Държавни детски кухни в Люлин 9 и 7

• 1 926
  • 6
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте, извинявам се ако преповтарям тема, но не намерих подобна.

Предстои ни да се запишем на ДК, от Люлин 10 сме  (никъде не намерих информация да има в нашия квартал) и сега трябва да избера между двете кухни - тази в Люлин 9 и тази в 7... Може ли някой да каже коя е по-хубава, има ли месо в месните ястия, децата ядат ли си ги - знам, че е доста субективно и си е до детето, но все пак дайте лично мнение! Мерси!!!

# 1
и аз съм в същата дилема- от люлин 10 сме, имам бебе на 9 месеца и предстои записване в дутска кухня, ама май няма в люлин 10 - намерих най-близо само една в 12 ДКЦ...ще се радвам да видя отговор на горния пост...

# 2
В Люлин 7 - ОДЗ №64 "Първи юни", ул."Полковник Стоян Топузов"

Ето и телефони за връзка с градината, на които може да попитате: 02/824-23-15, 02/925-07-12.

# 3
Запис.
И ние като бебока на Etigra сме на 9 и ни интересува всякакво инфо по темата. Rolling Eyes

# 4
  • София
З
и аз съм в същата дилема- от люлин 10 сме, имам бебе на 9 месеца и предстои записване в дутска кухня, ама май няма в люлин 10 - намерих най-близо само една в 12 ДКЦ...ще се радвам да видя отговор на горния пост...

Намерих кухня в люлин 10  Peace То е по-скоро пункт в квартала Simple Smile Намира се на гърба на 86 ОДЗ, по едни стълбички надолу се взима храната. Раздаването става между 12:15 и 12:50. Много съм доволна, че го намерих... само единствено в сайта на Люлин е упоменат Sad

За качеството на храната мога само да я хваля... дори на мен ми е много вкусно Simple Smile)))))))

# 5
Здравей. Ние бяхме на частна ДК до преди 2 седмици. Имахме голям проблем с храненето, каквото и да й предложех, нищо не се ядеше. Единствено плодове и зеленчуци ядяхме без проблем. От 2 седмици обаче сме на държавна и съм адски очарована. Докато частната (Ян Бибиян) не я опитваше ... тази я яде. Не изяждаме цялото меню за един ден но и половин, за нас си е много голямо постижение!
Ние сме записани на кухнята която е в Ябълкова градина в 1ви микрорайон - там се подават документите и се взимат купоните и се посочва къде е удобно да си взимаш храната.

Ето тук може да видиш всички пунктове за получаване http://www.sofia.bg/Zdrave_kuhni_1.asp

# 6
в 9-ти може да я получавате в 12-та поликлиника Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт