MAC & Sephora - 6 тема

• 40 587
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Благодаря, аз вече отскочих до Сердика и я видях успях даже да си мацна на ръката. Прекрасна е. И ще си я купя. Аз Герлен обаче пазарувам от тук.
Колекцията е прекрасна, както винаги .  Heart Eyes Не останах безразлична и се прибрах с една Турандот.  Grinning

# 601
  • в 1001-та нощ
Турандот и на мен ми хареса  Blush колко струва?

и това продава ли се в Бг?

# 602
С тези Метеорити дано да не стане следната картинка..... Whistling
http://pleasureflush.blogspot.com/2010/11/guerlain-perles-dor-meteorites-and.html

# 603
  • София
Турандот и на мен ми хареса  Blush колко струва?

138 lv.  Peace

# 604
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Peace

С тези Метеорити дано да не стане следната картинка..... Whistling
http://pleasureflush.blogspot.com/2010/11/guerlain-perles-dor-meteorites-and.html

ха ха, добра колекция и аз започнах с точно тези, но не мисля, да им добавям другарчета

Турандот - все повече не ми излиза от мислите, трябва да видя на живо  Sad дано не ми хареса, но едва ли  Sad

# 605
  • София
Голяма съм  #Silly ..
Обмислях Турандот, но си взех Калиграфската. Тя е 138.
Турандот е 103 , ако не се лъжа.

Извинявам се. Blush

# 606
Аз съм сигурна, че купя ли едни Метеорити няма да са последните.
Ако тези с дракона не ми харесат на живо взимам 01 teint rose. A най-много би ми харесало ако Teint Rose бяха в опаковката на драконовите  Smile

# 607
  • София
Аз най-сетне имам в ръцете си Lightscapade  Crazy
Веси,   bouquet  Hug
Точно това, което търсех е! Перфектният хайлайтър  Heart Eyes

# 608
  • София
Аз най-сетне имам в ръцете си Lightscapade  Crazy
Веси,   bouquet  Hug
Точно това, което търсех е! Перфектният хайлайтър  Heart Eyes

Днес минах през МАС и гримьорката която ме гримира с него, ми се похвали за истерията която съм предизвикала с поста си... на следващия ден им изкупили всички бройки. По-странното е че каза, че ще им докарат още  newsm78

# 609
  • в 1001-та нощ
Голяма съм  #Silly ..

Извинявам се. Blush

Ами аз не знам защо реших, че Калиграфската е Турандот, преди малко се загледах в името и искам Калиграфската  Peace

# 610
Днес отново си сложих от пигментите, но този път ги комбинирах със сенки и стана много по-добре.  Grinning
Започвам да ги харесвам!  Laughing
Наистина са лъскави и блестящи и за моя вкус не се вписват в ежедневния грим, но това изобщо не означава, че са лоши. За мен и Loreal Indefectible са супер лъскави, както и Tattoo на Maybelline, но хората ги харесват и купуват.
Наистина са лъскави, но в никакъв случай не са грозно лъскави (За Loreal и Maybelline не мога да кажа същото  Embarassed).
Според мен си заслужава да се погледнат.
Цената на моите беше 36,90 евро за 4 пигмента по 3гр. (12гр общо, 4 различни цвята за 36,90 евро. Другите, които не са лимитирани, са по 23 евро за 4,5 гр )

# 611
  • София
Днес отново си сложих от пигментите, но този път ги комбинирах със сенки и стана много по-добре.  Grinning
Започвам да ги харесвам!  Laughing
Наистина са лъскави и блестящи и за моя вкус не се вписват в ежедневния грим, но това изобщо не означава, че са лоши. За мен и Loreal Indefectible са супер лъскави, както и Tattoo на Maybelline, но хората ги харесват и купуват.
Наистина са лъскави, но в никакъв случай не са грозно лъскави (За Loreal и Maybelline не мога да кажа същото  Embarassed).
Според мен си заслужава да се погледнат.
Цената на моите беше 36,90 евро за 4 пигмента по 3гр. (12гр общо, 4 различни цвята за 36,90 евро. Другите, които не са лимитирани, са по 23 евро за 4,5 гр )

Аз тези лимитки никога не ги пропускам, предполагам че и тези ще взема... само да дойдат тук  Mr. Green

На мен тези са ми любими от лимитките. Златото, както и тъмно зеления пигмент са убийствени  Crazy

http://www.temptalia.com/mac-surf-the-ocean-crushed-metallic-pig … w-photos-swatches

# 612
Голяма съм  #Silly ..

Извинявам се. Blush

Ами аз не знам защо реших, че Калиграфската е Турандот, преди малко се загледах в името и искам Калиграфската  Peace
Калиграфската е просто чудна, но и Турандот 4-ката не отстъпва.
И аз все за Калиграфската мисля, а правя ли така нищо добро не излиза. Whistling

# 613
  • в 1001-та нощ
Калиграфската поне съм сигурна, че ще изразходвам докрай, не е като да вземеш 1 палитра с много цветове и да ползваш само 2  Blush

Но и цената е цифра, за сега това ми действа спиращо  newsm78 , но ми се струва, че като я видя няма да мисля много за парите  Laughing

# 614
Колкото и да е готина като и видя минималният грамаж на сенките, бая пари отиват само за името Герлен Simple Smile Мога да я изхабя само за няколко месеца

Общи условия

Активация на акаунт