MAC & Sephora - 6 тема

• 40 582
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
След тъпата есенна колекция на Шанел, тази наистина е много добра. Харесах един бледорозов руж с много блестящи частици в него. Сенките също са хубави.

Червилото което пробвах на устни, понеже беше чисто нов тестера е много сухо, много. Сбърчка ми устата. Освен това е с кафяв подтон, а не с червен на моята уста. Май започвам да не съжалявам вече както в магазина, че не е заредено.

# 706
daredevil, ако ти се занимава с поръчка от интернет - вземи си от e-bay HD eyeshadow base на NYX. С доставката е към 10-11 долара  Peace
За мен е най-добрата база от всичко пробвано. Включително и от Пейнт Пот.

Абсолютно подкрепям!  Peace

Защо е най-добрата, с какво превъзхожда другите?  newsm78

Четох какво е написала NovemberRain и разгледах снимките. Останах с впечатление, че единственото предимство е по-наситените цветове върху нея, но тя твърди, че трайността на сенките е една и съща.
При вас така ли е?

# 707
Момичета, имате ли представа дали в момента в магазина на МАС има в наличност някой хубав хайлайтър. Утре майка ми ще е там - да знам какво да й поръчам.

# 708
Бях забравила за базата на Никс, ще се пробва определено след АртДекото. Ако всичко й е както при Пейнт Пот, но плюс това цветовете са още по-наситени, какво повече му трябва на човек  Grinning Аз ползвам доста цветове и за мен е важно да се изкара максималното от тях  Peace

# 709
Ноарче, в Сефора има ли от тъмното червило, видях че си го взела? Явно само там са заредили, защото в кашона на Прити шопа наистина нямаше и се обаждаха да питат защо го няма?

# 710
На мен при Paint Pot ми харесва това, че има цвят - като ФДТ е  Grinning
Аз имам пигментни петна около очите  Cry клепачът ми е станал един такъв тъмен и трябва да го скривам по някакъв начин защото заради тези кръгове и цветът на сенките се променя, а и изглеждам като да съм много тежко болна  Cry

# 711
  • София
Ноарче, в Сефора има ли от тъмното червило, видях че си го взела? Явно само там са заредили, защото в кашона на Прити шопа наистина нямаше и се обаждаха да питат защо го няма?

Не, няма и там  Peace Никъде в България няма  Sad Най-вероятно няма и да има.

# 712

Не, няма и там  Peace Никъде в България няма  Sad Най-вероятно няма и да има.
Е ти откъде го взе твоето или е друг цвят?
Това ми казаха че ще се обадят дойде ли, но няма да има.

# 713
  • в 1001-та нощ
daredevil, ако ти се занимава с поръчка от интернет - вземи си от e-bay HD eyeshadow base на NYX. С доставката е към 10-11 долара  Peace
За мен е най-добрата база от всичко пробвано. Включително и от Пейнт Пот.

Абсолютно подкрепям!  Peace

Защо е най-добрата, с какво превъзхожда другите?  newsm78

Четох какво е написала NovemberRain и разгледах снимките. Останах с впечатление, че единственото предимство е по-наситените цветове върху нея, но тя твърди, че трайността на сенките е една и съща.
При вас така ли е?

аз имах бялата база, но тази, която ползвам по принцип (Bellapierre)- ми харесва повече  Peace

базата на NYX има по-пресушаващ ефект и предполагам е удобна за по-мазни клепачи, аз лично кой знае какъв ефект не видях, моята е по-като крем и е с телесен цвят, идеален коректор е и за петънца, пъпчици .... в никакъв случай не ми пресушава клепачите, нито пък омазнява, сенките идеално "лепнат" на нея

бялата база на NYX по-не ми хареса, но допускам и че е въпрос на навик  newsm78

# 714
МисНели каза, че HD базата е в пъти по-добра от тези в бурканчетата  Wink Тя се нанася, като коректор.

# 715
  • София
Преди малко се прибрах от намалението в Прити Шоп... няма да ви казвам колко лака отнесох... декоративна козметика, не смея да купувам, червилата и пудрите ми се струват старички  ooooh!

Дени не издържах и си взех и Blue Denim  Mr. Green

Ето това най-много ми хареса от нещата които купих. В срок е до края на 2013  Laughing

http://www.temptalia.com/chanel-shimmering-tweed-highlighter-les … w-photos-swatches

аз имах бялата база, но тази, която ползвам по принцип (Bellapierre)- ми харесва повече  Peace

базата на NYX има по-пресушаващ ефект и предполагам е удобна за по-мазни клепачи, аз лично кой знае какъв ефект не видях, моята е по-като крем и е с телесен цвят, идеален коректор е и за петънца, пъпчици .... в никакъв случай не ми пресушава клепачите, нито пък омазнява, сенките идеално "лепнат" на нея

С тази на Bellapierre ми се събират сенките в сгъвките на клепача към на деня, изобщо не я харесвам  Sick

Най-добрата за мен е тази на UD, другата която ми харесва е тази на Елф, за смешните 3-4лв. върши страхотна работа!

# 716
Надеееее, ама толкова да съм се радвала, че съм те видяла. После и Марта! Ама обичам ви! Heart Eyes
Честит върха е. Абе дали да не се върна там? Козметика не вземам, ноооо лакове?! Mr. Green

# 717
  • в 1001-та нощ
...

С тази на Bellapierre ми се събират сенките в сгъвките на клепача към на деня, изобщо не я харесвам  Sick

Най-добрата за мен е тази на UD, другата която ми харесва е тази на Елф, за смешните 3-4лв. върши страхотна работа!

предполагам, че всеки клепач си иска неговата база, на един едно ще му пасне, на друг - друго

аз между другото не намирам никаква разлика между бялата база на NYX и беля джъмбо молив - при мен ефектът е абс. идентичен, само начинът на полагане е различен  Blush

# 718
  • София
Надеееее, ама толкова да съм се радвала, че съм те видяла. После и Марта! Ама обичам ви! Heart Eyes
Честит върха е. Абе дали да не се върна там? Козметика не вземам, ноооо лакове?! Mr. Green
И аз много ти се зарадвах, особено начина по който се видяхме  Mr. Green

Ако си видяла същата Марта за която си мисля, ме е яд че съм я изпуснала  Grinning

Не по темата, но от същото намаление, забърсах страхотни ботушки на Guy Laroche  Crazy

# 719
О честити, ще се връщам аз там утре със сигурност, някакви чанти мернах и пропуснах.

Наде, пробвай моля те хайя /е.си думата/ на Шанел на бузки и разкажи подробно за него, че е златен! Crazy Whistling Party

Общи условия

Активация на акаунт