Професионални серии за коса - юбилейна тема 40

• 51 857
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • в 1001-та нощ
можеш да ги редуваш, архитектът ми идва дори по-хидратираща  Peace

# 601
  • Чукарландия
Имам серията на Редкен Екстриим. Много ми харесва. Да изчакам да я свърша, за да пробвам това, това и това или да ги взема сега за редуване?

Redken Extreme и Kerastase Bain Force Architecte протеинови или хидратиращи серии са? Hug

# 602
  • в 1001-та нощ
първата е протеинова, втората - аз я усещам по-хидратираща, не че няма протеин, но е по-балансирана  Peace

# 603
Алена, кой е този активатор, който си поръчала? Обзе ме любопиство след всичко изброено..  Blush

Епона, аз бяха споделяла за дизайнера за къдрици на Милкшейк, харесва ми, не е със силна фиксация, но пък къдричката е някак по-мека и натурално оформена; пробвах и този на Макадамия, той ми е доста по-фиксиращ. Този, който си показала на Филип Кингсли не съм го пробвала, не съм чела и мнения за него май  newsm78

# 604
  • в 1001-та нощ
да, доста различни и двата, вторият си пресушава направо  Peace и за по-меки и пухести коси е супер  Blush

аз ще получа (поръчан с препоръка) http://www.iherb.com/Beautiful-Curls-Curl-Activating-Cream-For-C … 8-oz-235-ml/29754

# 605
Аз отдавна ги заглеждам тези продукти, но искам малко да ми посвършат нещата, че ми е трудно да ги складирам вече  Mr. Green
Сподели като го пробваш дали ти допада и с какъв ефект е.

Забравих да споделя, че пробвах колагеновата терапия, е наистина е чудесна...Не знам как се получи, но оставих косата да си съхне и бях заета да чета разни неща и бях забравила да сложа какъвто и да е финиш, а тя сама си се беше оформила в къдрици, които по принцип ми се разхвърчават, ако не сложа нещо. Косата придоби приятна плътност и косъмът е някак чудно загладен.  Heart Eyes Доволна съм, само не знам за колко пъти ще ми стигне  Thinking

# 606
  • в 1001-та нощ
на мен ми стига за 3 пъти най-много, страхотна е  Heart Eyes

# 607
Браво, DELI22  Hug много се радвам за теб  Blush с кои продукти я правихте  Rolling Eyes

Утре ми идва един нов активатор за къдрици  Heart Eyes който е с доста билкови екстракти, черен оман, арника, алое вера, агаве, кокосово масло, ягоди, иланг-иланг ...

Благодаря Алена,наистина е преобразена косата ми Hugи съвсем и друго изражение и излъчване дори и на лицето ми  Simple Smile с продуктите на Алфапарф  беше терапията Simple Smile

сега като споделяте тук и за тази колагенова терапия ще направя и нея след месец, но сега чакам на милк шейк продуктите от терапията да дойдат Simple Smile
а толкова продукти и ти си поръчала,това много изкусително звучи за къдриците,нали не се отмива този крем newsm78 ще чакам да споделиш за тези продукти Simple Smile

# 608
  • в 1001-та нощ
не се отмива, аз разбрах, че е с бамбук, но те са различни продукти, затова питах с кои конкретно, едва ли е с всички едновременно  Rolling Eyes

# 609
Абе, Рибата много вдигнали цените на Филип Кингсли!  Shocked   

Гелът ми за изправяне с 4 лв. нагоре, големият Еластисайзер (500 мл.) с 12 лв. Други неща също. Много тъпо така...  Tired

# 610
Срам не срам какво значи зряла коса ?  Blush
Навсякъде съм чела че тези продукти са за възраст 55+ Не мисля че една коса на жена на 25-35г може да е толкова завяхнала като коса на 55 г жена Peace Колкото и да е изтощен косъма,помислете си как изглеждат косите на майките или бабите ви,после вижте вашите Wink

# 611
  • Чукарландия
Срам не срам какво значи зряла коса ?  Blush
Навсякъде съм чела че тези продукти са за възраст 55+ Не мисля че една коса на жена на 25-35г може да е толкова завяхнала като коса на 55 г жена Peace Колкото и да е изтощен косъма,помислете си как изглеждат косите на майките или бабите ви,после вижте вашите Wink

Може, може. Сега момичетата като започнат да се боядисват, обезцветяват и изрусяват още от 15 годишна възраст, до 25-35 годишни, косите им стават не завяхнали, ами съвсем изтощени. Майките и бабите ни не са били толкова агресивни към косите си, така, че това твърдение е много относително и индивидуално. Моята майка има много по-здрав и плътен косъм в сравнение с мен. И косата и е два пъти по-гъста от моята, нищо, че е на 63 години. Peace

# 612
Хм,моята майка до 69г все се изрусяваше.Цял живот се е боядисвала и изрусявала.Така че и твърдението че бабите и майките ни не са били агресивни към косите си пак е строго индивидуално Peace Косата на майчето е била гъста и хубава на младини,а последните години след менопаузата(55+)косата й стана със сух,тънък и чуплив косъм Peace

# 613
  • Чукарландия
Хм,моята майка до 69г все се изрусяваше.Цял живот се е боядисвала и изрусявала.Така че и твърдението че бабите и майките ни не са били агресивни към косите си пак е строго индивидуално Peace Косата на майчето е била гъста и хубава на младини,а последните години след менопаузата(55+)косата й стана със сух,тънък и чуплив косъм Peace

Затова и казах (самоцитирам се): "така, че това твърдение е много относително и индивидуално." Hug

# 614

Общи условия

Активация на акаунт