Професионални серии за коса - юбилейна тема 40

• 52 012
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
двата вида ампули са различни, с различно действие, трябва да знаем какво причинява косопада ти, за да кажем кое е по-добре в случая  Peace

Ох, ами а.л.е.н.а., и аз не знам точно, миналата година есенния косопад ми започна към 20 септември и продължи 2 месеца, тогава също прилагах и вътрешно и външно разни неща, но просто си пада, пада 2 месеца и спря.Пролетен не съм имала. А сега започна доста рано, може би към 20-30 юни, т.е вече близо 3 месеца, като особено пада при миене на косата, което е 3-4 пъти в седмицата.Някой пъти забелязвам намяляване, после пак усилване Tired. Знам ли, дали е сезонен или натрупване от леки стресови ситуации, и един месец (юни) по стиктно и ограничено хранене, нещо като НВД и + басейни, морета..... Confused
Изледвания на хормони не съм правила, знам че не са евтини, а нямам финансова възможност в момента Tired

Иначе използвам само проф. козметика, благодарение на вас и тази хубава темичка  bouquet

# 241
  • в 1001-та нощ
за твоя случай - според мен е по-добре на лакме или хроностим на дюкре от аптека  Peace неоптид  Peace

# 242
______Freya_______,мерси...Прегледах го в нета и ми вдъхна доверие Peace Като си взема шампоан,ще споделя какъв и как ми се е отразил Grinning

# 243
Пак аз Sad
След несработването с Вела Енрич и толкова положителни отзиви, си взех директно цялата бамбукова серия, първо•
RESTRUCTURING SHAMPOO + RECHARGING MASK + RENEWAL LOTION +DAILY REPAIR, защото според  фризьорката маската Pro-Concentrate била за почти "мъртви" коси и абсолютно не е за мен.
Ползвах продуктите в същия ред + съвсем малко митично олио за финиш. Резултатът - твърда, с "бодливи" краища коса, бухнала, с почти никакъв блясък.
Реших, че проблемът е липсата на Pro-Concentrate. Купих го и вчера опитах пък така - еластисайзър (обикновен)+шампоан+проконцентрат( с добавена ампула затоплящ серум)+лосиона без изплакване. Финиш - Митично олио+Крем за къдрици на Лореал. Резултатът - абсолютно същият като предния път, като този път опитах дори  леко да "поопъна" косата с четка на слаба степен на сешоара, само да не е толкова обемна...и така не стана. В момента имам "коса за трима" на главата си, както се изразява моят фризьор и съм твърдо недоволна от този факт!
От Абсолют рипеър и Вела Енрич стоеше като залепена за черепа, една такава анориксична и смотана, сега имам коса "в излишък" дори мога да раздавам при нужда, къде бъркам????

# 244
за твоя случай - според мен е по-добре на лакме или хроностим на дюкре от аптека  Peace неоптид  Peace

Знам, знам че препоръчваш хроностим и неоптид, но за съжаление не са ми по джоба Tired
Ще пробвам тогава лосиона на Лакме, пък дано даде някакъв резултат Praynig
Благодаря ти  Hug

# 245
Пак аз Sad
След несработването с Вела Енрич и толкова положителни отзиви, си взех директно цялата бамбукова серия, първо•
RESTRUCTURING SHAMPOO + RECHARGING MASK + RENEWAL LOTION +DAILY REPAIR, защото според  фризьорката маската Pro-Concentrate била за почти "мъртви" коси и абсолютно не е за мен.
Ползвах продуктите в същия ред + съвсем малко митично олио за финиш. Резултатът - твърда, с "бодливи" краища коса, бухнала, с почти никакъв блясък.
Реших, че проблемът е липсата на Pro-Concentrate. Купих го и вчера опитах пък така - еластисайзър (обикновен)+шампоан+проконцентрат( с добавена ампула затоплящ серум)+лосиона без изплакване. Финиш - Митично олио+Крем за къдрици на Лореал. Резултатът - абсолютно същият като предния път, като този път опитах дори  леко да "поопъна" косата с четка на слаба степен на сешоара, само да не е толкова обемна...и така не стана. В момента имам "коса за трима" на главата си, както се изразява моят фризьор и съм твърдо недоволна от този факт!
От Абсолют рипеър и Вела Енрич стоеше като залепена за черепа, една такава анориксична и смотана, сега имам коса "в излишък" дори мога да раздавам при нужда, къде бъркам????

Имаш къдрава коса, така ли? Каква искаш да е, аз нещо не схващам... Продуктите са противоречиви...

Лосион без изплакване, митично олио и крем за къдрици на Лореал. Това не е ли твърде много? Според мен от много продукти също можеш да си докараш обем.

# 246
Момичета,искам да си изравня косата,сега мисля,че е почти готова,но за да  е напълно равна,как трябва да я подстрижа ?
(сега е на нещо като пластове)

# 247
  • в 1001-та нощ
˙·•Di•·˙   newsm78 изглежда първият бамбуков опит (тези продукти не съм ползвала) доста е обезмаслил и пресушил косата ти и докато не постигнеш задоволително ниво на хидртация - не бива да слагаш протеин, защото само задълбочаваш проблема  Peace

Какви продукти си ползвала на последните измивания - преди бамбука и с какво, как и колко затопля Rolling Eyes

При мен след про-концентрат и затплящ серум - косата в винаги пригладено-прибрана - не разхвърчана, но не и омазана с вакса - някак уплътнена и оформена с много блясък Peace

# 248
Имаш къдрава коса, така ли? Каква искаш да е, аз нещо не схващам... Продуктите са противоречиви...

Лосион без изплакване, митично олио и крем за къдрици на Лореал. Това не е ли твърде много? Според мен от много продукти също можеш да си докараш обем.
Косата ми е сравнително гъста с дебел косъм, по принцип - права, само в краищата се начупва леко. Нямам претенции дали ще е права или начупена, просто искам да изглежда здрава - лъскава и без "хвърчащи" косъмчеета. Защо крем за къдрици - при по-предишно ползване заглади перфектно краищата и ги направи меки и живи. Всъщност и крема, и олиото ползвах с цел-омекотяване и приглаждане Tired

˙·•Di•·˙   newsm78 изглежда първия бамбуков опит (тези продукти не съм ползвала) доста е обезмаслил и пресушил косата ти и докато не постигнеш задоволително ниво на хидртация - не бива да слагаш протеин, защото само задълбочаваш проблема  Peace

Какви продукти си ползвала на последните измивания - преди бамбука и с какво, как и колко затопля Rolling Eyes

При мен след про-концентрат и затплящ серум - косата в винаги пригладено-прибрана - не разхвърчана, но не и омазана с вакса - някак уплътнена и оформена с много блясък Peace
Преди бамбука ползвах хидратиращата серия на Матрикс, но последния път добавих и 5+ Protopak Restructurizing Treatment и всъщност се получава 3-то поред слагане на протеин (всеки път - затопляне със сешоар+ топла хавлиена кърпа, минимум 30-40 минути)...вероятно ми е дошъл в повече. Оставам само на хидратация, ще "възстановявам", когато добие приличен вид Tired
Много ви благодаря за мненията и съветите  bouquet  bouquet  bouquet

# 249
  • в 1001-та нощ
изчакай една-две седмици да се хидратира добре и след това можеш да пробваш пак  Peace  Peace

# 250
И последно, дали е добра идея за маслена маска, преди измиване + хидратиращите продукти newsm78
a.l.e.n.a   bouquet

# 251
  • в 1001-та нощ
да, можеш да ползваш еластисайзер или друга баска с добавени маска; пак внимавай с прекаляване - да не стане сплескано  Peace

не бързай с моментална хидратация - нека е градивно и постепенно  Peace

# 252
  • София
Момичета,искам да си изравня косата,сега мисля,че е почти готова,но за да  е напълно равна,как трябва да я подстрижа ?
(сега е на нещо като пластове)
На черта  ли искаш?И моята беше на пластове,днес я направих на абсолютно права черта,ето така:
http://www.prikachi.com/files/1147887r.jpg
 Нещо такова ли искаш?

# 253
  • София
Моля ви, препоръчайте ми продукти за протеинова терапия! Flutter
Разбрах как се прави, сега трябва да си взема и точните продукти!
Не искам да объркам нещо...гледам на АphoGee...ПТ в две стъпки, но кой продукт е първата стъпка, кой втората...  Crazy

# 254
Моля ви, препоръчайте ми продукти за протеинова терапия! Flutter
Разбрах как се прави, сега трябва да си взема и точните продукти!
Не искам да объркам нещо...гледам на АphoGee...ПТ в две стъпки, но кой продукт е първата стъпка, кой втората...  Crazy
http://zlatnaribka.com/shampoan-za-iztoshtena-kosa-aphogee-damag … html#.UFn80GL4XxQ - шампоан
http://zlatnaribka.com/protein-v-dve-stypki-za-silno-iztoshtena- … html#.UFn802L4XxQ - първа стъпка
http://zlatnaribka.com/balansirasht-hidratirasht-balsam-aphogee- … html#.UFn9KWL4XxQ - втора стъпка

Общи условия

Активация на акаунт