Професионални серии за коса - юбилейна тема 40

• 51 877
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
 При мен маската Age Recharge действа много балансирано,кото няколко маски в едно.След нея косата ми е много плътна,жилава,че и хидратирана.Откъм плътнос е по-добра отколкото след ботокс.Никога не ми е втвърдявала косата,но и не съм я ползвала на поредни измивания.
 Шампоана е идеален за чувствителен скалп.
Миришат страхотно Heart Eyes

# 556
Подкрепям горното мнение, миришат ми на теменужки. Керастаз си е Керастаз.  Grinning

# 557
♥Пандичка♥,  препоръчвам ти тази серия на Шварцкопф http://www.feelunique.com/brands/schwarzkopf-professional/bc-repair-rescue - това е първата възстановяваща (протеинова) серия, с която стартирах професионалните грижи за косата си. Продуктите имат два основни плюса - добре балансирани са, но същевременно оказват добро въздействие върху късащата се, изтощена и порьозна коса. Лично съм ползвала шампоан, маска и финиш за краища и от днешна гл.точка отчитам, че съм доволна. Не е нещо бомбастично от сорта на Афоджии или керастаз, но ги определям като по-сполучливи от Л`ореал Профешънъл. Помня също, че нямаше ефект на суха и "дървена", коса, каквъвто понякога се получава от протеиновите серии. Поръчала съм си ампулите от серията, които ще ползвам за пръв път Simple Smile ...като пристигнат (доставя ми ги фризьорката), ще споделя резултат. даже първата ампула планирам да поставя непосредствено след боядисване, за да наваксам отнетия естествен протеин от косъма.

Доволна съм и от тази серия - тя едновременно уплътнява, но и хидратира http://www.feelunique.com/brands/schwarzkopf-professional/bc-time-restore

Fitblond, както винаги сродната ми руса душа помага!  Hug Абе да ти кажа чак бомбастичен ефект при мен няма циментовата (предполагам нея визираш) на Керастаз, като под бомбастично аз рабирам осезаемо уплътнена и излекувана коса, НО ми е любима от гледна точка на баланс - уплътнява+я чувствам и хидратирана. (Кaкто няколко момичета описвате Age recharge, която все се каня да пробвам.)

[/quote]

Милк Шейк, серията К-ПАК на Джойко.   Heart Eyes
[/quote]

Feeling, За съжаление не знам как става с поръчването на тези продукти Милк Шейк. На Джойко съм пробвала това, което се впръсква без отмиване - не ми е любимо, но пък може пшампоан+балсам от серията да ми подействат по-добре.  Thinking

# 558
Да изкажа и аз мнение за Кристалисте, пробвах шампоана и балсама, наистина страхотна серия, но и косата ми в момента е в добро състояние. Не съм сигурна дали ще се отрази добре на някоя по-изтощена и третирана коса.

Искам да Ви поискам мнение за Age Premium, колебая се дали да взема един травел сет от шампоана и маската.

Искам да похваля и този продукт на Пол Мичел http://www.lookfantastic.com/paul-mitchell-awapuhi-moisture-mist … 0ml/10303802.html
След като ми свърши балсам спрея на Милк шейк, реших да пробвам този,  не утежнява, въпреки че напръсках доста обилно косата със съвсем деликатен ненатрапчив аромат, пише, че може да се ползва и за тяло, но не съм го пробвала в тази насока  Grinning

# 559
  • Стара Загора
Кое олио е по-хубавото това http://zlatnaribka.com/mythic-oil-za-vseki-tip-kosa-125-ml-495-3 … html#.UGhes1FZr8I или това http://zlatnaribka.com/mythic-oil-milk-mlechno-olio-za-vseki-tip … html#.UGhe41FZr8I
Имам шампоана и маската от тази серия и съм много доволна от тях и сега искам да си взема и олио ама незнам кое от двете да бъде.Ако има някой който да ги е ползвал моля да споели мнение.

# 560
Здравейте момичета  Hug Рядко пиша но пък ви следя с интерес.
Предложете ми хубав термозащитен продрукт ( до 30 лв ). Досега съм ползвала на Шварцкоф Флатлайнер ии на Афоджий термозащитния мус , който за мен си беше гола вода.  Мисля си за Термичния крем Форс Вектор, но не знам дали ще е подходящ за моята коса( суха, не е тънка но с тенденция за цъфтене  Close ). Да не вземе да я омазни  Thinking
bouquet

# 561
  • София
Здравейте! Искам да ви помоля за съвет!
 Знам, че всяка коса е различна, но вие ползвате много и  различни продукти и повечето от вас звучат толкова профи, че се надявам да можете да ми помогнете да се ориентирам в морето от професионални продукти!
Като цяло косата ми е къдрава, слаба, доста тънка! От известно време доста е оредяла, особено на темето, но винаги съм се примирявала с факта, че косопада ми е генетично заложен, тъй като и родителите ми не се гордеят с буйни коси. Боядисвам се сравнително рядко- на около 2 месеца, тъй като ползвам много близък до естествения ми цвят боя. Косата ми губи обем  и форма много бързо, сплесква се на темето, къдриците се изправят и провисват за няма и половин ден!
Молбата ми е да ми препоръчате продукти, които да я подсилят и уплътнят. Напоследък наблюдавам и тенденция да ми  се изправя косата, така че и някакъв фиксатор за къдрици ако ми препоръчате ще съм ви безкрайно благодарна!   bouquet

# 562
  • в 1001-та нощ
Според мен, въпреки, че считаш, че косопадът ти е генетичен - би следвало да полагаш грижи и за скалпа - съответните ампули, лосиони, добавки  Peace Почти съм сигурна, че няма начин да няма и ефект и дай Боже тенденцията с оредяването да се обърне в желаната посока  Peace

За косата - започни с по-леки протеинови и хидратиращи терапии, наблюдавай кои ти влияят по-добре и акцентирай над тях, като засилваш интензитета  Peace

Обърни внимание на финшите - спрей за корени, фиксиращи за къдрици и дифузер, разбира се - с правилна употреба  Peace

# 563
  • София
Ооо, аз полагам грижи! През годините няколко курса с пантогар, сега съм си взела Макси-то и успоредно с него една серия на EKS против косопад- шампоан и серум! Въпреки всички неща, които съм ползвала против косопад, темето ми все повече "прозира", та за това казах, че съм се примирила!
Но иначе самата коса, като цяло е хидратирана, жива, има блясък! Проблемът ми е, че е доста тънка, много бързо и пада обема и е започнала да ми се изправя ( на 34 години съм, не съм в пубертета)
Четох за разни цименти, бамбуци, ботокси, но просто не се ориентирам...  Embarassed
Знам, че трябва да почна от някъде и да преценя кое как ми действа на мен, но ми се искаше все пак да имам някаква насока! Благодаря ти за отговора!

# 564
Искам да Ви поискам мнение за Age Premium, колебая се дали да взема един травел сет от шампоана и маската.

Една от любимите ми серии. Heart Eyes Купих си и травел сет-а от lookfantastic. Simple Smile
Ползвала съм шампоана, балсама Lait Substantif, маската и пяната с колаген. За зряла коса, както и за тънка такава, са страхотни продуктите. Heart Eyes
Маската ми мирише малко неприятно, но не е болка за умиране. Grinning

# 565
  • в 1001-та нощ
placebo7  Peace бамбуковата терапия е най-достъпна и изгодна, може би, можеш да започнеш с нея  Peace

Как стилизираш косата?  newsm78  Сега какви продукти ползваш?   Rolling Eyes  bouquet

# 566
  • София
Хм, като цяло ползвам масова козметика! Пяна, лак за коса, но на фирми като Вела, Гарние (които могат да се намерят във всяка парфюмерия). До сега не съм имала проблем! От известно време косата ми обаче се "държи" по различен начин и реших да предприема нещо! Но като видях с какви термини боравите и какви терапии си прилагате и се оплетох, като пате в калчища...  Rolling Eyes

# 567
  • Щастлива мама на 3 слънца
момичета днес милата ми сестрична ми даде това   аз имам къдрева коса много изтощена и суха не я изправям и избягвам сешоар ,как мога да я използвам ?

# 568
  • в 1001-та нощ
това е продукт за термозащита, ако не ползваш преса или сешоар - не ти е от полза  Peace

# 569
Момичета, която има време и желание, може ли да ми пише едно ЛС, за малко помощ в избор на балсам, защото наистина са доста, а не искам да товаря темата. Peace

Общи условия

Активация на акаунт