Задават ли се вече сняг и студ,с КУКИ и КЪЛБЕТА тук създаваме уют

• 104 872
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Обикновено плета по 3 ръкава.

Joy И аз, въпреки че съм с две (леви) ръце  Simple Smile

# 121
Който не чете си пати, опитах да се регистрирам в сайта на  performance и не забелязах, че не ми иска парола. Ама като реших да разгледам каталога - ядец, дай парола! Нищо, ще почакам.

Аз се регидтрирах успешно, но... цените не са хич "народни". Много скъпа ми излиза май преждата.... А последното изискване за мин доставно количество... отказах се даже да гледам сайта повече! ли Аз нещо не разбирам или....

20 balls of 50 g in a pack = 1 kg pack

Minimum quantity per color: 1 pack x 18.00 €
Minimum quantity per article:
26 packs → 26 kg → 1 selling unit

1 x      box 0 of 26 = 468.00 €

# 122
  • на брега на реката
Може по някое време да сложат и цени и количества като за българи.

# 123
Който не чете си пати, опитах да се регистрирам в сайта на  performance и не забелязах, че не ми иска парола. Ама като реших да разгледам каталога - ядец, дай парола! Нищо, ще почакам.

След одобрение на регистрацията, ти пращат нов мейл с възможност за парола. Вече съм вътре.

Може по някое време да сложат и цени и количества като за българи.

Цените са народни! Не са като тези в сайта. Друг въпрос е като как да се поръчва, щото Адд ту кард не работи и цените са в евро ... в сайта.

# 124
Момичета аз ходих до фирменият магазин днес след вчерашната дискусия.
Идеята на хората е да продават в цяла европа тази нова марка. Сайта ще има различни цени за всички държави, но за съжаление за България все още не работи.
Не се плашете от цените там те не са за българи.
Можете да пишете на marketing@bulgaria-k.com да ви изпратят цени и каталог.
Много са любезни! Аз не се сдържах и си купих няколко неща Simple Smile

# 125
Аз не се сдържах и си купих няколко неща Simple Smile

Да, пращат цени и каталог, както написах цените са им нормални. Може да се пазарува по цени на дребно. Няма проблеми! Петра Джи, снимай новите придобивки да им се радваме, де ... Simple Smile

# 126
Купих си това
http://dox.bg/files/dw?a=34a48aafe9
и едни шарени макарички.
Проблема ми е че още незнам какво да захвана с новата прежда.
Мислих си за пуловер без ръкави, ама не мога да си избера. Пише че се плете на 4ти номер куки.
Аз съм слабичка ама дали ще ми стигне 0.5кг?
Дайте идеи момичета.
Мерси предварително.

ПС: преждата е страхотно лъскава и мека - умирам от кеф...

# 127
Не пише ли какъв е разхода на етикета? Обикновено има някаква мярка като за пуловер с ръкави.

# 128
Купих си това
http://dox.bg/files/dw?a=34a48aafe9
и едни шарени макарички.
Проблема ми е че още незнам какво да захвана с новата прежда.
Мислих си за пуловер без ръкави, ама не мога да си избера. Пише че се плете на 4ти номер куки.
Аз съм слабичка ама дали ще ми стигне 0.5кг?
Дайте идеи момичета.
Мерси предварително.

ПС: преждата е страхотно лъскава и мека - умирам от кеф...

Аз бих заложила на много актуалните пончо... На мен ми стигнаха 500гр. А пък и да ти кажа, преди малко обикалях по магазините - много фешън артикул! При това плетен от вълна, акрил, памук, ...каквото се сетиш, имаше ги и от вълнен плат. А пък цените има варират между 40 и 70 лв.... Не знам колко си дала за тези кълбета, но си струва да се опита. Ако пък не ти хареса как е като наметало, винаги можеш да пришиеш импровизирани ръкави и пуловера ти е готов... Simple Smile

# 129
Няма,

Има само проба за 10х10см че са 27 реда х 21 бримки
Аз съм размер S/M ( все по клоняща към твърдо М)  та дано ми стигне за безръкавно изоълнение Simple Smile

# 130
За цялата работа дадох към 20лв (преждата + макаричките)
Досега не съм плела пончо - трудно ли е?  Аз съм доста начинаеща.
майка ми е големият спец ама я няма наблизо, така че ако се захвана ще давате съвети.

# 131
Досега не съм плела пончо - трудно ли е?  

Честити преждички! Относно пончото - http://bigpufanascreations.blogspot.com/2012/08/blog-post_5011.html Моделът е на 1 кука, но не ти пречи да го направиш на две, нали? Виж чертежа. Успех!

Тук имаш мнооого списания за пончота - http://zhenzhurnaly.com/search/%D0%BF%D0%BE%D0%BD%D1%87%D0%BE

Последна редакция: ср, 19 сеп 2012, 17:17 от big pufana

# 132
petra_g,
аз съм абсолютно прохождаща в плетенето. С напътствията на момичетата тук успях да прегледам много модели и понеже не всичко ми е ясно си измислих мой...))))  Вече е готов, ще се снимам и най-късно утре ще кача снимката.
Много е лесно и забавно, а и резултата си струва...есента е на прага вече newsm78
Аз плетох и на обръч и на 1 кука. Но при осинките има направо море от модели.
Търпение до утре и ще видиш колко е просто. Щом аз успях от раз, няма начин всеки, който се хване да не го направи...

# 133
artmilena Благодаря за подкрепата,

Очаквам с нетърпение снимката. А тая нощ ще ровя да видя дали няма да ме грабне нещо.

# 134
Много неща ще те грабнат - повярвай! Аз първата нощ преглеждах модели до сред нощ. Дилемата беше една или две игли. След това формата - обла, триъгълна, квадратна... #Crazy
После хванах и страниците на плетачките във Фейса...там разни египтянки, испанки са направо царици на иглите... Разногледа станах... Само плетки и кълбета са ми в главата, а трябва даси завърша дисертацията до края на месеца newsm78 Мисията невъзможна просто!
И сега пак плета - ръкавички...)))

Общи условия

Активация на акаунт