Професионални серии за коса - юбилейна тема 40

• 51 992
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
  • в 1001-та нощ
за 1 път го виждам  Peace ако го виждам добре  Mr. Green

# 301
за 1 път го виждам  Peace ако го виждам добре  Mr. Green
Може да се бъркам,ама ти си писала тук :
Скрит текст:
Та този шампоан би помогнал за почистване на скалп ?  newsm78

# 302
  • в 1001-та нощ
какъв точно е случаят? с какво е замърсен? обилен себум или друго?

# 303
За другото момиче,не знам,при мен - няма себум,няма нищо,(освен косопада) , но искам нещо превантивно Peace

# 304
Малката лисичка,
аз го имам въпросния шампоан на Редкен, води се дълбокопочистващ. Аз го ползвам веднъж месечно и ми харесва, измива добре, но не е премиващ и косата ми не се оплита от него.  Heart Eyes

# 305
Малката лисичка,
аз го имам въпросния шампоан на Редкен, води се дълбокопочистващ. Аз го ползвам веднъж месечно и ми харесва, измива добре, но не е премиващ и косата ми не се оплита от него.  Heart Eyes

Laurii Благодаря !   bouquet
Мисля и аз да си го закупя скоро Peace
Някой да ги е ползвал Alfaparf Active Hair Power Energy Concentrate Women 15ml
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 19:56 от малката лисичка

# 306

Ако предложат и продуктите на Джойко грешка няма да имат. Grinning

Peace

Ползвала съм само този продукт на марката, първо мостричка от съфорумка   bouquet ...а сега вече и закупен от мен. Simple Smile

Мноого ми харесва , дори една идея по-силен и добър за моята коса и от маската Макадамия.
Консистенцията му прилича на вазелин , а резултата е : копринено гладка, супер овлажнена и хидратирана коса.
Последният път комбинирах с шампоана на Милк - шейк , Джойко , малко от митичното олио и малко от Лореал велур .... и разкош  Heart Eyes   

Ще ми е интересно да споделите ( сравните ) и за други продукти на марката. Wink

# 307
  • в 1001-та нощ
За другото момиче,не знам,при мен - няма себум,няма нищо,(освен косопада) , но искам нещо превантивно Peace

бих ти препоръчала превантивния шампоан от серията Phytheol на Phуto и също тоника  Peace

# 308
Ooо, дачита разкошни са също реконструктора без отмиване и Хидратора.
След Хидратора косата се чувства подсилена, една идея по-плътна, но и оптимално омекотена, подхранена, гъвкава.
Реконструктора ми е любимият такъв продукт без отмиване. Уж е протеинов, пък ми дава леко маслено( в хубавия, неутежняващ смисъл) усещане. Подрежда косъмът и дава страхотен блясък.   Heart Eyes

# 309
  • Чукарландия
Ooо, дачита разкошни са също реконструктора без отмиване и Хидратора.
След Хидратора косата се чувства подсилена, една идея по-плътна, но и оптимално омекотена, подхранена, гъвкава.
Реконструктора ми е любимият такъв продукт без отмиване. Уж е протеинов, пък ми дава леко маслено( в хубавия, неутежняващ смисъл) усещане. Подрежда косъмът и дава страхотен блясък.   Heart Eyes

Feeling, може ли линкове към Реконструктора без отмиване и Хидратора? Praynig

# 310
FeelingHug ... реконструктора и хидратора от същата серия ли са ? моля те дай линкове  Simple Smile .... доверявам се на твоето мнение и може би ще са следващите ми покупки  Wink .
Преди време бях пробвала (пак от мостричка) един от реконструкторите без отмиване , но не бях впечатлена особено и някак си и марката Джойко остана "неуважена" от мен. Но сега определено имам желание ..... Laughing

# 311
Аз също бях много доволна от джойко, преди във фийлюник имаха комплекти с малки опаковки - шампоан, балсам, реконструктор и хидратор, които стигаха за около месец и половина, достатъчно за едно хубаво възстановяване. За съжаление вече ги няма Rolling Eyes

# 312
Oт серията К-ПАК са.     Hug

http://m.feelunique.com/p/Joico-K-Pak-Intense-Hydrator-Treatment … amaged-Hair-250ml
http://m.feelunique.com/p/Joico-K-Pak-Liquid-Reconstructor-for-F … amaged-Hair-300ml

Ако има проблем с линковете, предварително се извинявам, но съм с мобилния.

Реконструкторът се води за фин косъм и не вярвах моят да го усети изобщо, но останах изненадана.   Heart Eyes
Нека и други ползвали се включат.  Simple Smile

Последна редакция: сб, 22 сеп 2012, 09:31 от Feeling

# 313
  • в 1001-та нощ
и аз го усетих по същия начин - доста лек и хидратиращ - мисля, че е опасен за всякакви коси  Peace

# 314
Аз съм много доволна от нещата, които съм пробвала на Joico (серията за обем Body Luxe, серията K-Pak). Поставям ги наравно с Kérastase.

Прави ми впечатление, че продуктите са много балансирани: тоест, едва ли биха били свръхвпечатляващи за една силно увредена коса, едва ли ефектът след тях би бил невиждан. Но за една нормално поддържана коса ползите са забележими: блясък, гъвкавост, сила. На мен ми правят много хубав обем, дават хем плътност, хем лекота. Влюбена съм в K-Pak Deep Penetrating Reconstructor. Много ми се иска да пробвам серията Daily Care, а защо не и хидратиращата - сигурна съм, че не би направила косата утежнена, тъкмо заради баланса, деликатността на действието, които като цяло са отличителни за Joico.

Общи условия

Активация на акаунт