Професионални серии за коса - юбилейна тема 40

• 51 842
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
  • Стара Загора
Здравейте!Мерси за новата темичка.Моите любими са :
1.Митик ойл
2.Слънцезащитната на Лакме
3.Форс вектор на Лореал

# 31
  • в 1001-та нощ
Вместо запис, искам да ползвам  Маската, шампоана и олиото на Макадамия. Косата ми е силно изтощена, иначе с тънък косъм, сухи краища и мазни корени. Дали ще е благотворна тази серия за моята косица? newsm78

какво разбираш под "силно изтощена" - опиши я, също дали косъмът е фин или плътен, дали е дехидратирана, дали се омазнява, колко е дълга, как я стилизраш ...

Във всички случаи - би било добре да редуваш няколко допълващи се серии  Peace

# 32
  • Велико Търново
Анч   bouquet
Моята коса е тънка,права,средна гъстота, любимите ми продукти се менят Wink, но към момента това са :
1.маска Макадамия
2.балсам за обем на Тиги
3.маска Инфра на Чи Peace
На всяко миене ли използвате различни продукти?/ако напр.миете косата си през ден Thinking

# 33
Благодаря за новата тема. Имам ампулка фиберсютик и маска макадамия. След като нанеса ампулата, без да изплаквам директно върху нея да намажа и маската, така ли?

п.п. доколкото разбрах биоламинирането, което обсъждахте в старата тема се прави с продукти на Пол Мичел.

# 34
  • Велико Търново
Аз след ботокса,изчаквам 10-на мин.,после нанасям запечатващия продукт/маска,балсам,реконструктор/ и стоя още 15-20 мин. Wink Peace

# 35
Момичетата, когато пускате нова тема, моля, изчаквайте старата да се изпише до 50 стр. включително и тогава пускайте нова! Hug
Toчно така мислех да направя, но Алена каза "Хайде" и аз само това и чаках. Crazy Embarassed Приемам забележката.   bouquet

# 36
  • в 1001-та нощ
 Joy hahaha ооо, другия път до 50 стр. ще настовам, че не съм съгласна и на 50 стр - ще усмихна едно "ОК"  bowuu  bouquet

# 37
Joy hahaha ооо, другия път до 50 стр. ще настовам, че не съм съгласна и на 50 стр - ще усмихна едно "ОК"  bowuu  bouquet
Praynig Mr. Green Joy
Сори за офф-а.  Outta Joint Embarassed

Да кажа, че протеиновата терапия все още се усеща в косата ми. Дори майка ми вчера ме попита какво съм правила с нея, изглеждала много гъста.  Mr. Green
За да не се губи ефекта, а и защото имам нужда от доста протеин след толкова бои за кратко време, в неделя един протеин и на Афоджи.  Whistling

# 38
Преди малко направих любимата си комбинация в този ред:

1. Kerastase Bain Miroir 1 (но спират тези шампоани и много, много ме е яд, защото аз тъкмо ги приех за любими  #Cussing out).
2. Joico K-Pak Deep Penetrating Reconstructor (това е любимият ми реконструктор, единственото нещо, което не ми харесва, е, че е не особено икономичен - но това е, хубавите неща са по малко).
3. Kérastase Chroma Riche Masque
4. Kérastase Resistance Ciment Thermique

Косата ми е плътна, лъскава, гъвкава след тези продукти.

# 39
  • в 1001-та нощ
Анч  Blush редувай различните протеини  Peace така е най-добре, най-пълноценно, ти си знаеш кога да хидратираш  Peace

Аз не повтарям веднага дори най-любимите продукти, има си време за всичко  Blush а трябва да има и време да се пробват нови неща - няма да тъпчем все на едно място  Joy hahaha

# 40
  • Варна
Благодаря за новата темичка,Анч   bouquet
Много са любимите ми,но все пак:
1.Олео релакс
2.Еластисайзер екстрийм
3.Вела енрич
Любимите ми балсами са от боите Лореал кастинг и екселенс Heart Eyes Ако някой има идея дали ги има в някакви големи разфасовки ще съм много благодарна да сподели  Praynig
На всяко миене ползвам различни шампоани и маски.Косата ми реагира по различен начин на едни и същи продукти,ползвани последователно на няколко измивания.Освен професионални ползвам и няколко непрофесионални маски и балсами.

# 41
1. Oleo Relax  Heart Eyes

2. Masqueintense

3. Macadamia

# 42
Аз се чудя защо никои не пише в темата,а то имало нова Laughing,Анч  bouquet,моите топ 3 са:1-конския балсам,2-слънцезащитната маска на Лакме,3-GOLDWELL  Dualsenses Rich Repair

# 43
  • София

На всяко миене ли използвате различни продукти?/ако напр.миете косата си през ден Thinking
Аз гледам да ги редувам,според нуждите на косата.Мия я през ден.

# 44
Анч   bouquet
Моята коса е тънка,права,средна гъстота, любимите ми продукти се менят Wink, но към момента това са :
1.маска Макадамия
2.балсам за обем на Тиги
3.маска Инфра на Чи Peace
       Аз да на всяко миене ползвам различни,зависи на каква вълна е косата Hug

Общи условия

Активация на акаунт