Професионални серии за коса - юбилейна тема 40

• 51 830
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте в новата тема,

На въпроса на Бисквитка, аз също редувам маските и шампоаните на всяко миене.
Моята коса я мия често, даже през лятото всеки ден, затова гледам да не слагам много продукти на главата си. Та в тази връзка пак да попитам кои от маските и шампоаните е подходящо да се ползват често. И вредно ли е да се ползват често маски - повече от 2-3 пъти седмично.
Аз засега ползвам Нутритив 1 и Лайт Витал на Керастаз, но от балсама не съм доволна.

# 46
  • варна
Днес си направих кичури и разбира се сега косата ми малко се поизтощи.... на следващото миене кое ще ми препоръчате ботокса или еластайзера? И с какъв шампоан да я измия , а маска имам на Керастас за обем или на Лореал - форс вектор Thinking

# 47
Забравих да напиша кои са ми любимите маски (моята коса нещо не понася балсами)

1. Kerastase Age Premium - маска
2. Makadamia - маска с измиване
3. Loreal - слънцезащитната маска

Възнамерявам да си купя и пробвам тези маски:

1. Kerastase Age Recharge
2. CHI Infra

# 48
  • в 1001-та нощ
Рядко повтарям продукт - в рамките на месец и това е умишлено  Blush

# 49
Привет, на всички.
Виждам,че грижата за косата е приоритет и за Вас.
Косата ми е тънка и леко чуплива. Естествено не е гъста и от известно време се забелязва оредяване над челото. Като цяло я щадя, но какво да се прави суета, преди месеци я изрусих на кичури. След лятото е леко дехидратирана. Сега ползвам Спрей за подхранване Macadamia, и продукти на Лореал за изрусена коса.
Ще съм благодарна за всеки съвет   bouquet

# 50
http://zlatnaribka.com/spreji-za-obem-i-sila-kerastase-volumacti … html#.UFHaZ7IgebI

Някой ползвал ли е този продукт? Не съм пробвала нищо за обем в корените и не знам какво трябва да очаквам. Може и нещо друго да ми препоръчате.   bouquet

# 51
Laurii, аз също чакам някой да препоръча някакъв хубав спрей за обем, подходящ за тънка коса.
Този на Kerastas е много скъп и при мен ще свърши за нула време.
Аз съм пробвала зеления спрей за обем на Loreal professional но не придава много голям обем. Иначе мирише хубаво и не слепва и не омазнява косата.
Друг спрей който ползвам по принцип постоянно, е на Phyto спрей за обем - много е хубав, не слепва и прави хубав обем. Не променя цвета на светлата коса (не я потъмнява).

# 52
  • Велико Търново
Аз си купих спрей за обем и уплътняване на Джон Фрида от ДМ Peace Ползвала съм го два пъти,доволна съм,но трябва да се внимава с количеството Wink- първият път обилно се напръсках и косата ми стана на клечки Crazy Иначе,да-обем има Peace

# 53
  • в 1001-та нощ
galle , ползваш ли грижи за скалпа - имам предвид оредявнето  newsm78

за косата - МШ терапията, бамбука на алфапарф, ботокса на лореал, обикновения еластисайзер  Peace

# 54
  • Пловдив
Момичета,може ли да споделите от къде поръчвате Милк шейк?
Благодаря предварително.

# 55
Благодаря предварително.

Например от тук.

# 56
На демратолог не съм ходила специално. Мисля, че по-скоро е генетично. Намам пърхот и мисля, че нямам чувствителна кожа. Единствено понякога се случва да изгори скалпа на слънце, но това е изключително рядко. Оредяването започна след първото раждане.
Реших във форума да потърся информация първо.
За продуктите може ли линкове.

# 57
  • в 1001-та нощ
при това положение - по-скоро консултация с ендокринолог, когато имаш време  Peace

продуктите - след малко  Peace

Благодаря предварително.

Например от тук.

от там вземем и колагеновата терапия  Blush

а наскоро видях, че енцо предлагат бамбука и на много добри цени  Heart Eyes

# 58
  • Пловдив

Благодаря предварително.

Например от тук.

от там вземем и колагеновата терапия  Blush

а наскоро видях, че енцо предлагат бамбука и на много добри цени  Heart Eyes
[/quote]

Благодаря!!!

# 59
Biskvitka, Meriam,  благодаря! Hug

Ще разгледам още малко и ще реша на  кой продукт да се спра. 

Общи условия

Активация на акаунт