Задават ли се вече сняг и студ,с КУКИ и КЪЛБЕТА тук създаваме уют

• 104 738
  • 733
  •   1
Отговори
# 720
На мен тези "фриволи" ми станаха интересни. Совалки за тях къде мога да намеря?    Намерих на няколко места онлайн. Сега остава и тук по магазините да намеря....

Аз започнах едни коледни костюмчета и подложки. За подложките ще ползвам снежинката от одеалцето  Laughing да видим какво ще се получи!

Аз да кажа за София - обиколих всички магазини и най-евтините са на Женския пазар, в магазина на Александър - по 4 лв. Абсолютно същите в  "марковите" магазини вървят от 6лв. на горе. Успех с фриволитето! Аз 2 месеца късах прежда, че не ми се обърна този възел и това е! На игла ми е по-лесно, но пък тя се намира много по-трудно!

# 721
liaeli smile3501 smile3501 smile3501
Изглежда много трудно, дано някой ден и аз мога да правя такива неща!

# 722
liaeli,истинско творение,браво   bouquet
Много е красиво!Със здраве да си го ползва малката кокетка! Heart Eyes

Моля за малко помощ в разчитането на една схема  Praynig
alternately every 6th and 7th row  - последователно на всеки 6-ти и 7-ми ред,14 пъти
Това как да го разбирам? Наддаването е на всеки 6 и 7 ред,или веднъж на 6-ти ред,след това плетем още 6 реда и наддаваме в 7-ми.След това плетем още 5 реда и наддаваме в 6-ти...и т.н.  Rolling Eyes
Става въпрос за наддавания в ръкавите  Peace

# 723
Благодаря, Ох, на баба! Много разбираемо ти е обяснението, но аз пак продължавам да питам. Знака под трите хоризонтални синджирчета какво означава? На мене ми се вижда, че между отделните "пуканки" синджирчето е по-дебеличко. Все едно е плетено нещо друго, а може и така да ми се струва.

Знака под трите хоризонтални синджирчета - това са две стълбчета с по една наметка изплетени заедно със синджирчетата с общо начало и общ връх-те заедно със синджирчето образуват хоризонталната пуканка.

Между отделните "пуканки" синджирчето не е по-дебеличко, просто при печатането са направили единия ред по-блед, а другия по наситен, за по-голяма четливост.

ПП сега видях палтенцето, направо майсторско изпълнение, мисля, че и с туниката ще се справиш блестящо!

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 17:25 от Ох, на баба!

# 724
liaeli , страхотно и майсторско е   bouquet дано си го носи дълго!

артмилена - не ходя по битаците, но ако знаех, бих отишла, да. Чудесно е да се споделя и такава информация.
в профила ми се вижда, че съм в чужбина, някои неща просто няма как да ги знам, ако не ме насочи някой знаещ. По битовите магазини в София цените са убийствени.
иначе и аз бродирах, да, ама не съм толкова добра, че да си правя колекция Simple Smile

# 725
  • Добрич
Ехааа,liaeli страхотно е наистина.И аз се надявам някой ден да мога да направя нещо подобно.Аз ще ви покажа нещо скромно с което се занимавах аз тези дни.Пончо-подарък за една моя приятелка.

# 726
Carmela Biscuit, чорапките изглеждат много топли! Hug
 liaeli, жилетката е превъзходна! Hug
 rosi_angelova, пончото е много хубаво! Hug

# 727
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
rosi_angelova , със здраве да си го носи приятелката!  Grinning

liaeli , страхотно изпълнение! Браво! И с хастарчето е станало великолепно. Grinning

Пуфииииbouquet щях още след плетаческата ви среща да питам Теди в котешката тема, на Сушито оранжевото шапе ти ли си го плела, ама се въздържах. Laughing Тикветата са бижу, а манекенката ти е един път! Да добавя, че е и всеобща любимка. Hug  bouquet

artmilena , срам ме беше да си сложа ник Дърта Многознайница, та се титулувах с по-културния му вариант  Wink. Joy В живота съм единствено инж.. Но ми е слабост на характера задълбоченото и обстоятелствено обяснение на всичко (дърдорица съм  Laughing ), пък го и казвам назидателно и научно обосновано. hahaha Ама не можах да си представя някой галенко да ме нарича в нета Дърто ... та затова така - професорка. Единицата е щот` съм един път!  Wink hahaha Отивам да захвана някой нов проект, че имам само два недовършени.  Laughing

# 728
Благодаря, Ох, на баба! Ще пробвам какво ще излезе и хуквам да си търся преждичка.
rosi_angelova, пончото е страхотно! Със здраве да си го носи собственичката!

# 729
Здравейте неуморни плетачки!
 Невероятни красоти видях до тук!Адмирации на всички ви!

Имам и едно предложение за есенно заглавие, нали почти изписахме тази:
Ето пак настъпи есента, а ние тук плетем красота!
  bouquetСтрахотни сте. Продължавайте в същия дух!

# 730
liaeli   , Поздравления!   bouquet Най-вече за търпението да изпипаш и най-малкия детайл - и илиците, и коланчено, и якичката! Покажи ни го, моля те, облечено, да се порадваме и на манекенката! Hug

Изпуснала съм ви края, но бързият ми поглед върху темата фиксира страхотни неща - пончо   bouquet, червени чорапки  Heart Eyes, кауни, което ми разтуптя сърцето  Heart Eyes, и хубави моменти от приятна среща... Heart Eyes Връщам се да чета ... и да чакам новата тема!

# 731
Преди да сме приключили темата ви поздравявам с празника(нищо, че някои не го признават, щом е празник, нека е купон!)

# 732
Магазинът на "Александър ЕООД" на ул.Стефан Стамболов №17 работи ли в неделя?

# 733
Дидк@ ,мисля че не  Peace Но ако звъннеш на телефона,ще ти кажат със сигурност,жената е много любезна  Wink
0879 595 085  - Пепи Vivacom

Запивядайте в Новата тема

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 10:42 от SunshineMery

Общи условия

Активация на акаунт