Задават ли се вече сняг и студ,с КУКИ и КЪЛБЕТА тук създаваме уют

• 104 854
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Креа,мн хубава рокля!!!! Hug

# 481
  • Стара Загора
moon Dream ,страхотна идея е това с качулкошалът.За съжаление аз не мога да търпя нещо на главата си, а и синът ми също.
Krea 1,страхотни неща   bouquet
Момичета аз бих искала да ви почерпя виртуално,тъй като моето момче днес става на 7 години.Желая му да е все така усмихнат и с голямо въображение както до сега,защото ако човек има мечти той никога не е самотен.

# 482
Менделеев, Да ти е живо и здраво порасналото Момченце! Желая му много щастливо детство!   bouquet

# 483
  • Пловдив
Менделеев -да ти е живо и здраво юначето, да си вихри мечтите-сега му е времето, и ако е ученик-да усява да убеждава учителите във възможностите на мечтите си.  bouquet

# 484
Момичета ,чудесни неща сте сътворили.Аз имам една молба ,ако има някой шапка с меча муцунка    моля да даде някаква схема,защото 17годишната ми дъщеря иска шапка с мече.Благодаря ви предварително Simple Smile Simple Smile Simple Smile   

# 485
  • Стара Загора
Момичета ,благодаря за милите думи.С всяка изминала година ми е все по-трудно да повярвам колко бързо расте.

# 486
МенделеевHug честит ти рожденик!   bouquetза щастливата майка!
С всяка изминала година ми е все по-трудно да повярвам колко бързо расте.
Да не те отчайвам, ама още по-зле ще става! От собствен опит - тръгнат ли веднъж децата на училище, годините вървят много по-бързо! И ръкавите на пуловерите окъсяват по-бързо! hahaha
Болерото е великолепно! Много ми хареса и изпълнението ти на цветето и приложението на панделката като почистваща лента. Оригинална хрумка!  bouquet
Креа, стилна рокля! Да ни я покажеш облечена, ако може? Heart Eyes(А след нея в албума ти видях и едни разкошни арани! Може да си ги показвала, ако съм ги пропуснала, поздравления! Hug)
ПуфанкеHug мислих си за вас в събота! Ама и аз не съм капо, два дни преди това си устроих един разкошен час с много приятна съфорумка! Е, не плетохме, но си говорихме за плетки! Joy

# 487

ето едни кексчета с мармалад от ягоди Simple Smile рецептата я намерих във форума но не си спомням на кого беше.. Страхотни са на вкус иначе  Simple Smile

# 488
Радвам се че шапкошаловете на моето мъниче са ви харесали! Тази зима ни се очертава много пътуване и чакане по спирки, та гледам отрано да я подготвя. Миналата година зимата си дойде, а тя с лятна шапка беше още Embarassed

Плете се много лесно. Розовото го започнах като обикновена шапка с уши, но ушите станаха шал - по-дълги и без стесняване. Самата плетка е много лесна и приятна, но сега нямам схема, в другия компютър е, и утре ще я кача.
Сивото  е повече играчка, но пак е лесно и бързо за плетене. Започнах с "крокодилската" плетка на 150 бримки. Плетох 3 реда с нея. После с нисък пълнеж си направих шала и качулката.

Mendeleev, честито ти пораснало момче!

# 489
Розовото го започнах като обикновена шапка с уши

т.е. плетем си обикновена шапка и после нанизваме бримки за "уши" е плетем шал? така ли да те разбирам?

# 490
Пуфанке,  Hug мислих си за вас в събота! Ама и аз не съм капо, два дни преди това си устроих един разкошен час с много приятна съфорумка! Е, не плетохме, но си говорихме за плетки! Joy

Знам, знам. Ама другият път да кажеш, когато идваш на лов за прежди ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Менделеев, чесит ден деня на детенце!   ura

Аз приключих жълтото оде!

Сега съм на зеленото ...

moonDream, krea1  -   bouquet

# 491
Розовото го започнах като обикновена шапка с уши

т.е. плетем си обикновена шапка и после нанизваме бримки за "уши" е плетем шал? така ли да те разбирам?
Ами да. Вместо да почнеш свивките обаче, за да се получи триъгълно уше, продължаваш да плетеш правоъгълник, дълъг колкото ти харесва.

Мисля да си оплета и за мен като сивата качулка на малечка и днес ще ходя да избирам прежда. Да видим каква ще я свърша.... И понеже нейната излезе 300 гр, аз май 500 трябва да си взема newsm78

# 492
# 493
  • София

Добро изпълнение. Помня, че го гледах това моделче във Vogue Fall 2010.

Krea, супер е роклята, да я покажеш облечена  newsm10
Пуфи, ти си като плетачна машина, много си бърза  Hug
moonDream,  много са сладурски шапкошаловете!
Менделеев, ЧРД на малчугана, да ти е жив и здрав и много да те радва   bouquet

# 494
Пуфи, ти си като плетачна машина, много си бърза  Hug

Миси, миси, Кармелине. Де да бях ...  Heart Eyes

Илилина, плете го това моделче Памирка. В червено е нейното.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт