Задават ли се вече сняг и студ,с КУКИ и КЪЛБЕТА тук създаваме уют

• 104 845
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
  • Стара Загора
Момичета,благодаря на всички за пожеланията.
Puf одеалцето е станало страхотно.Чак и на мен ми се иска да се завия с едно такова.  bouquet
Аз вчера дадох болерото на малката му притежателка.Остана много доволна,защото е кокетка.
Освен това и пасна идеално.Получих "поръчка" и от друга моя приятелка за същото за нейното момиченце. Сега обаче работя по нещо за мен,така че Whistling

# 496
Puf одеалцето е станало страхотно.Чак и на мен ми се иска да се завия с едно такова.  bouquet

Миси, миси, миси,   bouquet Ох, близнетата се родиха днес - момиченца са. Ще правя сега украси от цветенца ... Да са честити на мама и татя ...

И една еленска мечта, за разкош:

# 497
  • на брега на реката
Не можах да си взема прежда Холивуд от статекс, промоцията свършила , но не я бяха махнали от сайта. Взех си от Александър Ализе дива батик с копринен ефект два цвята по 300 грама, дано ми стигнат за туники.
Много харесах на Снежинка туниката от тази прежда, но нейната е от 400 гр, затова започнах на една кука с дебелата кука, пък докъдето стигна.

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 14:57 от canu6a

# 498
Здравейте момичета, много се радвам да ви покажа шалчето ми което с ваша помощ завърших Smile

http://valiak.com/links/DSC_0028.JPG
http://www.valiak.com/links/DSC_0004.JPG

за съжаление се оказа че съм объркала преждата и стана по дебеличко, но нищо Smile
и сега съм в търсене на ново вдъхновение Smile по-скоро за шапчица, хубава и спокойна нощ Smile

# 499
Мечо, шала ти е прекрасен, много си е хубав и по-дебеличък.. Hug  Направи си е шапка към него
+ ръкавички .Сега ти се вижда дебеличък, ама е още топло, но за Коледа вече  ще си мислиш,че си избрала най-правилната шпрежда.. Hug

# 500
mecho_ , шала изглежда много топъл и пухкав!   Hug Понеже времето е такова затова ви изглежда дебел, но когато сняг заблъска....., ще му се кефите.  Wink

# 501
Здравейте, момичета!
Много отдавна не съм се включвала, но и лятото не е моя сезон за плетене Grinning
Искам да ви поздравя за хубавите творби и да ви помоля за нещо:
ако може някой да ми разгадае схемата на болерото на Менделеева ето тази http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=678271.msg23242146#msg23242146 и как бих могла да го преобразувам да го изплета в размер за възрастни, защото съм на вие с руския. Освен това, ако може, да ми дадете някаква схема за терлици за 2 годишно дете, че искам да оплета няколко чифта за чавето Simple Smile
Благодаря ви предварително.

# 502
Здравейте момичета... Имам една молба ако някой от вас има схема или поне снимка на едно гащиризонче за бебе, което прилича на панда... Благодаря!

# 503
  • София

ето едно за бебе  Simple Smile

# 504
Благодаря Inok точно такова ми трябва... Благодаря!

# 505
  • София
Благодаря Inok точно такова ми трябва... Благодаря!
няма за какво, ето и още един вариант
http://rukodelnoe.ru/catalogue/nursery-produce/newborn/newborn_5462.html#

# 506
Привет  момичета отдавна не съм писала или творила но гледам и Ви чета с удоволствие. Дали някой няма случайно таз рокля на бурда...

# 507
опс не се е качило ето един въпрос достоен за блондинка как да кача картинката ooooh!

# 508
  • Добрич
Здравейте!Аз съм начинаеща.Ще се запиша,поне да ви следя Simple Smile Трудно ми е да разчитам схеми,а искам да се науча... За сега,мога да ви покажа една шапка,която много си харесвам,но ми е леко голяма,като се наведа и пада от главата ми,явно ще трябва да не се навеждам като съм с нея Laughing

# 509
Здравейте!Аз съм начинаеща.Ще се запиша,поне да ви следя Simple Smile Трудно ми е да разчитам схеми,а искам да се науча... За сега,мога да ви покажа една шапка,която много си харесвам,но ми е леко голяма,като се наведа и пада от главата ми,явно ще трябва да не се навеждам като съм с нея Laughing

шапката е жестока! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт