Професионални серии за коса - юбилейна тема 40

• 51 964
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
Ето какво има да ни покаже Laurii.    Party

Скрит текст:
Скрит текст:

П.С.  Съжалявам за забавянето. Станах за малко.   Peace

# 466
Laurii,поздравления!  Wink Косата ти е чудесна! Heart Eyes

# 467
Косата е в много добро състояние, в отлично дори! Браво! Simple Smile

# 468
  • София
Днес си правих бамбуковата терапия на Алфапарф. Първо измих косата си с шампоана на Афоджи за изтощена коса, а след това нанесох про-концентрата смесен с термофилър. Минах с терапевтичната преса,а след това измих само с вода. Излязох с мокра коса, а тя изсъхна много мека и мазна....може би след терапията е трябвало да измия пак с шампоан  Rolling Eyes Но тогава какъв е смисъла? Не отмивам ли продуктите, които би трябвало да продължат да действат на косата  newsm78

# 469
  • в 1001-та нощ
с кои продукти прави терапията?

при dreamer се получаваше същото  newsm78

ако й дадеш втори шанс - пробвай да сушиш  Peace Peace

аз съм ползвала поне 5-6 кутии ампули и про концентрат, но не ми се е случвало никога  Peace

# 470
  • София
a.l.e.n.a., аз съм написала с кои продукти - про-концентрат и термофилър (thermal filler). Мислиш ли, че причината може да била в сушенето? Не ми се вярва....просто този термофилър е толкова мазен, че не може да се отмие само с вода. Между другото при комбинацията про-концентрат + серум резултата е подобен, просто не засъхва чааак толкова мазна...

# 471
  • в 1001-та нощ
никога не ми е оставала мазна косата - тов ами е най-противното усещане, затов аи недолюбвам приглаждащите продукти  ooooh!

друг момент е дали не е по-добре да ползваш по-малко количество ампула  newsm78

аз горе долу смесвам 2 препълнени с.л. про концентрат с една ампула, влагам на косата, ако малко ми остане го прибирам за друго ползване  Mr. Green

# 472
  • София
Аз сложих една препълнена чаена лъжица с една ампула, може би затова ми беше така мазно....но не бях сигурна дали мога да изразходвам една ампула на два пъти след отварянето й, затова. Следващия път ще опитам така   bouquet

# 473
точно така, но можеш да смесваш различни продукти и извън тази схема  Peace

на мен тази схема най ми допада - но това е индивидуално  Peace

Ясно, ще го имам предвид. Сега още си чакам Милкшейка, че да си изпробвам подоръка (тоест терапевтичната преса) в домашни условия, но може и да не го дочакам и да я пробвам с ботокса или Хронолоджисте.

А сега да ви питам нещо. Иска ми се да направя подарък на сестра ми, някоя серийка да си я ползва, бърза и удобна. Косата й е изрусена, много суха, гъста, косъмът е още по-дебел и жилав и от моя. Какво ще препоръчате да й взема шампоан, маска и финиш? Мерси!

# 474
  • в 1001-та нощ
от оранжевата линия на Керастаз  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

или от серията Seah на Шварцкопф  Heart Eyes

за подаръка - можеш да го ползваш с всяка друга маска - също, със серуми, ампули и финиши  Peace

# 475
А сега да ви питам нещо. Иска ми се да направя подарък на сестра ми, някоя серийка да си я ползва, бърза и удобна. Косата й е изрусена, много суха, гъста, косъмът е още по-дебел и жилав и от моя. Какво ще препоръчате да й взема шампоан, маска и финиш? Мерси!

от оранжевата линия на Керастаз  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На пръв прочит, това ми изникна и на мен като най-подходящ вариант.   Heart Eyes

Епона, все едно си описала моята коса. С тази разлика, че моята вече не определям като суха. Този проблем овладях.
Но е все така остра.   Crazy   Което не е проблем, де - нямам изтъняващи връхчета.   Wink
От серията Нутритив, както описваш косъма й, бих заложила на Бейн Сатин 2 + Маскинтенз за плътен косъм или подсерията Олео Релакс.     Hug

Изказвам възхищение от серията Иноа грижа. Въпреки, че не се боядисвам с Иноа.
Шампоанът е много мек. Силно пенлив и икономичен. Не премива, но и не утежнява. Остави ми чувство на виталност и много мекота.
Балсамът се нанася лесно. Не е течен, но и не е прекалено гъст. Също омекотява, разплита.
Ароматът е на зелен чай.
Иноа грижа подсилва блясъка и запечатва цвета. Идеална е за след боядисване, както и за поддръжка.   Peace
Напомни ми на Витамино Колор, но по-луксозен вариант.

Hug

# 476
http://zlatnaribka.com/shampoan-bez-sulfati-za-suha-kosa-loreal- … html#.UGSuZK4gTIU Моля някои да сподели впечатления от този шампоам. Благодаря предварително.

# 477
Някой може ли да сравни ампулите на лакме и вела протис косопад? Струва ли си да ги вземам?  Hug
Колко косъма на ден е нормално да падат според вас?  newsm78

# 478
  • София
Може ли да ми препоръчате по-лека серия за коса, която да редувам с протеинова и хидратираща серия?

Благодаря на всички за отговорите, от тях направих извода, че сериите за боядисана коса са по-леки. На Керастаз от серията за боядисана коса също ли са така леки?
А новата серия Cristaliste става ли за тази цел и за честа употреба?

# 479
На Керастаз серията за боядисана коса за мен е лека, Кристалисте също не утежнява и мисля, че би допаднала универсално, аз ползвам шампоана за фини коси.

За милкшейк се изказвам изцяло положително! Напръсках косата с Integrity Booster, изсуших косата със сешоара, след това измих с шампоана и след това маската йогурт. Резултатът е лъскава, плътна и здрава коса. Ефектът е подобен като след спрените от производство Редкенови протеини  Mr. Green, както и 2-стъпковата терапия на афоджи и кератина на бейбифейс.

Единствено не ми допадна буквалния и натрапчив аромат на ванилия, доста изкуствено ми седи, но това да е проблемът  Peace

Общи условия

Активация на акаунт