Професионални серии за коса - юбилейна тема 40

• 51 980
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Открих маска, която заедно с еластисайзера би следвало да даде по-добри резултати /тя е за скалпа/ : http://www.feelunique.com/p/Philip-Kingsley-Stimulating-Scalp-Mask-20ml  newsm78 Някой да я е пробвал? Simple Smile

Може ли покана за регистрация във feelunique, за да получа 10% отстъпка?  Simple Smile
Привет,
Дай мейл и ще ти изпратя покана Hug

# 271
  • Русе
Открих маска, която заедно с еластисайзера би следвало да даде по-добри резултати /тя е за скалпа/ : http://www.feelunique.com/p/Philip-Kingsley-Stimulating-Scalp-Mask-20ml  newsm78 Някой да я е пробвал? Simple Smile

Може ли покана за регистрация във feelunique, за да получа 10% отстъпка?  Simple Smile
Привет,
Дай мейл и ще ти изпратя покана Hug

Пратих на ЛС. Благодарности!   bouquet

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 11:25 от tania77

# 272
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема!  bouquet
Много съм пропуснала, връщам се да наваксвам! Peace

# 273
Открих маска, която заедно с еластисайзера би следвало да даде по-добри резултати /тя е за скалпа/ : http://www.feelunique.com/p/Philip-Kingsley-Stimulating-Scalp-Mask-20ml  newsm78 Някой да я е пробвал? Simple Smile

Може ли покана за регистрация във feelunique, за да получа 10% отстъпка?  Simple Smile
И аз я заглеждам от известно време, но не съм пускала поръчка от ФЮ скоро, със следващата мисля да я взема Simple Smile

# 274
  • в 1001-та нощ
Благодаря за новата тема!  bouquet
Много съм пропуснала, връщам се да наваксвам! Peace

изчисти си кутията, за да ти отговоря  Peace

# 275
Това да избереш правилни продукти за своята коса било сложна работа. От скоро обърнах внимание на професионалните продукти - моята коса е чуплива и с обем, в момента се боря и с косопад. Поръчах си 2 мин реконтр. Афоджи, след него обаче косата ми е твърда и суха. Пробвах Лакме спрей за изправяне, който след напръскване веднага втвърдява косъма и изправяне с преса е почти невъзможно при мен. Днес - Лакме щ-н и маска п-в косопад, L2 и съвсем малко коприна Чи, но косата ми е супер мека, трудно прокарвам пръсти през нея, сякаш е намазана с крем, който не се е отмил.
Приемам всякакви съвети!:)))
Страхотна е темата

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 08:15 от kimbi

# 276
  • в 1001-та нощ
вероятно не ползваш продуктите правилно - трябва да има баланс между хидратация, протеин, масла .... а не просто да слагаш нещо  Peace

вземи си дълбоко почистващ шампоан, ползвай го с лек балсам и продъкжи с балсама няколко измивания, после леко въвеждаш хидратация и на спокойна и балансирана коса - слагаш протеина

с финишите - вероятно прекаляваш  Peace

# 277
Момичета, очарована съм от шампоана и маската от диамантената серия на Алфапарф. Косата ми стана невероятно мекичка и видимо хидратирана.

# 278
Здравейте! Simple Smile
Моля някой ,който си е поръчвал деминерализираща терапия - Ion crystal clarifying treatment
 или Malibu Weekly demineralizer , да ми даде линк,защото на мен нещо не ми се получава в търсенето. Причината е,че или не намирам нито едно от двете в поредица от сайтове ,които имат доставка до БГ (включително и ebay.co.uk), или просто намирам единствено Малибуто ,но доставката идва по-скъпа ,отколкото е кутията ,което си е...леко притеснително  Rolling Eyes Затова предпочетох направо да питам тук,защото най-вероятно грешката е в мен,но нещо не мога да я поправя  newsm78

И още един въпрос - деминерализиращата терапия в крайна сметка съпоставима ли е с дълбокопочистващия шампоан? Тоест взаимозаменяеми ли са?

Моля за спешна помощ най-вече по първия ми въпрос Simple Smile  Praynig  Crazy

# 279
  • Canada
lambada, не знам до колко ще ти бъда полезна за продавач, защото живея в Канада, но аз ползвах този: http://www.amazon.com/gp/product/B000T1XB24. Провери го, давам ти просто идея  Peace Намерих го много трудно, спомням си, че в ebay цените на доставката бяха  безобразни, така че не е в теб грешката. По спомен - на мен ми излезе около 10$ шипинга, пристигна за около седмица кутията.
Ползвам и дълбокопочистващ шампоан, но резултата от деминерализиращата терапия ми харесва в пъти повече - косата е много мека, жива и със страхотен блясък след нея Heart Eyes

# 280
Отдавна не съм се появявала в темата, но исках да споделя как вървят нещата при мен.  Hug
Преса вече почти не използвам, защото се оказа, че косата ми е станала почти права след използването на професионалните продукти. Когато си изправя косата ефекта е нетраен, а косата е неиздръжлива, при малко влага е започнала да се начупва. В момента пресата я използвам само, за да вкарам в ред някое хвърчащо кичурче.
Другото, което забелязах е, че омазняването на косата ми е намаляло. Странно ми е, че това го постигнах със шампоани, които не са предназначени за това, но ме радва.
Единственото, което ми е като малък проблем в момента са връхчетата.

# 281
  • в 1001-та нощ
Вероятно проф. козметика не дразни скалпа ти, не го остъргва и пресушава, като масовата, затова и жлезите произвеждат по-малко себум  Peace

# 282
  • Пловдив
Здравейте! Simple Smile
Моля някой ,който си е поръчвал деминерализираща терапия - Ion crystal clarifying treatment
 или Malibu Weekly demineralizer , да ми даде линк,защото на мен нещо не ми се получава в търсенето. Причината е,че или не намирам нито едно от двете в поредица от сайтове ,които имат доставка до БГ (включително и ebay.co.uk), или просто намирам единствено Малибуто ,но доставката идва по-скъпа ,отколкото е кутията ,което си е...леко притеснително  Rolling Eyes Затова предпочетох направо да питам тук,защото най-вероятно грешката е в мен,но нещо не мога да я поправя  newsm78

И още един въпрос - деминерализиращата терапия в крайна сметка съпоставима ли е с дълбокопочистващия шампоан? Тоест взаимозаменяеми ли са?

Моля за спешна помощ най-вече по първия ми въпрос Simple Smile  Praynig  Crazy
Аз харесвам много повече деминерализиращата терапия отколкото шампоан(дълбоко измиващ шампоан съм ползвала от масовите). След Малибу косата е сякаш преродена при мен, но при нас водата е много варовита и си оказва влияние. Става лъскава и сякаш я чувам като се движи Mr. Green.
Обаче е много неприятно това с доставката, за доставка плащаш, колкото за самият продукт Sad и цената му става двойна. Защо така не се предлагат в Европа тези продукти Rolling Eyes...Ако вземат  Рибката да заредят от тях, ще бъда много щастлива Heart Eyes

# 283
  • Варна
 Аз също ще се радвам.Дано Рибката прочете това Grinning

# 284
И Милк шейк, и Джовани, и Джойко..... още колко много неща бихме искали да внесат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт