Задават ли се вече сняг и студ,с КУКИ и КЪЛБЕТА тук създаваме уют

• 104 901
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
жилетката и е доста опъната в долната част, около ханша  на корема......направо ми се дорева...Сега какво да я правя? Нямам време да разплитам и да започвам съвсем отначало, защото то това си значи оправяне... Като я завърша и изпера ,дали ще се разпусне някак си на страни ? ИМа ли някакъв начин да и "помогна"..?

Много зависи от модела на жилетката. Можеш да наплетеш предниците с по 1-2 см на 1 кука от долу до горе до бието, като направиш нови дупчици и преместиш копчетата. Съществуващите сега дупчици заший!

Ауууу, Пуфи, много е сладко!  Heart Eyes Толкова слънце има в този тиквен цвят! Grinning

# 421
Пуфанке, ти спиш ли изобщо? Каква е тази скорост?

Аз допуснах една много "фатална" грешка с жилетката  Joy загледах се в един сериал със субтитри ... и то и сериала интересен и не ми се спира плетката и сега .... доста напреднах, ама два пъти поправям. Да довърша още малко гърба и ще покажа какви ги сътворих.

# 422
Здравейте, бих искала да помоля за малко помощ - амбициозно избрах модел на гащеризон за бебето, но не се справям с описанието, което е на руски. Ако някой може да ми преведе/обясни първия пасаж,  нататък ще се справя сама. Ето за какво говоря:
[img=http://s16.postimage.org/w9b9ggpit/image.jpg]
picture hosting

# 423
Много ви благодаря за идеите, ще пробвам всичко.....  Тя Пикла е толкова добричка, че и една педя да не се затваря отпред пак ще вика,колко хубава съм я направила, и ще си я носи отворена...знам си го детето, ама не е там работата... а  жилетката става много хубава, много бяла е , и с тези  отблясъци в нея, голяма съм УФСЪ...Друг път няма да слушам младежта, а ще  слушам Снежи, и ще си меря и смятам както трябва!  / Снежи , много добре си описала,как трябва да си мерим бримките с изплетена и изгладена мостричка, ама дали някой го прави така? - а е редно...то като видиш прежда,която искаш и си я харесваш, и бързаш да я започнеш... Blush, а после искаш съвети как да я разтеглиш.. Joy
   Калинка Малинка, много хубав шал.. Hug...браво, като видя големи проекти и се захласвам...
Пуфче, хванаха те Мила и другите ..., не спиш и вадиш и другите 5 чифта ръце от гардероба, като иде реч за плетки ... Joy Hug  Одеалцето е прекрасно.. Аз умирам за оранж, но защото нямам търпение да плета толкова голямо чудо и купих на детето оранжево одеало...това за мен е най слънчевият цвят ! Направо те зарежда !  Hug Много красиво си го изработила!

# 424
Пуфче, хванаха те Мила и другите ..., не спиш и вадиш и другите 5 чифта ръце от гардероба, като иде реч за плетки ... Joy Hug  Одеалцето е прекрасно.. Аз умирам за оранж, но защото нямам търпение да плета толкова голямо чудо и купих на детето оранжево одеало...това за мен е най слънчевият цвят ! Направо те зарежда !  Hug Много красиво си го изработила!

Благодаря ти, Пинкич.    bouquet Хванали са ме дяволите да, ама не искам и да му пускат, щото ... Още двама Неродени Петковци чакат ...

Айде давай снимки, че вече нямам търпение да видя творение твое ....

Благодаря, Дари и Професорке 1.   bouquet

# 425
Здравейте, от скоро се запалих по плетенето.
Някой да е виждал схемичка за тези
Търся , но не намирам.

# 426
# 427
nela_66 , линка, който даваш, е за регистрирани потребители и едва ли ще бъде полезен за повечето момичета тук. Преди три страници Пуфанка беше поствала нещо аналогично с много снимки и обяснения. Dani Vasileva , цитирам го заради теб:

ПуфHug страхотен старт на одетата! Толкова топло, слънчево, само като го погледне човек, си личи обичта, с която е правено такова нещо! Heart Eyes

PinkiHug установила съм, че човек се учи повече от собствените си грешки, отколкото от грешките на другите... hahaha( Уви,   ама и аз съм така hahaha)

# 428
търся схеми  на модели за  лесно детско пончо на 1 кука.На снимка много модели ми харесват, но  ми трябва  схема с описание като за начинаеща Blush

# 429
nela_66 , линка, който даваш, е за регистрирани потребители и едва ли ще бъде полезен за повечето момичета тук. Преди три страници Пуфанка беше поствала нещо аналогично с много снимки и обяснения. Dani Vasileva , цитирам го заради теб:

Благодаря, бях сигурна че съм го виждала в темата но не успях да го открия Embarassed

# 430
Снеж, бичам тъ!   bouquet

Ето второодисейното начало - слънчево се оказа -

Преждата е Мерино на Статекс.

# 431
pufana, какво ще е това?
И аз имам една мерино на Габрово(макар че моята изглежда доста по- различна), която обаче щерката не хареса, пък и на мен не ми подхожда като цвят...та се чудя нещо домошарско поне да заплета, че е хубава иначе.

# 432
Пуфче, мериното много ми хареса..Как си го започнала това, в кръг ли го плетеш? Много ми е интересно, а тази плетка е страхотна , и аз съм я плела -лесна, бърза и седи много добре.  Hug
Замислих се днес, Снежинка , като ми каза ,че щом има повечко акрил в преждата ще се отпусне....което Дай Боже да стане в моя случай.. Praynig , та исках да ви попитам, с какво съдържание трябва да е една прежда за да не се отпуска толкова? С колко % вълна например ?  Или изобщо да ви попитам, какви прежди предпочитате за жилетки, пуловери и ей такъв вид сетрета?

# 433

Мимиту, бебеоде, второ. За едно неродено близне, после още едно - та три общо одета. Я тресни някое одеялце, как добре ще им дойде за зимата, не е истина. Мериното е на Статекс - http://stenliyarn.com/site/index.php/magazin-za-prejdi?page=shop … mp;category_id=29

Пинки, няма такава, всички се отпускат по-малко. Е, други и повече. Явно зависи от изваряването на конците. Технология демек. В кръг плета, да. Обикалям кат лудите, мантра след мантра ... Ето ти схемата - горе на третата картинка в средата - http://bigpufanascreations.blogspot.com/2012/09/all-angles-afghan.html

Жилетката на Нана от алпАката стана превъзходнише! Ама при теб е бая скъпа ...

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 09:47 от big pufana

# 434
Пуфче , тук наистина хубавите прежди са много скъпи, ама мноооого...дори не са толкова хубави,за парите, които им искат...но има, не е да няма. Тези,които са много евтинки, също не са лоши, средната хубаост, са на прилични цени. Има алпака  средна хубаост, но изобщо не седи добре,като се изплете...направили са мостри, не ми хареса, а и  аз алпаката не я долюбих още от фелтинга,защото не ставаше добре и за тази работа. Дай  ми линк моля те,  да я видя тази хубава алпака..  smile3508  Това мерино е с 30% вълна, а и все пак е за одеалце...Като си бях в Бг плетях една "Елина ", не знам дали я има още , май беше с 50% вълна ..не помня вече, много си я харесвах..ама то тогава ,какви ли пък прежди имаше.. ех, младост ,младост...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт