MAC & Sephora - 6 тема

• 40 579
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
За червилото на Chanel много лоша новина. Но Malice го има нали? А да попитам някой да е чувал в този нов мол България какви козметични магазини ще има?

# 721
  • София
За пореден път да уточня - HD базата на NYX и тази в бурканче са коренно различни. Супер добрите отзиви са за HD базата. Ето и снимка да няма недоразумения

B & C, по-добра е относно следните неща (лично мнение):
- нанася се изключително лесно;
- цветовете са по-наситени;
- сенките не мърдат до махането им, понякога и след 12 часа носене;
- цената.

Имам и двете (NYX и 2 Paint Pot-а на MAC), ползвам ги ежедневно и просто са такива личните ми наблюдения. Когато ми трябва абсолютен бетон, който дори и с двуфазен дегримьор се маха изключително трудно - просто нанасям МАК над базата на NYX и резултатът е  Crazy

# 722
  • Пловдив
Ееееее , защо в Пловдив в ПШ няма намаление?
Не е честно!

# 723
Най-вероятно има, но не знаеш точно кога е. Те не обичат да обявят такива неща, който улучи.
Всъщност има със сигурност аз съм пазарувала от там страшни глосове на Живанши без пари.

# 724
  • София
Днес минах през Sephora,заедно със старата ми спирала с идеята да я върна и да си взема нова,загледах спиралите на Ланком,понеже  се колебаех между Hypnôse Star Mascara и Doll eyes,дойде една консултантка,започна да ми вади разни сетчета и аз я попитах за връщането на старите спирали,тя ме изгледа странно (май за пръв път чу за подобно нещо),отиде да пита,върна се и ми каза че от днес е активно.Докато си поема въздух да й кажа че искам Hypnôse Star Mascara тя изчезна нанякъде.А магазинът беше празен,не е отишла да обслужва друг клиент да речем  Tired
 Врътнах се и излезнах,поръчах си от feelunique прекрасен сет със спиралата,която исках.
http://www.feelunique.com/p/Lancome-Hypnose-Star-Mascara-Gift-Set-2012

Иначе да ви кажа,без намаление спиралите са 57 лева,с намаление излизат към 46 някъде.

# 725
  • Пловдив
И аз съм взимала ФДТ Каптюр тотал на половин цена/септември/.Тогава,обаче всички намалени неща бяха на отделен стилаж.Днес нямаше такова нещо.

# 726
В различните градове намалението е в различни месеци винаги, затова няма сега!

# 727
Днес минах през Sephora,заедно със старата ми спирала с идеята да я върна и да си взема нова,загледах спиралите на Ланком,понеже  се колебаех между Hypnôse Star Mascara и Doll eyes,дойде една консултантка,започна да ми вади разни сетчета и аз я попитах за връщането на старите спирали,тя ме изгледа странно (май за пръв път чу за подобно нещо),отиде да пита,върна се и ми каза че от днес е активно.Докато си поема въздух да й кажа че искам Hypnôse Star Mascara тя изчезна нанякъде.А магазинът беше празен,не е отишла да обслужва друг клиент да речем  Tired
 Врътнах се и излезнах,поръчах си от feelunique прекрасен сет със спиралата,която исках.
http://www.feelunique.com/p/Lancome-Hypnose-Star-Mascara-Gift-Set-2012

Иначе да ви кажа,без намаление спиралите са 57 лева,с намаление излизат към 46 някъде.

Странно   Thinking и аз днес отидох за това и дори раздаваха флаери отпред по този повод.А в магазина  поне  трима от консултантите ми казаха за  промоцията  newsm78

# 728
  • София

Странно   Thinking и аз днес отидох за това и дори раздаваха флаери отпред по този повод.А в магазина  поне  трима от консултантите ми казаха за  промоцията  newsm78
Странно,наистина.Аз отидох към 13 часа някъде.

А ти да споделиш как е спиралата,че моята ще дойде минимум след седмица Simple Smile

# 729
Момичета , да ви попитам  Simple Smile продавали се в нашата Сефора Primer Potion-a на Urban Decay ?

# 730
  • София
Момичета , да ви попитам  Simple Smile продавали се в нашата Сефора Primer Potion-a на Urban Decay ?

Не, за съжаление  Sick

# 731
Мерси  Hug
остава това като вариант
http://www.lookfantastic.com/urban-decay-eyeshadow-primer-potion … 1ml/10455870.html
просто не ми се чакаше  Confused

# 732

Странно,наистина.Аз отидох към 13 часа някъде.

А ти да споделиш как е спиралата,че моята ще дойде минимум след седмица Simple Smile

Ами в 13. 30ч бях там. Thinking
Ще споделя за спиралата . bowuu

# 733
  • Велико Търново
*Bubble*,много хубав сет Simple Smile Peace и на много добра цена Peace Сигурно ще го поръчам и аз,само не мога да видя дали се предлага за определено време newsm78

# 734
  • София

Ще споделя за спиралата . bowuu

И аз ще следя, колко излиза спиралата с отстъпка?

Да споделя, че хайлайта на Шанел от предната страница е най-хубавия, който съм използвала. Ефекта му много напомня синьо-зелената Герленска пудра с пулверизатор от миналата коледна колекция. Блясъка е разноцветен и ефирен. Дано само и от долу да е такава а не само горният слой да е толкова блестящ  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт