MAC & Sephora - 6 тема

• 40 589
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Shocked е кога свършиха.....и те ли като MAC имат по 5 бройки Crossing Arms ooooh!
Явно. Така ми казаха моми4етата там.

# 586
Нашите магазини могат да развалят на човек всякакво удоволствие от пазаруване. За всичко трябва да се буташ, да бързаш да си пръв. Ако не ги намеря тези Метеорити по нормалният начин тогава изобщо не искам да ги купувам!

# 587
Вчера пак бях в любимата Сефора на 5то авеню! Доооста неща ми харесаха от новите колекции,но за съжаление си бях забравила торбата с жълтици у дома и се въздържах(eдва,едва!!!) Купих си лак на Диор - прекрасен,сладък plaza (ден 2,забелени връхчета,но на СD им е простено) и едно екстрийм червило,пак диорско,в Ривиера.Трайно и разкошно.
Минах през МАС заради коледната колекция.Допадна ми един блъш в Ийзи самтинг! Сенките са дежа ву и не отговарят съвсем на картинките в нета.Червилата не са много лоши,нестандартни.

# 588

Тoo Faced предполагам пак ще пуснат от готините книжки-палитри. И те много ми харесват, но са непрактични.

Ето това е коледната колекция на Тoo Faced.

http://www.beautezine.com/sneak-peek-at-the-too-faced-holiday-2012-collection/

Аз заглеждам Sweet Indulgence и Love Sweet Love Set. Ама да видим... изобщо покрай коледните колекции има доста изкушения за хора със "слаб ангел", както се казва  Rolling Eyes

# 589
Вие сте! После да не кажете защо за мен няма?! Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=686584.msg23440385#msg23440385

# 590
  • София
Много бързо  заредиха Коледната  колекция на Герлен, вчера в Сефора ми казах след две седмици ..
Дени, правилно ли те разбрах, пресованата пудра, я няма ?!? И като мостра ли не е заредена, поне да я тествам?  Sad
Благодаря, ти много за изчерпателното ревю!    bouquet

Взех една кутийка с глосове - guilty passions 4 cocktail coral lipglass, палитра сенки - 5 warm eyes
 и червило innocence. Харесах и палитрите divine desire но ми се видяха скъпи, а и не е като да нямам подобни. Иначе сенките в палитри не са особено пигментирани, само тъмните цветове са по-силни, но на мен ми харесват за дневен грим. . Но най много ми харесват кутиите на палитрите:)
Благодаря, аз имам вече сенки от миналогодишната Коледна колекция и положението е същото. Страхотна опаковка и пигментираност само на двата тъмни цвята.  Crossing Arms  Аз много лесно се хващам на въдицата с "опаковката"  Blush , обаче честно казано за тези пари сенките не си заслужаваха. ( за миналогодишните ).
Аз видях, че Жаки вече писа за четките, но да споделя, че имам сета от миналата Коледа ( с белите четки) и не заслужават дори 1/3 от парите си. Ползвам си ги, колкото да си оправя грима, по време на деня, но Не ги препоръчвам.  Sneaky

# 591
  • София
Courage, в Дъглас пресованата пудра я има като тестер.

# 592
Courage, в Дъглас пресованата пудра я има като тестер.
Може ли да те помоля да снимаш Метеоритите като имаш време Praynig Правиш винаги много хубави снимки и всичко се вижда перфектно

# 593
Вчера в БЗ не видях тестер на пресованата пудра, но може и да са го извадили от стелажа за грим.

# 594
  • София
Жаки, ще ти ги снимам   bouquet

Courage, ако ти харесат пресованите Метеорити и много, много ги искаш (цената  ooooh! ) - от тук можеш да ги поръчаш (чрез посредник) - http://www.houseoffraser.co.uk/Guerlain+Météorites+Wul … 3,default,pd.html

Edit: Жаки, много трудно се хваща на снимка нещо, което се предполага да е невидимо  ooooh! Не се получи добре, трябва да ги видиш "на живо". Частиците не са така едри, както примерно на Пучи. Може би няма да ти допадне много (нали искаш повече блясък).

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 15:39 от Elle-même

# 595
Жаки, ще ти ги снимам   bouquet

Courage, ако ти харесат пресованите Метеорити и много, много ги искаш (цената  ooooh! ) - от тук можеш да ги поръчаш (чрез посредник) - http://www.houseoffraser.co.uk/Guerlain+Météorites+Wul … 3,default,pd.html

Edit: Жаки, много трудно се хваща на снимка нещо, което се предполага да е невидимо  ooooh! Не се получи добре, трябва да ги видиш "на живо". Частиците не са така едри, както примерно на Пучи. Може би няма да ти допадне много (нали искаш повече блясък).

£110?!!????!!!! Какво е по-различното на тази пудра от нелимитираните които са по £36? Като цвят не забелязвам разлика.. newsm78

# 596
Elle-même, много ти благодаря Hug Но аз имах предвид да снимаш самите топчета Flutter

# 597
  • в 1001-та нощ
bebolinka82, различното е, че не можеш да ги купиш по всяко време, елемент на колекционерство  Peace за други разлики не мога да кажа, не съм сравнявала  Peace

моите също си спомням, че бяха подобна цифра  Peace

може да не са заредени, защото са преценили, че с този стандарт - няма да има продажби  newsm78

# 598
# 599
 Hug Супер, мерси!
На истинска снимка изглеждат много по-различно от колкото на обработените им

Общи условия

Активация на акаунт