Професионални серии за коса - юбилейна тема 40

• 53 882
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
Между другото мооооля препоръчайте серия с повече протеинки всякакви, но нещо различно от Афоджий?!  Hug

И да изкажа за пореден път щастието си от термо протектора Форс Вектор. За себе си установих, че просто няма смисъл да купувам двойно по-скъпия Цимент на Керастаз. Ефектът при мен е еднакъв, да не кажа от Фор Вектор и по-добър. Един ден нямах време преди преса да се намажа и веднага най-фините участъци от косата изгоряха, което ми доказва, че продуктът наистина действа.  Heart Eyes

# 436
Aнч беше.      Hug      Hug     Hug
Да "ударим" по едно рамо на поста й.    Wink   

Балеринка, как ме разпозна?  Simple Smile      Hug

Последна редакция: ср, 26 сеп 2012, 10:55 от Feeling

# 437

FeelingHug Embarassed

И мен също много бързо ме разпознахте???  Shocked

Драснах им веднага като прочетох какво се обсъжда в темата. Написах и в темата, че съм им писала на страница, но не се сетих да копирам отговора им тук. Извинете! Hug

# 438
Какво значи чувствителна коса  Embarassed става въпрос за Kerastase Bain Satin 2 http://zlatnaribka.com/shampoan-za-suha-i-chuvstvitelna-kosa-ker … html#.UGMM87LN8Rk ? Може ли някой да ми обясни разликата с Bain Satin 1  Praynig А цялата серия Nutritive каква е - кератинова/протеинова или хидратираща, или може би и двете?

# 439
Нутритив, от "нутри" - подхранване.   Wink
Бейн сатин 1 е по-лек, но е със същата насоченост като 2-ката. 1 се води за нормална и леко суха коса.
"Чувствителна" коса, си обяснявам като лесно податлива( в случая - на изсушаване).

# 440
Благодаря , Feeling   bouquet Hug

# 441
  • в 1001-та нощ
 не е за sensitive hair, а за sensitised коса - което за мен означава, че косата е третирана и е станала "чувствителна", както една разранена кожа - едно е да капнеш спирт на здрава кожа, друго е на изгорена, например - в този смисъл  Peace

# 442
Какво значи чувствителна коса  Embarassed става въпрос за Kerastase Bain Satin 2 http://zlatnaribka.com/shampoan-za-suha-i-chuvstvitelna-kosa-ker … html#.UGMM87LN8Rk ? Може ли някой да ми обясни разликата с Bain Satin 1  Praynig А цялата серия Nutritive каква е - кератинова/протеинова или хидратираща, или може би и двете?
В началото на лятото имах и двата шампоана.Бейн Сатен 2 е по-хубав поне според мен.Косата става по-мека и подхранена дори само с шампоана да си останеш.Докато Бейн Сатен 1 направо ми се стори невзрачен в сравнение с 2та.Не усетих никакви ползи за моята коса,плюс това след измиването оставаше някак твърда.Имах и Ле Витал,не е лошо,но нищо особено.Имала съм и по-хубави балсами PeaceСерията е подхранваща...

# 443
  • Варна

Ами от толкова отдавна ви чета,че вече ви познавам hahaha
Това в кръга на шегата,разбира се Hug
Иначе направих връзката по това,че питаш за Малибуто,а знам че от доста време го чакаш.
Разбира се,подкрепих ви и двете с по едно "харесвам" Peace

# 444
  • София
Бихте ли ми препоръчали салон в София, където мога да пробвам бамбуковата терапия?  Peace

# 445
Най после и аз си направих бамбуковата терапия на Алфапарф (в домашни условия). Peace
Като смесих от маската про концентрат и една ампула затоплящ серум,много хубаво ухаят-свежо.  Heart Eyes
Затоплих със сешоар и стоях около 30мин. Crazy
Усетих промяна още от 1-то ползване,косата ми е доста по-мека и гладка,но не лигава,а като коприна,има блясък и е много жива,а не суховата както обикновено,стои някак овлажнена и подхранена. Peace
Много съм доволна!!! Heart Eyes Ще видим на 2-то ползване как ще е.Надявам се,че ефектът ще е още по-поразителен. Flutter

Момичета,много ви благодаря,че ме насочихте към нея!
a.l.e.n.a   bouquet

# 446
  • в 1001-та нощ
Чудесно  Hug Heart Eyes браво на тебе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и на мен ми е време за малко засилка - само се чудя бамбукът или колагенът да е  Blush Blush bowuu

# 447
  • Велико Търново
Sassie, много се радвам,че си доволна от бамбуковата терапия Wink Peace
Тази седмица ще я пробвам и аз,и ще споделя моите впечатления Peace

# 448
Чудесно  Hug Heart Eyes браво на тебе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и на мен ми е време за малко засилка - само се чудя бамбукът или колагенът да е  Blush Blush bowuu

Тази колагеновата и тя ми е много интересна.Ще я пробвам и нея по нататък. Simple Smile

Sassie, много се радвам,че си доволна от бамбуковата терапия Wink Peace
Тази седмица ще я пробвам и аз,и ще споделя моите впечатления Peace

*Biskvitka*,ще стискам палци и на теб да ти хареса толкова колкото на мен! Hug

А да питам сега например след колко време ще е удачно пак да я направя? Колко време трябва да мине от 1-та? Rolling Eyes

# 449
  • в 1001-та нощ
аз правя такъв тип през десетина дни, но зависи от състоянието на косата, може и веднъж седмично или през 2-3 седмици  Peace

Общи условия

Активация на акаунт