Професионални серии за коса - юбилейна тема 40

• 51 910
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
  • в 1001-та нощ
шампоанът на лореал е хубав, на ЧИ също, на лакме не съм ползвала, но очаквам да е хубав  Peace

# 526
Дъщеря на съдбата,
в златна рибка можеш да погледнеш дълбокопочистващия на Чи, Вела, мисля че имаше и на Лореал.
Помня, че Фийлинг беше много доволна от този на Вела.
 Simple Smile

# 527

Помня, че Фийлинг беше много доволна от този на Вела.
 Simple Smile

Много!     Hug

Добро утро  bouquetМного ви моля спешно ми е Embarassed-тази маска -http://angelcosmetics.bg/product/39/alfaparf-nutri-ultra-moist-m … a-kosa-500ml.html дали става за супер овлажняване преди процедура с протеин?

Не съм ползвала, но по описанието изглежда, че е подходяща.   Peace

# 528
  • София
И аз съм много доволна от дълбокопочистващия на Вела ... наистина е страхотен и не заплита.
Имам и на Чи от пробичка, но още не съм го пробвала и не мога да ги сравня..

# 529
  • Чукарландия
Кой точно е дълбокопочистващият шампоан на Вела? Hug

# 530
# 531
  • Чукарландия
  bouquet

# 532
А пък моя дълбокопочистващ на Вела е бил този http://www.enzo.bg/kozmetika/wella-professionals/wella-professio … -shampoo-1000-ml/  Tired Страхотно объркване съм направила, но така е като получих направо отливка,а момичето което поръчваше и за мен първо ми каза само Вела, след това Вела СП... След като Feeling сподели отзиви и моите бяха същите реших,че наистина е СП,макар че исках другия де. Съжалявам за грешната информация  Embarassed

# 533
Искам да споделя нещо много важно!  Mr. Green
Днес сложих крема макадамия, самостоятелно, без олиото.
Не мога да опиша колко мека, бухнала и уплътнена ми е косата. Не знам защо така го зарязах този крем, определено вече ще слагам от него по цялата коса, а олиото само на краищата.
Махам го от размените и ще купувам голямата опаковка.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 534
  • Варна
Имам един бърз въпрос, смятам днес да се боядисам, мога ли да сложа ботокса след като измия боята?  newsm78 newsm78

# 535
  • Бургас / София
Поръчах си от червената серия на Алтерна с хайвер шампоан + балсам някои ако е ползвал да сподели мнения..Simple Smile

Едит: По точно балсама ми е от розовата серия..

# 536
Днес се сбогувах с Морокан Ойл серията. Дано се хареса там, където е сега.

# 537
Епона какво не ти хареса в серията?

# 538
Момичета, спешно ми препоръчайте нещо за разплитане на краищата, от което сте доволни. Балсама ми свърши и в момента косата ми е адски заплетена Tired

# 539
Момичета, спешно ми препоръчайте нещо за разплитане на краищата, от което сте доволни. Балсама ми свърши и в момента косата ми е адски заплетена Tired
Ох, аз мислех, че искаш нещо, което да купиш-за това най-доброто, кеото аз съм използвала е спрея на милкшейк. Но нямаш ли някакъв серум или финиш, дори маската на лорис?

Общи условия

Активация на акаунт