Професионални серии за коса - юбилейна тема 40

• 51 920
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
  • Canada
интересен продукт е битата сметана  Peace

Моля те да споделиш линк, a.l.e.n.a   bouquet не ми е познат този продукт Peace

# 511
sweety Simple Smile,тази маска на Голдуел и аз много я харесвам Peace Ще ти пиша на лични по другия въпрос Hug

# 512
Аз все още съм в издирване на нещо,с което да заместя коприната. От No Tangle на Макадамия не съм доволна,от дълбокопочистващият им ш-н също не съм.

Аз съм много доволна от Слънцезащитен серум Lakme. Имам и коприната на Чи, също и Митик ойл, олиото Макадамия, но серума на лакме е номер 1. Придава много блясък, омекотява, не прави косата лигава и ухае невероятно.
http://zlatnaribka.com/slyncezashtiten-serum-lakme-sun-care-100-ml-327-1717.html
Благодаря! Интересно звучи описанието,а и Лакме винаги са ми харесвали. Ако си ползвала коприната можеш ли да ги сравниш?
Друг въпрос имам-дълбокопочистваш,хубав ш-н,наличен в бг сайт? Явно Малибу е хубав,но не ми се занимава с чужди сайтове.

# 513
  • в 1001-та нощ
интересен продукт е битата сметана  Peace

Моля те да споделиш линк, a.l.e.n.a   bouquet не ми е познат този продукт Peace

заповядай  Peace този продукт

преди употреба се разклаща и излиза, като бита сметана - доста гъсто, не като стилизант, протеиново е - аз имам и шампоана и сметаната от серията Peace

има си и финиш с името бита сметана, но не съм го ползвала  Peace защото имам доста пени  Peace

не е някакъв изключителен продукт - просто различен, ако са ти писнали конвенционалните маски и ти се пипа - нещо различно  Blush

# 514
  • Canada
a.l.e.n.a , благодаря, ще го помисля задължително  Hug От страницата, която си дала харесах поне 5 продукта  Blush

# 515
  • София
Аз все още съм в издирване на нещо,с което да заместя коприната. От No Tangle на Макадамия не съм доволна,от дълбокопочистващият им ш-н също не съм.

Аз съм много доволна от Слънцезащитен серум Lakme. Имам и коприната на Чи, също и Митик ойл, олиото Макадамия, но серума на лакме е номер 1. Придава много блясък, омекотява, не прави косата лигава и ухае невероятно.
http://zlatnaribka.com/slyncezashtiten-serum-lakme-sun-care-100-ml-327-1717.html
Благодаря! Интересно звучи описанието,а и Лакме винаги са ми харесвали. Ако си ползвала коприната можеш ли да ги сравниш?
Друг въпрос имам-дълбокопочистваш,хубав ш-н,наличен в бг сайт? Явно Малибу е хубав,но не ми се занимава с чужди сайтове.

Прочети пак поста ми: Имам и коприната на Чи, също и Митик ойл, олиото Макадамия, но серума на лакме е номер 1. Придава много блясък, омекотява, не прави косата лигава и ухае невероятно.

Много повече ми харесва лакмето  Peace Peace

# 516
  • София
И аз харесвам рич рипеър  Peace

Днес пробвах маската и еликсира Орофлуидо http://www.feelunique.com/p/OROFLUIDO-Beauty-Elixir-Limited-Edition-Duo-Pack и съм във възторг  Heart Eyes косата е идеално пригладена, изобщо не утежнява (с тънка косъм съм), много е мекичка, уплътнена, не е перушинеста, с много блясък, въобще с една дума идеална  newsm81 и мирише уникално и трайно

# 517
Да, съдържа протеини и това е видно от състава на маската http://zlatnaribka.com/maska-za-uplytnqvane-kerastase-age-rechar … -ml-296-2348.html , но е по-балансирана от цимента на Керастаз. Моята коса също е тънка, фина, изрусявана, но ми се отрази доста прилично - в смисъл отлична е за периоди, когато е необходимо само поддържащо протеиново лечение на косъма и малко по-богат състав, който освен вкарване на материя, да дава и известна хидратация, без да омазнява и утежнява. Ползвах я в рамките на месец и съм доволна. Но е хубаво поне през миене да вкарваш и някаква протеинова ампула между шампоана и маската - не е задължително да е от серията. може да е ботокс, може дори да е силен протеин като Афоджии, може да е Милкшейк или бамбукова терапиуя - изборът е твой, но го прави, за да не прекъснеш процеса на възстановяване.
[/quote

Fitblond благодаря ти за обяснението. Малко се притеснявам да не би да ми е много силна тази маска. А ти колко често си я ползвала и с каква друга маска си я редувала.

# 518
Мнения за хидратиращия шампоан на Aphogee?

# 519
А каква е разликата между серията Chroma Captive и Reflection на Kerastase. Пише ,че и двете са за боядисана коса. Питах и във фризьорски салон в София, който работи с
Kerastase и не можаха да ми отговорят.
Някоя от вас ползвала ли е тези серии и какъв е ефекта. Заслужава ли си цената

# 520
  • в 1001-та нощ
преди в линията за боядисани коси имаше 2 линии - рефлекшън и хрома рич, втората за по-увредени коси;

сега вместо рефлекшън се появи Chroma Captive, но вече има и още по-лека серия  Peace

# 521
Маската age recharge ми уплътнява косата много, но има и известно втвърдяване, направо си я циментира. От доста време не съм я ползвала, косата ми май е в по-добро състояние.

Harukaze, аз съм супер доволна от шампоана. Хидратира ми и се усеща ефект, дори и преди маската. Не омазнява въобще, косата ми се чувства измита от него.

# 522
  • София
Добро утро  bouquetМного ви моля спешно ми е Embarassed-тази маска -http://angelcosmetics.bg/product/39/alfaparf-nutri-ultra-moist-m … a-kosa-500ml.html дали става за супер овлажняване преди процедура с протеин?И между двустъпковият протеин на Афоджии и бамбуковата тази-http://angelcosmetics.bg/product/155/alfaparf-midollo-pro-concen … a-kosa-500ml.html коя е по-силна?Мерси предварително Hug  bouquet
Косата ми е суха по дължините и краищата ,в корена леко,ама леко омазняваща се EmbarassedБоядисвам си и често ползвам преса и сешоар,ползвам проф. козметика

# 523
  • в 1001-та нощ
Виолетова, как сравняваш age recharge  с цимента  Hug Blush

# 524

[/quote]
[/quote]

И аз искам да питам същото. Бях се засилила към шампоана на Макадамия, но се отказах. Нещо ми идват тежки техните продукти  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт