Професионални серии за коса - юбилейна тема 40

• 51 874
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
не се отмива, аз разбрах, че е с бамбук, но те са различни продукти, затова питах с кои конкретно, едва ли е с всички едновременно  Rolling Eyes

Алена, с бамбуковите продукти от зелената серия Midollo di Bamboo Simple Smile

# 616
  • в 1001-та нощ
аз знам, че бамбука са зелени - всичките съм ги имала и ползвала, затова попитах с кои конкретно  Peace

# 617
аз знам, че бамбука са зелени - всичките съм ги имала и ползвала, затова попитах с кои конкретно  Peace

аха разбрахме се вече Laughing,тогава остана да кажа какво сложи точно,мисля че бях написала,значи първо шампоан, маска , затоплящ серум ампула,и накрая възстановяващ лосион newsm78 това беше,за друго не се сещам

# 618
  • в 1001-та нощ
аха, благодаря  Peace

затоплящият серум - смеси ли го с про концентрата или сложи първо маската, отми я, сложи серума и него мина с уреда  Rolling Eyes

# 619
аха, благодаря  Peace

затоплящият серум - смеси ли го с про концентрата или сложи първо маската, отми я, сложи серума и него мина с уреда  Rolling Eyes
първо сложи маската,отмия, след това в една купа  смес от серум и ботокс ,така ми  каза като я питах , намаза кичур по кичур и мина с инфра преса пак кичур по кичур.след  пресата пак изми косата от  сместа, със  шампоан или маска незнам кое по -точно беше Simple Smile

# 620
аха, благодаря  Peace

тоест първо маската, отми я, сложи смес  от затоплящ серум и проконцентрат, беше бяла сместта ,и мина с уреда

# 621
Срам не срам какво значи зряла коса ?  Blush

Според мен не опира до години, а до състояние на косата. Предполага се, че коса на 45-50 годишна жена вече е по-слаба, изтъняла, порьозна, може по-суха и т.н. Това, че някой е на 25-35 не означава, че няма същите симптоми поради ред причини (боядисване, топлинно третиране) и според мен серията би трябвало да е подходяща за всеки, разпознаващ в своята коса тези проблеми. Това, което ме озадачи е как на двама души с не много различна коса (по описание)  серията Age Premium има тоооолкова различно действие.  Thinking

Redken Extreme и Kerastase Bain Force Architecte протеинови или хидратиращи серии са? Hug

Архитект не съм ползвала, но от описанието на продукта+споделените впечатления тук оставам с впечатление, че е по-балансирана, както е писала и Алена, тоест и хидратира и заздравява. Редкен Екстрийм официално е протеинова - все пак е против накъсване, но за мен е и хидратираща - отново доста балансирана. На мен много ми допада в качеството си на балансиран продукт!  Peace

Последна редакция: вт, 02 окт 2012, 10:41 от ♥Пандичка♥

# 622
Маската за къдрава коса на Милкшейк хич не ми допадна  Sad Слабичка, нищо не направи с косата ми. Обаче на Керастаз за къдрава коса - Новата!!! много е добра, нищо общо с предишната маска, която приличаше на гел. Така че от скоро Керастаз имат още една маска, за мен  Mr. Green

# 623
  • Велико Търново
Аз съм ползвала ш-н и маска Loreal Age Supreme -серията е за зряла коса,според описанието придава плътност и жизненост.При мен,за съжаление,никакъв подобен ефект не видях Confused ползвала съм продуктите повече от месец...Наистина,всичко е строго индивидуално Peace

# 624
Срам не срам какво значи зряла коса ?  Blush

Според мен не опира до години, а до състояние на косата. Предполага се, че коса на 45-50 годишна жена вече е по-слаба, изтъняла, порьозна, може по-суха и т.н. Това, че някой е на 25-35 не означава, че няма същите симптоми поради ред причини (боядисване, топлинно третиране) и според мен серията би трябвало да е подходяща за всеки, разпознаващ в своята коса тези проблеми. Това, което ме озадачи е как на двама души с не много различна коса (по описание)  серията Age Premium има тоооолкова различно действие.  Thinking

Redken Extreme и Kerastase Bain Force Architecte протеинови или хидратиращи серии са? Hug

Архитект не съм ползвала, но от описанието на продукта+споделените впечатления тук оставам с впечатление, че е по-балансирана, както е писала и Алена, тоест и хидратира и заздравява. Редкен Екстрийм официално е протеинова - все пак е против накъсване, но за мен е и хидратираща - отново доста балансирана. На мен много ми допада в качеството си на балансиран продукт!  Peace

♥Пандичка♥, аз многократно съм заявявала, че при мен всеки продукт, който няма протеинов компонент, ми се отразява зле на косата. Ако бях ползвала Ейдж Премиум умерено, т.е. рядко, примерно веднъж-два пъти в месеца, сигурно щях да усетя положителните му страни. Просто тогава бях свикнала да използвам непрестанно една серия до изчерпването на количеството  - и ако това е правилна стъпка, когато иде реч за първично лечение на изтощена коса с протеинови продукти, то явно за останалите серии е грешка и аз си я отчитам. В някои фризьорски салони дават мостри от продуктите на Керастаз и аз ти препоръчвам да си поискаш, дори да предложиш да си ги закупиш, за да допиеш представа. защото серията не е от евтините и не е хубаво човек да рискува с нещо, което няма да ползва. Но в никакъв случай не искам да те разколебавам. Възможно е тогава и хормоналният ми фон да е бил променен (пролет и есен имам разни такива състояния) и това да е повлияло за омазняването на косата. Но определено липсата на протеини ми отслаби косъма и върна накъсването и цъфтежите. И това стана някак плавно във времето, почти неусетно, което допълнително ме приспа и не ми позволи да взема на време адекватни мерки. Сега си спомням, че толкова омазняващо ми действаше, че се бях принудила първо да мия с шампоана от серията, а второто миене  да е с шампоан за обем, та малко от малко да си почувствам косата лека и обемна.

# 625
Fitblond, точно в това е разкочничето - ползвала си нон стоп само нея.  Hug По принцип така сме учени - каквото купиш го ползваш до изчерпване, преди да купиш нещо ново. До преди да започна да ползвам проф. к-ка за коса и аз бях една от тези хора. Сега вече виждам разликата когато ползваш продукти, подходящи за твоята коса в зависимост от текущото й състояние, комбинацията на различни продукти и т.н.

Бисквитка, дам, и за Loreal Age Supreme тук съм чeла противоречиви впечатления. Твоята коса каква е?

# 626
Fitblond, точно в това е разкочничето - ползвала си нон стоп само нея.  Hug По принцип така сме учени - каквото купиш го ползваш до изчерпване, преди да купиш нещо ново. До преди да започна да ползвам проф. к-ка за коса и аз бях една от тези хора. Сега вече виждам разликата когато ползваш продукти, подходящи за твоята коса в зависимост от текущото й състояние, комбинацията на различни продукти и т.н.

Бисквитка, дам, и за Loreal Age Supreme тук съм чeла противоречиви впечатления. Твоята коса каква е?

Права си. Но аз тогава бях в период на първично възстановяване на хипер изтощена, изрусявана до бяло коса. И при лечение на такива коси наистина правилото е (или поне беше), че докато настъпи видимо подобрение, следва да се ползва само протеинова (в моя случай циментова) серия поне два месеца. И аз така сторих - първо цимент, после Ейдж речардж (с умерено циментово присъствие) и реших, че третата (преходна) серия следва да е нещо от рода на Ейдж Примиум (отново с уплътняващи агенти, но и хидратиращи). Явно е трябвало да я редувам. Но пък сега се сещам, че лореалската серия за зрели коси ми се отрази прекрасно при нон-стоп ползване, същото важи и за серията Кю 10 на Шварцкопф.... Явно е до количество и баланс на съставките. При Керастаз явно хидратиращите агенти преобладават, което на мен не ми е толкова необходимо. ....Но като се замисля, дори серията Екстрийм на Редкен ми идваше твърде омазняваща на моменти, имах нужда от нещо, което да придаде по-скърцащ вид на косата ми....Което пък в никакъв случай не се връзва със сегашната ми практика да добавям масла към маската Laughing ...Най-вероятно тогавашното състояние на косата ми все още не е било достатъчно добро и това е причината за разочарованието ми.

# 627
Здравейте.Чета от много отдавна тази прекрасна тема и колкото повече чета толкова повече се обърквам. Няколко пъти съм си купувала неща по ваша препоръка. Имам нужда да ми препоръчате шампоан и маска които да хидратират.Косата ми е много суха и изтощена с тънък косъм.До сега използвах такива от бамбуковота серия на Alfaparf  и маската на макадамия.

# 628
  • Атлантис, Галактика Пегас
Здравейте. И аз искам да повторя въпроса си. Кои продукти да си взема за коса която се омазнява много бързо? newsm78

# 629
  • в 1001-та нощ
тоник за скалп - за да не се дразни и не произвежда излишен себум, шампоанът да е също нежен, и веднъж в седмицата почистващ  Peace

ако причината е хормонална и ефектът от продуктите ще е по-скоро козметичен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт