Задават ли се вече сняг и студ,с КУКИ и КЪЛБЕТА тук създаваме уют

• 104 892
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, а на срещата нови плетачки приемате ли Blush Много ще се радвам да се запозная с вас Blush

Добре си ни дошла! Simple Smile

Котьо, вече имам една плетена котка подарък от Пилито, но приемам още ... Голяма алчнотия съм! Heart Eyes

# 451
  • на брега на реката
Някой плел ли е с тази прежда , в момента е на промоция  и се чудя дали да си взема?
http://stenliyarn.com/site/29-Prevdi-Stenli/1h00-Holiwud/flypage-s.tpl.html

# 452
Цануша, аз и МБР. Това ми е едната жилетка за довършване.   Embarassed Плети я с голям номер - 7 или 8.

# 453
  • на брега на реката
Значи да поръчвам, обичам да плета с голям номер обръч! Благодаря!

# 454
  • Юпитер- Сатурн
Пускам една обява за тази събота:

Супер, с радост бих дошла, но в събота ще кръщаваме малкия. Обещавам за следващата да се организирам.

# 455
Значи да поръчвам, обичам да плета с голям номер обръч! Благодаря!

Да и не личи като сбъркаш.  Joy

# 456
Здравейте.
 Харесах си много една лесна детска рокля. Начинаещ съм и нямам никаква идея как да я подхвана.  За това ако някой може да покаже някаква схемичка (може и на ЛС)
http://www.juxtapost.com/site/permlink/db17d750-d6a8-11e1-a40b-d … rah_lora_crochet/

Много ви завиждам за плетаческата среща и ако бях в София определено щях да присъствам.  Heart Eyes

ПП. В момента се мъча без схема и мисля ,че схванах!

Последна редакция: сб, 13 окт 2012, 01:26 от Dani Vasileva

# 457
  • Стара Загора
Момичета най-после и аз успях да направя на моето болеро някоя снимка.
Преждата е Lanoso Cotonax ,куки 2,5мм. и освен това ми стигнаха само100г.

а оригинала е ето това,но разбира се малко променен от мен

# 458
  • София
Момичета най-после и аз успях да направя на моето болеро някоя снимка.
Преждата е Lanoso Cotonax ,куки 2,5мм. и освен това ми стигнаха само100г.

Страхотно е!

# 459
  • София
Менделеев, прекрасно е и чудно изпипано, както ти си можеш!  Hug
Само 100 г!, сигурно е много фина прежда. Разкажи повече за почистващата лента на врата,
самозалепяща се ли е или е пришита?

# 460
  • Стара Загора
Благодаря  Hug
Carmelka,преждата е с голям метраж 850м за 100г.Аз по принцип не обичам да плета с една и съща прежда дори и тя много да мие харесала.Обичам да пробвам все нови и нови/сякаш ще изплета всички прежди на света ooooh!/,но от тази плета за трети път.Много е фина,добре пресукана и се държи страхотно след пране.Мога да кажа,че почти не мърда.Преди бях показвала и едно бяло елече от нея,но в две нишки.Почистващата лента я приших на ръка,понеже не можах да намеря самозалепваща в подобен цвят.

# 461
Mendeleev80 , много ми харесва болерото!Притежателката да се фръцка със здраве!  Hug
   На мен ми хареса преждата, от къде я взе? Прегледах няколко сайта за прежди но не видях такава. Състава само памук ли е?

Някой може ли да ми каже каква е тази прежда?    http://www.album.bg/the_light/images/30042908/   Намерих тези снимки в нета и ми хареса идеята , но незнам с каква прежда е плетено!

Последна редакция: сб, 13 окт 2012, 15:44 от maugli

# 462
MENDELEEV,
поздравления!!!Красота!Страхотно творение!
Сподели каква е преждата и от къде я купи?
Желая ти спокойни почивни дни и още повече изплетени красоти!!! Hug

# 463
  • Стара Загора
maugli,да 100% памук е.Купих я от един магазин тук в Стара Загора,който е доста зареден.Не е голям,но момичето,което го държи е запалена плетачка и се старае да вземе всичко което е ново в Турция.Има страхотни прежди и само като ме види ми тика нещо ново Joy
А аз пък не отказвам smile3521

# 464
менделеев,поздравления!страхотно болеро  bouquet
по схема ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт