Професионални серии за коса - юбилейна тема 40

• 51 903
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Маската се оказа, че е свършила и нямаше как да я използвам. Засега закърпих положението със спрей балсама на рипеър рескю. Може ли линк към спрея на милкшейк?

# 541
Имам един бърз въпрос, смятам днес да се боядисам, мога ли да сложа ботокса след като измия боята?  newsm78 newsm78

Можеш. Даже ще е добре да го направиш.     Hug

Днес се сбогувах с Морокан Ойл серията. Дано се хареса там, където е сега.

Кои продукти ползва? Тюх..., не съм видяла, че ги разменяш.   Blush     Hug

# 542
Маската се оказа, че е свършила и нямаше как да я използвам. Засега закърпих положението със спрей балсама на рипеър рескю. Може ли линк към спрея на милкшейк?
http://www.feelunique.com/p/milkshake-Leave-In-Conditioner-350ml Двуфазен е.  Peace

# 543
Ооо, и аз съм за балсама на Милкшейк. Страхотен е, много ми е любим!  Heart Eyes

Суити, просто не я усещах като особено и ми се припокрваше като усещане с други серии, които имам, а ми харесват повече.

Филинг, ползвах моисчър рипеър шампоана, хидратиращата маска и анти-фриз спрея. Не съм ги пускала в размените, а днес съвсем импулсивно реших да ги подаря на сестра ми, да ги пробва, докато дойде повод да ѝ подаря нещо (ново) специално... (Вече ме и посъветвахте какво  Wink )

Последна редакция: сб, 29 сеп 2012, 22:13 от Епона

# 544
  • в 1001-та нощ
Имам един бърз въпрос, смятам днес да се боядисам, мога ли да сложа ботокса след като измия боята?  newsm78 newsm78

аз правя точно така - от много време, но след боята - изплаквам с вода, измивам с шампоан и тогава  Peace

# 545
  • Чукарландия
Благодаря Feeling, вече ми стана ясно.  bouquet
 (Хахаха, обърках форума. Това беше за другият форум... Crazy)

ПП Може ли линк към форума за размените? Hug

# 546
# 547
  • Чукарландия
Благодаря sweety Simple Smile! Hug

Искам да попитам: марките Matrix и Tigi, по-леки ли са в сравнение с останалите професионални марки, напр. Керастаз, Лореал, Лакме? Hug

# 548
Виолетова, как сравняваш age recharge  с цимента  Hug Blush

Струва ми се, че в маската age recharge има най-много цимент, доста по-силен е ефекта върху моята коса. Но при шампоаните ми се струва, че е обратно  Rolling Eyes

# 549
  • в 1001-та нощ
мерси  Peace

BBeLLa, матрикс са по-леки  Peace все пак - зависи и за кой продукт става въпрос  Peace

# 550
  • Чукарландия
Искам някакъв по-лек балсам, т.к. ползвам през миене балсам за коса. Редувам: маска-балсам-маска...
Освен това искам и една дълбокохидратираща серия за коса: шампоан, балсам, маска. Коя е по-добра, на Афоджи или на Матрикс например? Но не зная коя е дълбокохидратиращата серия на Матрикс. Тази ли е? Вие коя ще ми препоръчате?Hug

Мога ли като ползвам протеинова серия (напр. Форс Вектор) и да ползвам през миене хидратиращ балсам с тази серия? Hug

# 551
  • в 1001-та нощ
по-лек и леко протеинов е подсилващия балсам на матрикс, а по-лек и леко хидратиращ е балсама от серията с колаген и коензим кю 10 на шварцкопф Peace балсамът витамино колор е по-неутрален  Peace

# 552
  • Чукарландия
Благодаря, a.l.e.n.abouquet

А относно дълбокохидратираща серия, коя би ми препоръчала? Hug

# 553
Искам някакъв по-лек балсам, т.к. ползвам през миене балсам за коса. Редувам: маска-балсам-маска...
Освен това искам и една дълбокохидратираща серия за коса: шампоан, балсам, маска. Коя е по-добра, на Афоджи или на Матрикс например? Но не зная коя е дълбокохидратиращата серия на Матрикс. Тази ли е? Вие коя ще ми препоръчате?Hug

Мога ли като ползвам протеинова серия (напр. Форс Вектор) и да ползвам през миене хидратиращ балсам с тази серия? Hug
По-назад бях питала, това е най-хидратиращата серия на Матрикс http://www.enzo.bg/kozmetika/kozmetika-za-kosa/?f=1-1-2-3649-259-3567 .
Аз да попитам, преди боядисване с безамонячна боя беше добре да се използва дълбокопочистващ шампоан,за да може боята да обгърне по-добре косъма, нали ?

# 554
  • в 1001-та нощ
 и след това може и протеинова ампула  Peace

Общи условия

Активация на акаунт