Професионални серии за коса - юбилейна тема 40

• 51 999
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Анч     mrstraetz omm

Четох сега пак цялата информация за протеиновите терапии в заглавната страница на темата... малко се уплаших- дали не е много "силна' тази терапия? Да не си прецакам косата и да се получи обратен ефект  newsm09
Боядисвам се всеки месец /изрусяване/ , така че косата ми е достатъчно измъчена горката...но знае ли се....вече се /п/обърках  Nerd

Последна редакция: ср, 19 сеп 2012, 20:22 от *Kontessa*

# 256
Момичета,искам да си изравня косата,сега мисля,че е почти готова,но за да  е напълно равна,как трябва да я подстрижа ?
(сега е на нещо като пластове)
На черта  ли искаш?И моята беше на пластове,днес я направих на абсолютно права черта,ето така:
http://www.prikachi.com/files/1147887r.jpg
 Нещо такова ли искаш?

Да,точно нещо такова,защото искам да си расте нормално  Peace
П.С. Имаш ли твои снимки с направената черта   bouquet

# 257
  • София

П.С. Имаш ли твои снимки с направената черта   bouquet
От днес не,но във фейса имам качени бая от преди да си направя нивата,ей сега ще ти метна линк Simple Smile

# 258
  • в 1001-та нощ
*Kontessa*, силна е и затова е важно да се прави на хидратирана коса  Peace

# 259
# 260
# 261
  • в 1001-та нощ
можем да им продадем на половин цена  Joy hahaha

# 262
Di, мисля, че трябва да измиеш косата с дълбокопочистващ шампоан преди да направиш маслената баня и хидратацията. Ползвах Kerastase chronologiste преди 2-3 дни - нищо кой знае какво, обаче има хубав аромат и косата ухае приятно дълго време.

# 263
И аз съм изумена, вчера си купих шампоан и маска от диамантената серия точно на половин цена от обявената в сайта.

# 264
Di, мисля, че трябва да измиеш косата с дълбокопочистващ шампоан преди да направиш маслената баня и хидратацията. Ползвах Kerastase chronologiste преди 2-3 дни - нищо кой знае какво, обаче има хубав аромат и косата ухае приятно дълго време.
Като се замисля колко неща ползвах напоследък - и това е много добра идея Hug

Скрит текст:
А за Alfaparf Midollo di Bamboo, не че не я намерих на суперцена в нета, но след седмица чакане на поръчка от Енцо, вече нямаше кой да чака и купих серията директно от фризьорски салон - е, не толкова изгодно, но пак доста по-евтино от Ягодата  Naughty

# 265
Искам да попитам дали някой е използвал самостоятелно киселинната маска Acidifa от кератиновата терапия на EKS, напр. след някаква друга протеинова терапия -  http://eks.-spam083-/terapiq-za-kosa-s-keratin/terapiq-za-kosa-s … a-maska-acidifica.  Направи ми впечатление третият начин на използване на комплекса - при силно третирани и порьозни коси, които въпреки това трябва да бъдат боядисани. Смятам да си заприходя EKS кератиновата терапия и ако някой има опит с нея ще съм благодарна да сподели.

# 266
  • в 1001-та нощ
ох, тази терапийка и аз от кога й се каня  Hug

# 267
Досега съм използвала хидратираща маска и кристали на EKS, в момента съм с тях, и съм много доволна.

# 268
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile Някоя от вас да е пазарувала директно от магазина на Златна Рибка? Чудех се дали ако си купиш от магазина пак ще ти дадат подарък  Mr. Green Мислех да ида тези дни до там, защото ми е наблизо ама с тези разкопки в Пловдив...  #Crazy Досега съм поръчвала само от сайта и по телефона... разликата е, че от сайта подаръка си го избираш, а по телефона слагат какъвто дойде  Mr. Green (поне в моя случай)  Peace

Скрит текст:
Да си призная съвсем скоро разбрах, че освен онлайн и по телефона мога да си купя и от магазина тъй като случайно му се натъкнах в уличката зад ПИБ на пл. Съединение  Embarassed  Mr. Green
Аз пазарувам само от магазина....ммммм, подаръци не, не дават newsm78. Виж ако си искаш мостра от нещо и имат не отказват, винаги са ми давали от нещата които съм искала. Те са няколко мили мацки....с различно ниво на компетентност обаче, добре е да знаеш какво искаш Peace.

# 269
  • Русе
Открих маска, която заедно с еластисайзера би следвало да даде по-добри резултати /тя е за скалпа/ : http://www.feelunique.com/p/Philip-Kingsley-Stimulating-Scalp-Mask-20ml  newsm78 Някой да я е пробвал? Simple Smile

Може ли покана за регистрация във feelunique, за да получа 10% отстъпка?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт