - слагах по едн или два пъти на ден и ни мина - вече два пъти го ползваме за такива екстремни случаи

# 293
Здравейте ноемврийски мами! И аз имам слънчице, което на 28.11 навършва годинка и се присъединявам към вас.

# 294
Здравейте ноемврийски мами! И аз имам слънчице, което на 28.11 навършва годинка и се присъединявам към вас.

Добре дошла, разкажи ни нещо повече за вас!

Да честитя и на порасналите вече младежи! Пожелавам им да са здрави, силни и смели  и да посрещат бъдещите препятствия, въоръжени с мъдрост и любовта на мама.

Как сте с малчовците в настъпилите застудявания? Нийчо май се поразболя, текат едни сополи като реки. Няма температура и не кашля, та се надявам само с тях да си останем. Търся да и купя зимно яке, но нищо не намирам. Тя е доста слаба и ми трябва тесничък модел. Вие на какво сте се спрели? Другата ми драма е купуването на чувал за крачета за количката...да купувам ли, да не купувам ли...Тъкмо се реша и се разколебавам и обратното.

@ АлеНия , ако имаш останал Лансинох, намажи я с него, Помага за много такива кожни проблеми. Успех и пиши как сте.

Само да ви попитам и още нещо. Кои са любимите играчки на децата ви?

# 295
  • гр. Стара Загора
любимата играчка е една жаба, с която плюшена и спи с нея и само тя я успокоява... с нея е от месец май... на всякъде е с нас... като член на семейството стана Simple Smile а др са преходни...

Хеликаза - бързо оздравяване и дано само със сополките се разминете... не м ога да кажа нищо по въпроса с якенцата, защото колежките ми ѝ подариха едно сладурско... но попринцип бях харесала едно тип шубичка... дългичко до около коленцата и е качулка... вътре бе ватирано...
за чувалчето/покривалото за крачета и аз се чудя... днес гледах в продавалника и май ще взимам, но незнам кое ще стане за нашата количка, която е
 http://e-chipolino.com/products/product_id/1545/%D0%9B%D1%8F%D1% … D0%B8%D0%BB%D0%B8

не ми се иска да давам много парички и ми се иска да мога д аго пробвам дали ще стане за количката... иначе имаме и още една количка, която е комбинирана, но е много тежка и трудно преносима... тя си има покривало, което ползвах като бе малко бебенце, но сега дали ще става незнам...

иначе имам хубави новини - в сряга направих кравай на Майя, което е като голям геврек, който се слага около кръста на детенцето, когато направи първите си крачки само, за да му е здраво кръстчето... милата ми бебка ги бе направила преди около 2 месеца, но все отлагах и детенце все го бе страх да се пусне само да върви навън... и така в сряда направих кравая, а днес се пусна да ходи или по-скоро да бяга... незнам дали бе съвпадение, но вече мама ще си свали излишните килца... хихихи.... да ми е здраво детето и да няма спънки по пътя в живота си Heart Eyes

# 296
Добре дошла и от мен  Hug
Любима играчка май нямаме. Или по- точно всичко, което не е играчка е любимо  Mr. Green Сега е в някакъв период, в който трябва всичко, което има дупка да се напълни. Например пералнята ми редовно е пълна с всевъзможни неща- играчки, чорапи, памперси... Придобих навика всеки път като я пускам да си завирам главата вътре, за да огледам дали има нещо, на което мястото не му е там  Mr. Green Другото, което е супер интересно в момента са копчетата. Всяко едно трябва да бъде натиснато. Компютъра страда най- много, че е на земята и няма как да го вдигнем на високо. Това голямо сиво копче е ужасно привличащо. Мятам отгоре някоя пелена, за да не го вижда, но човечето вече не е толко глупаво и знае, че е там отдолу. Трябва да измисля нещо, че с 100-те пъти на ден включване и изключване очаквам съвсем скоро да издаде багажа  ooooh!

# 297
  • на Дъждовен остров
MHC, добре дошла сред нас.
.... Това голямо сиво копче е ужасно привличащо. Мятам отгоре някоя пелена, за да не го вижда, но човечето вече не е толко глупаво и знае, че е там отдолу. Трябва да измисля нещо, че с 100-те пъти на ден включване и изключване очаквам съвсем скоро да издаде багажа  ooooh!

ха, ха чак се замислих кое е това ужасно сиво копче на компа.  Нашия е само монитор и клавиатура.  Включва се в страни на монитора и трудно ще се докопа до него, но клавиатурата и мишката са на мишена.  При нас внимание привлича принтера.  Почти на нейната височина е и се спира за размисъл само ако и кажа, че е на баща ѝ който много ще се кара. 

Скоро една приятелка ми каза да скрия половината играчки и през седмица да вадя една част, останалата да скривам.   newsm78 Аз и всичките да скрия тя няма да забележи, предвид факта колко по интересни са и дистанциони, GSM, кабели, клавиатури и всичко на което и се казва НЕ го пипай.

# 298
Добре дошла при нас  Hug

Зимно яке не съм взимала, мисля да взема комплект крейка + яке, а покривало за количка имаме Simple Smile

MHC, добре дошла сред нас.

Скоро една приятелка ми каза да скрия половината играчки и през седмица да вадя една част, останалата да скривам.   newsm78 Аз и всичките да скрия тя няма да забележи, предвид факта колко по интересни са и дистанциони, GSM, кабели, клавиатури и всичко на което и се казва НЕ го пипай.

Да така е, Вики като не вижда някои играчки няколко дни и после им отделя повечко внимание Simple Smile Поне 5мин. Mr. Green
Ние се готвим за РД и имен ден активно  Flutter
Още не ходи, а и няма да е скоро според мен. Това от нас за сега че се събуди  Stop

# 299
Честит рожден ден на:
Александра на мама Clioniki,
Теодор на мама maximiliana,
Ема на мама bubcheto15,
Виктория на мама Mishlence_2
нека са здрави, много големи късметлии в живота и страшно обичани деца!
Днес преди една година беше моят термин и си спомням как се молех да родя, защото на 14.11 моето мъжле заминаваше в командировка за 3 месеца. За щастие той успя да я види, но не родих на термина си Simple Smile
Добре дошла на MHC !
За  мое щастие 2 дни Киара е много по- спокойна! Много се радвам за нея , а и за себе си Simple Smile
Да ви се похваля, престраших се да карам колата сама с двамата и то далечко. Най- накрая! До сега много ме беше шубе.

Общи условия

Активация на акаунт